Húú, szex? Lepedő? Mongyő!
Ő.Ő Erre totál nem gondoltam. Kissé frusztrált Ön mostanság, ilyenkor kell felásni a kertet.
Húú, szex? Lepedő? Mongyő!
Ő.Ő Erre totál nem gondoltam. Kissé frusztrált Ön mostanság, ilyenkor kell felásni a kertet.
meg elveszíti az identitását.. fasisztásan keményen kellene nyomatni a szexet...mocskos német szavakat kiáltozni.. és egy kósersexhez szükséges lepedő van a csaj és köztem..
ők tudják hogy én tudom és én tudom, hogy ők tudják..
ne osztogasd, a mankó kell az neked.. részeg póknak is nyolc lába van még is elesik... egy értékrendek nélkül vergődő libsinek meg pláne.
"Kúltúrlény nem követ el erőszakot, még akkor sem, ha ehhez megvan az erőfölénye."
elég a rövid U is kultúrlényeknek.. igen..ezt látjuk a világban.. kultúrlény israeli katonák törik el a tüntetők karját..kötnek gyereket a harci járművükre.. amerikaiak bombáznak le esküvői meneteket a megszállt területeken..mint járulékos veszteséget..
"Mit válaszoltál erre? Hogy csúnya, ragyás, lusta, ellenszenves neked az áldozat."
ne szívj ha nem bírod.. varázsgomba sem a barátod. Olvasd el egyszer-kétszer--sőt többször..egyszer csak..hirtelen..de nem.. vissza a sötétségbe :))
Na de, egy kémnek titkolnia kell saját kém mivoltát nem? Ő.Ő Ez a baj a többszörösen fedett kémségben,:( az ember elveszti a fonalat ugye?...:)
van pofája de vastag..ez egy szakma.. hatalmas hevülettel beszélnek valamiről..majd 10 perc múlva simán az ellenkezőjéről beszél...nem ez a nyomi..hanem bármelyik.
Mondja a villalakó. De, becsületére legyen mondva, Feri következetesen golyós, és a rendszert mindig is tiszteltem.
Viszonyítási pont lett. (egy mennyire vagyok idióta skálán) Bámulatos. ahogy vadabbnál vadabb arcpirító blődliket tol a képünkbe, és van aki eszi. Igaz, h IQ light, de akkor is.
Mer' Ibiza egy orosz kém. Vagy krém. Evidens nem?
miért ne érteném?
De nem én vagyok az egyetlen, akinek feltünt már, h. mindig csak a zsidó emlékmüvekre való pénz pacsálást teszed szóvá. Senki nem vitatta, h. sok értelmetlen dologra megy el közpénz, ezt is közéjük lehet sorolni. Na mindegy, túlbeszéltük ezt az emlékmüvesdit. :)
ez a feri inkább maradt volna csendben, mert hogy nem is tisztességes, meg nem is szegény... egyáltalán nem hiteles
"Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből."
Nyújtottam a mankót, hogy segítsek megérteni, de hiába. Összefoglalom neked röviden, miről szólt az írás (vita):
Kúltúrlény nem követ el erőszakot, még akkor sem, ha ehhez megvan az erőfölénye.
Mit válaszoltál erre? Hogy csúnya, ragyás, lusta, ellenszenves neked az áldozat. A baj csak az, hogy az alapállítás szempontjából irrelevánsak az áldozat tulajdonságai. Itt jön szembe veled szájbarágósan megfogalmazva napok óta egy értékrend. (Amiből te különben annyira jól állsz, mint senki más a világon. És nem ismered föl?) Egy erkölcsi alapvetés, aminek a felismeréséhez, megértéséhez és megválaszolásához nem volt elég két hét és a szájbarágás. Kezdem érteni, miért erőlteti a fidesz az erkölcstant. Nem mindenkinél tartozéka az alapfelszereltségnek. :)
Pedig, (hogy egy nagy filozófust idézzek) "nem bonyolult". Egyetértek, vagy nem értek egyet. És már lehet is továbblépni.
Persze látom, tudom mi a probléma. Az erkölcs az egyetértést követelné, de ezzel egyben beismernétek a kedvenceitek erkölcstelenségét. Ebbe szépen belesétáltatok. Majd szóljatok, ha képesek lesztek megoldani ezt a dilemmát. :)
Gugli a barátod :)
de nem is ez volt a lényeg csak nyalizol.. meg ügyeskedsz...majd jól csapdába csalod a fasisztáskodó ibizát. :)
a lényeg az volt sok baromságra elmennek a közpénzek..
amúgy nem én tehetek róla ha nektek a zsidó szó pejoratív..ha elolvasod amerikai képviselők vagy színészek életrajzát..ott simán beleírják milyen családból származik.. mert az minősít amit teszel..
Radnótinál kevés magyarabb van..kevés aki kedvesebb szavakkal tudná leírni hazáját.
te ezeket már nem nagyon fogod megérteni.
apááám..ilyen fárasztó alakot..tökön szúrnám magam..b..+
"Anne Applebaum újságíró; Annette Lantos, a Tom Lantos Alapítvány elnöke; Chava Baruch, a Jad Vasem magyar oktatási részlegének vezetője; Gabriel Gorodetsky, az Oxfordi Egyetem történésze; Haraszti György, az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem történeti tanszékének vezetője; Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke; Joshua Muravchik, a Johns Hopkins Egyetem oktatója; Michael Wolffsohn, az Universität der Bundeswehr professzora; Rabbi Andrew Baker, az International Jewish Affairs - American Jewish Committee igazgatója; Szász János filmrendező; Jehudit Sendar, a Jad Vasem Múzeum vezető kurátora."
"Tom Lantos (Lantos Péter Tamás, Budapest, 1928. február 1. – 2008. február 11.)[2] magyar zsidó származású"
"Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke; Joshua Muravchik" ez muszlim?
stb stb..
tanácsadók mellé az is oda van írva, ki zsidó?? ne örjíts meg....
és hogy jön ide a máv beperlése? Függetlenül eddigi témától azt én is mocskos húzásnak tartom
http://magyarnarancs.hu/belpol/koszonet-nelkul-87950
legyél már egy kicsit önálló..gúgli a bartod..6,6milliárd...teljesen közpénz..ott vannak a tanácsadók is felsorolva..
elötte beperelték a mávot usában 1,24mrd dollárra..nem millió..milliárd!
Arról volt szó ezen a területen épitik meg a kiebrudalt vidámparkot..ez lett helyette..
nem ismerem a felcsutot és környékét..ahogy Szilvásváradot sem ismertem csupán a Szalajka vögyről meg a pisztrángokról hallottam.
van ott zöld terület..mag valami arborétum is.
nem hiszem, h. zsidok talältak ki, milyen legyen...
Szilväsväradit egy napon emliteni ezzel?? Komoly?? Szerinted hänyszoros a kettö közti forgalomkülönbseg?
Én is nagyon jonak tartom a szilväsväradit. Az ällami penzböl van veszteségesen fenntartva?
Esti mese.
http://index.hu/belfold/2016/05/01/itt_az_uj_mszp-program_bortonbe_rakni_a_fideszeseket/
Megszólalt a Fidesz által remekül elszámoltatott Gyurcsány.
http://index.hu/belfold/2016/05/01/gyurcsany_ferenc_inkabb_maradok_tisztesseges_es_szegeny/
mi zavar téged az szubjektiv.. és téged az a sz@r nem zavar akkor az is a te szubjektumod.
Engem jobban zavar mint a kisvasút..mert ettől legalább sok kisgyerek boldog lesz..
nem elsődleges a kisvasút..de legyen, gondolom akkor máshol is feleslegesnek gondolod..pl Szilvásváradon meg harcoltak a megmentéséért..Én utaztam vele és nagy élmény volt.
Azért megnézném a képeket..dk-s libák anyák napján heverésznek a sineken..miközben gyerekes családok nézik őket kicsik meg bömbölnek mert utaznának.
Már leirtam.. arányosan..mindenkinek legyen emlékműve..oszt mindenki oda zarándokol ahova akar..ez a demokrácia..de ha valaki állandóan előtérbe tolja a pofáját..és megmondja kinek legyen kinek ne emlékműve..na azt erősen nem harapom..főleg ha egy esztétikai merényletet követ el az emberiség ellen.
Elég fájdalmanként egy-két szolid emlékmű..oszt annyi..nem telerakom a várost a sok szarral,