Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#771864 Csusza Előzmény: #771861

Ma reggel meg egy másik még azt írta, hogy most aztán nekimehet a 7k-nak, de igazán.

Jó, olvassuk el őket, de "csak akkor higgyünk nekik, ha ló legel a sírjukon". ;-)

Ronda kokit kapott ma, bár nem tragédia szerintem, bár a rést betöltötték, aminek nem örülök. Holnap kiderül...

#771861 Sumér harcos Előzmény: #771838

ricsi mol szépet esett.főleg mol.

otp

ezek aszongyák Hogy...ugyan általában az összes guru és elemző fut az árfolyam és a piac után:

tehát:".....holnap hajnalban érkezik a kereskedési hét nyitányát felvonultató Caixin kínai beszerzési menedzserindex. Ez a mutató volt felelős idén januárban a részvénypiacok eséséért..........muszáj lenne megkaparintani 7100-as szintet, ha ezen a héten ez nem sikerül, akkor jó formán egész nyáron ezen szint alatt maradhat a papír."

870-nél kicsapták egy st…

#771838 Csusza

870-nél kicsapták egy stopomat, bazz...

(osztalék előtti vétel 6735-ről)

#771828 Csusza Előzmény: #771825

Sokan aláírtuk volna. :-)

Igen, valamit villantani kellene. Mondjuk ahogy olvasom, azok nem a nemzetgazdasági adatok lesznek... :-/

Nincs más, Sanyi bának teszkót kell vennie! :-)

#771825 banyaiz Előzmény: #771751

Ha év elején azt mondják május végén osztalék nélkül 7 k környékén mozog én aláírtam volna. :)

Nem rossz ez, viszont vsz arra nem számíthatunk már, hogy alulteljesítést dolgozunk le . Most már a banki eredményeknek kell jönnie, vagy külföldön bazi nagy örömködésnek innen villantsunk egy nagyot.

#771751 Csusza Előzmény: #771652

Ez így más, igazad van! :-) Amúgy nagy banánevő vagyok, így támogatok mindent, amitől olcsóbb lesz.

Jó a papper, tetszik, elrugaszkodott, mehet 7K-nak neki. A forgalom mondjuk nem éppen rekord, de tán az is megjön.

#771706 polgarmester Előzmény: #771647

Höhö, ja.:)) Bár, eladhatnám, de otp-t veszteséggel eladni- felesleges. Max 1x beérik majd.Nyugdíjig tuti.:) Most 1ébként sem érek rá foglalkozni vele, annyira belemerültem a felújításba....

#771652 banyaiz Előzmény: #771629

" És??? Kit éééérdekel???? Én a banántermesztésről és orbáncigányrákosiról akarok olvasni!

;-)"

Arra nem is gondoltál Otp megveszi egész Kolumbiát? Akkor aztán lesz banán. :)

#771651 banyaiz Előzmény: #771616

Eljöhet még az ideje ennek is, klímánk változik egy kicsit. Bár az idei tavasz tréfás volt, nem az utóbbi időben megszokott március végén már nyár.

Na de úgy látom beszóltak itt nekünk a népek, jobb ha majd topikodban elmélkedünk.

#771647 Csusza Előzmény: #771637

Nyilván, hiszen mást tenni úgysem tudsz. :-)

Én is gyakorlom az "árfelkönyörgés" módszerét...

#771629 Csusza Előzmény: #771625

És??? Kit éééérdekel???? Én a banántermesztésről és orbáncigányrákosiról akarok olvasni!

;-)

Jó lesz az szerintem, ma nagyon szépen megmaradt nagyon jó helyen. (Remélem nem kötik le.) Jövő hét elején ha nem lesz valami hiszti a világban, kapaszkodhat 7k fölé.

#771616 Euroman Előzmény: #771613

lehet...bár jön egy fagy, és kész:)....orbán (szül.: rákosi) mátyás már próbálkozott a citrommal és a gumipitypanggal, 60 évvel később legjobb tanítványának, a kis viktornak lehet a banán is sikerül....

#771613 banyaiz Előzmény: #771599

Na de ha kiadjuk jelszót legyen magyar banán? Akkor lesz magyar banán és ezzel olyat ütünk az imperialistákon soha se térnék magukhoz. :)

Komolyra fordítva ahogy változik az éghajlat még lehet is, füge egész jól bírja, láttam banánfát is kertben termése milyen ízű lehet azt nem tudom.