Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

StandUP Barack módra :)

#769187 Koffein

Tudom, tudom, nem részvény, de USA-val kapcsolatos... ez az Obama, akár el is mehetne standupolni... :)

Re: nincs cím

#769118 Koffein Előzmény: #769045

a pesszimista mindenségit :)

más: tegnap belenéztem a buffett bácsi standupjába. mit ne mondjak, teljesen kimaxolták a pr-t... :)

top20 cég ami könyv szer…

#769043 Koffein

top20 cég ami könyv szerint érték alatt forog a listám alapján... ami engem meglepett azaz GS+AIG ...

TRANSOCEAN

Frontline Ltd

AMERICAN INTERNATIONAL GROUP

SEADRILL

MARATHON OIL CORP

Honda Motor Co

Jones Energy Inc

SUNEDISON SEMICONDUCTOR

Goldman Sachs

Oasis Petroleum Inc

LINN ENERGY

NGL Energy Partners

Teekay LNG Partners LP

Seadrill Partners LLC

Fiat Chrysler Automobiles

SUNEDISON

Hewlett Packard Enterprise Company

SKULLCANDY

SEVENTY SEVEN ENERGY

Black Diamond

Comstock Resources Inc

+1 Paramount Group

A tegnap zárás előtt nyi…

#769014 Fornit

A tegnap zárás előtt nyitott fél pakk SP shorton kezd termelődni valami apró.

valaki dreamworksbe utaz…

#768887 Koffein

valaki dreamworksbe utazott? comcast felvásárolja 27-ről 40re repült két nap alatt...

#768832 matgab Előzmény: #768825

a mylan csúnyán esett 3 nap alatt vagy 15%-ot...

A dieboldnak nem volt jó a negyedéves reportja, ma büntetik...

hasít a ford... öröm é b…

#768825 Koffein

hasít a ford... öröm é bódótá :)

"Remekül sikerült a Ford (NYSE: F) első negyedéve, ugyanis bevétel, illetve tisztított EPS alapon is sikerült felülmúlni az elemzői várakozásokat. Az egyszeri tételeket leszámítva 68 centes egy részvényre jutó eredményt ért el a vállalat, szemben a várt 48 centtel. Ráadásul a vállalat idén is erős évre számít, így a jelentés után 3 százalék fölötti pluszba ugrott nyitás előtt a részvény."

#768700 Fornit Előzmény: #768076

Természetesen nem adtam el 50 felett, most ütött ki a stopp 47,15-ön.

A pénzt átnyomtam ebből ARMH-ba 41,4-en.

#768275 pragamin Előzmény: #765980

When it comes to investing in the stock market, we’re told to follow the smart money. Who might that be? The most influential investors/businessmen in America today are Warren Buffett, John Paulson, and George Soros. Their investing acumen has helped them amass billions of dollars and millions of followers.On the other hand real unemployment rate is also increasing month over month. All these could lead to a stock market collapse.The U.S. stock market has been living on borrowed time. And it’s time for payback. 2016 could very well be the year the U.S. stock market collapses.So, [url= http://www.profitconfidential.com/economic-analysis/upcoming-stock-market-crash/] stock market prediction for 2016 [/url] is gonna be very much crucial and very much dicey.

#768171 Koffein Előzmény: #767997

mikorra tervezik az összeolvadást? egy picit utánanézve közösen piacvezetők lesznek, így átlépik az ncr-t...

#768092 Fornit Előzmény: #768089

És a 0,21-es vevő még aznap eladhatta 14 Randért. Élete üzlete volt százalékosan :)