Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Kicsit rázós lett ez a t…

#773403 TrendMan

Kicsit rázós lett ez a terep az utóbbi napokban.

Vajon mi készül?

Re: nincs cím

#772456 TrendMan Előzmény: #772448

Well, if you want to invest and sit on it buy physical gold.

If you have the intention to manage your investment than buy Gold ETFs or stocks of gold mines.

3rd option is a good bank robbery:-)

#772448 pragamin Előzmény: #772147

Well i am turning 20 over these weekend and i am looking forward to invest in stock market and commodities and by saying commodities i mean gold and silver. I am huge fan of gold and would love to invest in gold. But actually when i did a bit of research i didn't find any [url= http://www.profitconfidential.com/gold/how-invest-in-gold/ ] ways how to invest in gold [\url] and while researching i came around a article on ways to invest in gold but the content of that article was to difficult to handle for me and it hardly helped me!! ??? ??? ???

All that content was GOLD ETF , Physical Gold and some thing!!!!

Please help me out???

#772126 TrendMan Előzmény: #772123

Rosszul sikerült a munkaerőpiaci jelentés, elmarad a kamatemelés.

Legalábbis csökkent az esélye.

Dollár le, euró fel, helyettesitő termékek (arany, ezüst, kötvények) fel, részvény le.

#771799 Kissherceg Előzmény: #770200

hmm megnéztem a gold bányáimat, MUX a leggyengébb 40% emelkedéssel, CDE 260% január óta... átlagos hozam 100% felett :D

tetű számlanyitás lassú volt..

#768114 TrendMan Előzmény: #768112

16.35-ig.

De mivel nagymértékben dollár függő. a dollár meg most egy sötét ló, ezért nem vállalok felelősséget.

Úgy tűnik az ezüst most azért trendel, mert a dollár gyengülése önmagában segíiti, az erősödése pedig azért, mert mindenki arra számit, hogy azt gyengülés követi:-)

#768079 TrendMan Előzmény: #767913

Kitört az ezüst. Nem is kicsit. Ehhez képest elemzést sehol nem láttam.

A következő komolyabb ellenállás szerintem 18,3 körül.

Vaze, elumbuldáztam az e…

#767913 TrendMan

Vaze, elumbuldáztam az ezüst pozicióm bővitését.

Most futhatok utána.

#767486 TrendMan Előzmény: #767481

Nem esik, hanem korrigál.

Ha majd lemegy 1150 alá, akkor esik.

A korrekciót meg korábban irtuk itt, hogy a hosszú távú arány az arany és az ezüst ára között 30-40 körül szokott lenni, most meg csupán olyan 70 körül mozgott.

Úgy látszik ezt dolgozza le az ezüst, ezért tartja magát jobban, mint az arany jelenleg.