http://index.hu/gazdasag/2016/05/12/egyre_tobbet_bukunk_a_rogan-fele_letelepedesi_kotvenyen/
Ezt a sz@rkupac Rogán Tónit is megnézném ahogy küzd az életéért egy éhes oroszlán ellen...
http://index.hu/gazdasag/2016/05/12/egyre_tobbet_bukunk_a_rogan-fele_letelepedesi_kotvenyen/
Ezt a sz@rkupac Rogán Tónit is megnézném ahogy küzd az életéért egy éhes oroszlán ellen...
Lehet nem is kell vallásosnak lenni, csak tudni kell megbocsájtani.* A bűnösnek is, de ez nem jelenti azt, hogy a bűnös ne vezekeljen a tettéért. A bünti az jár. Itt sajna igen- ez bizony élethossziglan is lehet ilyen bűncselekménynél. Ahogy az okozott trauma is lehet elkísér egy életig.
(*megbocsájtani elsősorban az áldozat érdekében célszerű- ne vigye tovább a terhet. Megérteni az indítékokat. (származás, neveltetés,alacsony IQ...stb) DE a szigorú büntetés jár! Tehát nem elítélem, csak a tettét megítélem)
A nő sok mindent szeretne,de egyet biztosan nem: az erőszakot. Az más kérdés, hogy ha a pasi fejében lekapcsol a villany- akkor már nagyon nehéz azt monda, hogy bocs, mégsem. Ezt meg a nők nem fogják fel, h miért nem érti a férfi, h a nem- az tényleg-nem. ezért mondja a viktimológia: "áldozati közrehatás". de az max. kicsit enyhítő körülmény lehet, erőszakra felmentést sosem adhat.
Kivéve persze ha vki még mindig ősemberi etikával ,de okostelefonnal rendelkezik.(lásd: sajátosan szocializált migráns barátaink- akik vidáman vetik bele magukat a miniszoknyás európai lányok közé ("úgyis curvák, láthatóan felkínálják magukat mert Úgy vannak öltözve- ugye...) -de a feleségtől továbbra is engedelmességet és hűséget várnak el.)
a sporttal nagyon megváltoznak a hormonok.. tombolnak a különféle elegyek..
Hallottam anno az élsportoló csajok gyakorlatilag maguk alá gyűrték a legelső pasifélét.
nem vagyok gyakorló vallásos.. de azt mondom meg lehet bocsátani a bűnösnek..de ennek az alapja a bűnbánat..
Abban az időszakban a sportot mint egyfajta kapitalista rendszer elleni fegyvernek is használták.. "amikor győztünk akkor "lesújtott a sportkalapács" harsogták a szepesi félék.
Tehát azt gondolom ha akkor bebuktak kisék akkor ott komoly bizonyítékok lehettek.. ráadásul nem egy eset van..nem is pontosan emlékeznek az elkövetők.. jaaa nem az volt?.. él még a kihallgató tiszt és vannak fegyelmi jegyzőkönyvek.
A csajok ösztönösen keresik a jó génekkel rendelkező férfiakat.. egyszer jártam vizilabdás edzésen.. a nézőtéren ott hemzsegtek a jobbnál jobb csajok.. nem hinném a sport miatt.. felkínálkoznak de nem a nemi erőszakra hanem a párkapcsolatra.. nem azért mert mindenre kaphatóak..hanem mert keresik az igazit..
http://m.cdn.blog.hu/b1/b1/image/llkl.jpg
Máshol kitakarták a srácok arcocskáját. Így azért elég ciki.
"Hány furcsaságot veszel észre a képen?
Balról az x-edik nem erőszakolt aznap az usziban*."
Durva.
*max mopszot (de Fornit nemtom tud-e úszni...)
:))
nem lehet erre mit mondani, az elejétől lehetett látni, hogy mosdatás folyik, majd amikor előlépett a megerőszakolt nő, akkor az sakk matt volt mindegyik résztvevőnek. gondolok itt aczél, friderikusz, gyárfás trióra, akik úgy nyilatkoztak mindvégig, akik számba se vették, hogy mi van, ha kiss nem mond igazat? ha meg tudták, hogy nem feltétlenül van igaza kissnek, és úgy álltak ki mellette, akkor elég beteg személyiségek lehetnek... tuti sok ilyen eset van, mert több ilyen esetnél borult a bili, legutóbb 2-3 éve Szepesi tálalt ki, hogy mennyire igaz, azt csak ők tudják... most meg ez az eset... :-/
megy a szerecsenmozsdatás..
vannak dolgok - szerintem- amit nem lehet megváltani.. ilyen amikor valaki megver megkínoz vagy megerőszakol egy kiszolgáltatott gyenge embert.. vagy hideg fejjel kegyetlenül megöl valakit..
Mert az ilyenben "benne van a dög"..mondaná cigány haverom...a vérében van..mondja a magyar.
Amikor katona voltam egy pár hónapig a kutyásoknál voltam.. nagyon szép és okos kutyák voltak.. születtek kiskutyák..tanították képezték.. egy idő után csibészeltették őket.. ez egy tanult támadása a kutyának..karra lábra..
amelyik kutya felharapott torokra..azt leselejtezték.. mert túl ösztönös volt..azt mondták kijött a farkas vér..
én elolvastam, nagyon újat mondani nem lehet, erről. elitélem az erőszakot minden szinten. a csodálkozást viszont nem értem, jellemhibával lehet valaki kiválló sportoló. nem függ össze a sport teljesítménnyel szerintem.
Hát elleszünk vele egy darabig . Mi is , meg az oknyomozó ságírók is. Majd jön megint egy szánom bánom+virág. A fickós fiúk még lapítanak.Oknyomozós ságírók a nyomukban szimat...
sac/kb.
:) kihalásra ítélt öreg phaszok vagyunk ..génekbe vésett ösztönök..semmi rugalmasság semmi tolerancia.. foszíliák őrzik majd csökött gerincünket.. ámulva nézi majd a múzeumban a lágyszárúak törzse..furcsaarcúak osztálya..a 4d nyomtatóval készült homo lbibsis zseléemberek.. akiket gazdáig emócióhullámokkal vezérelnek.. havi 4 orgazmus és 4 nevetés impulzusért dolgoznak.. nem lesznek nagy bérfeszültségek..a legjobbak max 6-6ot kereshetnek.. ha rossz vagy korbácsötésimpulzust küldenek..
Utolsó kitömött példányunk egy gazdag gazdaállat dolgozószobájában a falra lesz szögelve.
Elég ráncos az ara. Bár lehetnek előnyös tulajdonságai is, mint tudjuk...
www.facebook.com/BrianGriffinAranykopesek/videos/992558897491972/?permPage=1
Úgy bizony, úgy bizony!
Még kecske is lehet feleség, legalábbis szudánban:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sudanese_goat_marriage_incident
az nem feleség hanem házastárs, és attól még nem természetes. :)