tyűűűű ez ám a félrenyomás 1400ról 21centig csúszott az árfolyam... :-)))
tyűűűű ez ám a félrenyomás 1400ról 21centig csúszott az árfolyam... :-)))
Február vége óta SolarCity, a kedvencem, mai is már 8.5% néll tart, van volatilitása, márciusban, napon belül megérte vele :játszani, záráskor venni, másnap nyitáskor eladni(ezt fél pakokkal csináltam). 57dollárig, várják, én kivárom.
47,9-nél Kite Pharma vétel, fél pakknyi. Skalpra, (zárás ma vagy 1-2 nap, ha megindulna jobban) nem tartósra.
47,2-nél akartam kiegésziteni egy egésznyire, de nem mertem lenyomni a gombot.
Az utóbbi 25 év chartja (havi):
http://kepfeltoltes.hu/view/160419/D-DBD_www.kepfeltoltes.hu_.png
a diebold jó kis cég lesz szerintem.
A wincor-ral ha összeolvad , akkor a piacon szinte egyeduralkodó lesz és a technológiák (ATM+ POS terminal+ pénztárgépek) is még mindig nagy előretörés előtt állnak.
Ráadásul ha elterjed EU szerte ez az online pénztárgépes cucc, az is nagy potenciált jelent egy ebben a szektorban piacvezető szinte egyedüli cégnek. Valamint Magyarországon is pl. most is kijött egy apró rendelet, ami miatt az összes nagykasszás gépet megint lehet jóváhagyatni a hatósággal, ami megint jelentős tanácsadási árbevétel ezeknek a pénztárgépeket üzemeltető cégeknek...
Alibaba erőteljesen nyomul, bevásárolja magát eker cégekbe, most meg a filmiparba is tesz egy kis zsetont...
napenergiában utazik. fel akart vásárolni egy másik céget, csak a felvásárlás alatt derült ki, hogy likviditási gondjaik vannak, és nem lesz zsé a tranzakcióhoz, így kb fél-egy év alatt a béka segge alatt találta magát... :)
pénteken meg -40%. Ma premarket +20.
Vicc egy kategória ez a Sun Edison... Már nem is emlékszem, hogy mit csinál ez a cég és miért esett ekkorát...
SunEdison premarket +69% ... jó annak aki vett egy kis lottószelvényt :)
"Fontos szintekről pattan vissza az Alibaba (NYSE: BABA) árfolyama, ami már pár hónappal ezelőtt is igen kedvező előjel volt a részvényt shortolók számára. Ha a fontos mozgóátlagok sem fogják meg a papírt, akkor akár a 60 dolláros szintekig is visszacsúszhat az Alibaba, így érdemes figyelemmel követni az eseményeket."
KBC...
Úgy látszik az USA-ban ezt nem olvasták, mert ha jól látom ott +15%-ban a randomnál...
bár úgy néz ki inkább a random rendszere hibás...
a bányacégek verik az s&p500-at http://pbs.twimg.com/media/Cf1KpflXIAAvnE2.jpg:large
under armor premarket -45%??
ja, csak 2:1 split van...
Játékpénzzel akartam rápróbálni, de lemaradtam róla...
köszi az infót! igen, a du. felvilágosítottak a kbc-sek, amikor az esésbe beleakartam venni nem találtam. majd a köv nagyobb esésbe... :)
SEMI - SunEdison Semiconductort találtam, majd ma is ránézek, habár már írtam nekik, hogy vegyék fel, de még nem jeleztek vissza.