Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#771599 Euroman Előzmény: #771596

jaj banán....az imperialista, de nekem mindegy, bár ez az ország már egy banánköztársaság szintjénvó van....múlt héten 299 Ft/kg volt, most 249 Ft/kg a banán.....úgyhogy megint ez fog nyerni a 320-690 Ft/kg almaválasztékkal szemben.....hiába nyomatják (majd) az echt ungarisches Apfel und Milch Angebot-ot.....

#771598 Csusza Előzmény: #771593

Na nyugi, most ne verjen senki semmit sehová, ha kérhetném! Szeretnék jól kiszállni előbb...

#771597 Csusza Előzmény: #771592

Olyan jó lenne valami bölcset és biztatót írnom, de tök hülye vagyok a certikhez.

Amúgy miért kellene pluszban lenned? Most vágást nem számolva kb 7075-80-nál vagyunk. (valós kb 6910)

Nem?

#771596 banyaiz Előzmény: #771588

:) rendkívüli mnb sajtótájékoztató minden egyes Tescos leárazásnál.

az alapkamat változatlan , de hétvégén olcsóbb a füstölt tarja 5%-al, valamint nagyon szép banán érkezett , korlátozottak a készletek köszönjük figyelmüket.

Passzolna a dolgaihoz.

szerdán minden longot le…

#771592 Sumér harcos

szerdán minden longot lezártam már.

viszont ugyanakkor szerdán nyitottam egy biztonságosabb short-certit,kb 7070-7080 vmi ilyesmi alaptermék mellett.

osztalékkal bezárt a bazár 7025ön tegnap.

ma kinyitott ahol,van az árfolyam ahol......de a certim minuszban van,kurrvva jo.

na most tudom,hogy ezt az osztaléknyi játékot ráhagyják,de legalább annak a legrosszabb esetben 7025-7080 közötti különbözet plusznak lennie kellene rajta....de nincs....sehol.

igy kell ezt:)

#771589 Csusza Előzmény: #771573

Felesleges kockázat, tud az öreg biztosabb bizniszeket is.

Bár nekem nincs realem, tehát ez csak egy félember véleménye...

#771588 Euroman Előzmény: #771585

jah és minden vásárló kapna a kassznánál egy példányt phasztolcsy agyalágyult könyvéből....és egy kacsintós pénztárcát, origino kínai, amin megfelelő szögbe fordítva kuszaszemű kacsint az ujdonsült tulajra...bár most erre nincs pénz, mert az mnb most arra hajt, hogy a Louvre-t, a Prado-t és az Uffizi-t megvegye ingatlanostul, műkincsestűl....mindegyikbe újabb irodákat orgován vektornak, de szigorúan mészáros/garancsi kivitelezésben...

#771585 banyaiz Előzmény: #771581

Racionalizálásnak lenne része a régiós eladása is.

Vegye meg Mato , mnb-s tesco . :)

Kamatdöntési nyilatkozatba belevenné hétvégén akció a kenyérre és a tojásra. :)

#771583 banyaiz Előzmény: #771547

Mkb itt volt , megtisztították állami kockázatra aztán el se indult Otp érte. Vajon mi oka lehetett? Nyilván jelezték Cs-nak , hogy ez nem az buli ahol Otp-nek lapot osztottak. Versenyhivatal nem engedélyezi vagy vmi egyéb indok .

Régióban is nagyon kellene vegyenek olyan helyeken ahol pici a bank, csak nem úgy tűnik sok lehetőség van.

Osztalék vagy srv vétel . Egy igazán nagy dobás az lenne megvenni egy csomó srv-t és bevonni. Csökkenteni a részvényszámot. Csak ezt azért nem csinálják vsz mert azért felvásárlástól is tartanak Mol buli óta.

Növekvő osztalék is jó jobb híján kemény időkben.

#771581 Koffein Előzmény: #771574

A tesconak kezd jól menni. Volt egy időszaka, amikor túlterjeszkedett, de bezárt, eladott, racionalizáltak, emlékeim alapján már nyereséges, nemhogy magyarországon, de már cégcsoport szinten is nyereséget termelt 2015ben...

#771580 banyaiz Előzmény: #771547

Azt nem csodálom nézegetik a lehetőségeket mert egyetlen komoly akvizíciót se csináltak már 1000 éve. Oké Axa állományt megvették de az minimális. Beállt ez a régiós bankpiac.

Alapjáraton egy válságban jönnek az eladó bankok olcsó pénzen megvenni. Mo-t kivéve nem jöttek vhogy. Itt meg a forradalmárok fölözték le . Nem engedték tőkeerős otp-t a fazék közelébe, pedig lett volna szándék. :)

Régióban a versenytársak tartották a pozíciókat. Vagy olyan árak voltak, hogy nem volt érdemes beszállni.

#771574 banyaiz Előzmény: #771547

1000 mrd nagyságrend sok otp-nek egy ilyen bulira

Sok szempontból lenne benne fantázia, mellette nagy kockázatok. Vsz eleve olyasmiben gondolkodhattak csak, hogy mint résztulajdonos beszállnának megfelelő társakkal.

A legkevésbé kockázatos és mellette még nagy haszonnal kecsegtető vsz az lett volna ha pici részarányt vesznek de egyetlen bankként a buliban és tulajdonrész fejében vihetik a banki vonalat egész régiós Tescoban. Áruhitelezéstől a kártyázásig stb .

Mert a Tesco nem megy jól, nem is fő profilja a kereskedelem Otp-nek, így azért 1000 mrd-os nagyságrendet beletenni.

nektek fut az erste kere…

#771558 Ibiza

nektek fut az erste kereskedési rendszere a pro? már akinek van reálja ,)