de az is előfordulhat,hogy életemben először nem megyek el választáskor szavazni,vhogy xarok már bele az egészbe.....
de az is előfordulhat,hogy életemben először nem megyek el választáskor szavazni,vhogy xarok már bele az egészbe.....
de kiváncsiak vagytok:)
hát ....halljátok...elmegyek rászavazok a Fideszre,hogy itt tovább göngyölitsétek a xart:)
de igazából most tanácstalan vagyok még.
szólitsanak meg a pártok engem,ne én őket.
de ne ilyen robothangon telefonon,mert azt lerakom.
:)
az nem válasz, hogy "jó kérdés"
Mond meg a te választásod. Ha már ez se jó, meg az se.
tényleg idöt, energiát kéne áldoznunk, és megnyerni fórumosokkal a választást. Lehetne az a párt neve, hogy stoki. :D
remélem sehogy:)
ennél sokkal megvetendőbb fotókat lehet mutatni fidesz tagokról...
Legalább nem rí le róluk a lopott pénz...
Oktatásra: + 270 milliárd 2016-hoz képest
Eü-re: + 167 milliárd 2016-hoz képest
stadionra: + 5 milliárd 2016-hoz képest
jo kérdés, hogy tudna lmp kitörni ebböl a törpepárt szerepböl?
A WHB és a Fejér-B.Á.L. közösen hozta el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) közbeszerzését is, amit a Kerepesi úti „Nemzeti Lovarda területén meglévő épületek átalakítására és bővítésére, továbbá új épületek építésére" bonyolítottak le. A beruházást előzetesen becsült értéke 1,8 milliárd forint volt, de végül egy 2,5 milliárdos árajánlattal nyertek.
http://www.mfor.hu/cikkek/vallalatok/A_stadionok_a_jovo_evi_budzse_nyertesei_.html
Nem baj,hogy rohad le pl. az egészségügy és lassan a takarítók műtenek, csak stadion legyen.
Szocik ócska pitiáner zsebesek voltak ezekhez képest.
De majd a fő propagandista, a nagy megmagyarázó megmagyarázza magának, hogy miért is jó az országnak a gázszerelő futtatása.
A földművelésügyi államtitkárnak elromlott a gázbojlere. Csak meg akarta javíttatni, erre azok a szemtelen újságírók:
http://nol.hu/belfold/osszeferhetetlen-meszaros-lorinccel-targyalt-a-foldugyi-allamtitkar-1612979
Nem akartalak sértegetni a választásodban:)
jó kérdés....
A tehetség öröklődik.
Letelepedési kötvény, adócsalókat kormányzatilag támogató Stabilitás Megtakarítási Számla.
Van-e még lejjebb?
Van pénz baromságra.
Az, hogy a mai 20-as, 30-as korosztálynak már nyugdíja sem lesz, kit érdekel a Fideszben?
Addigra már sehol nem lesznek.
Valami lehet a háttérben (valószínűleg g*ci Lali), mert a történteket nehéz a néppártosodás számlájára írni.
Szerintem ebből nagy bukta lesz, de kíváncsian várom a fejleményeket.
Ezekből már jó páran nincsenek az LMP-ben. Pl. első képről Karácsony Gergely vagy a harmadik linkről Vágó Gábor.
Megtisztultak pár éve a PMSZDSZ szárnytól, azóta váltak nálam szalonképessé, de valóban itt is lenne még mit javítani, mert nem nagyon hallani róluk.