ennél sokkal megvetendőbb fotókat lehet mutatni fidesz tagokról...
Legalább nem rí le róluk a lopott pénz...
ennél sokkal megvetendőbb fotókat lehet mutatni fidesz tagokról...
Legalább nem rí le róluk a lopott pénz...
Oktatásra: + 270 milliárd 2016-hoz képest
Eü-re: + 167 milliárd 2016-hoz képest
stadionra: + 5 milliárd 2016-hoz képest
jo kérdés, hogy tudna lmp kitörni ebböl a törpepárt szerepböl?
A WHB és a Fejér-B.Á.L. közösen hozta el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) közbeszerzését is, amit a Kerepesi úti „Nemzeti Lovarda területén meglévő épületek átalakítására és bővítésére, továbbá új épületek építésére" bonyolítottak le. A beruházást előzetesen becsült értéke 1,8 milliárd forint volt, de végül egy 2,5 milliárdos árajánlattal nyertek.
http://www.mfor.hu/cikkek/vallalatok/A_stadionok_a_jovo_evi_budzse_nyertesei_.html
Nem baj,hogy rohad le pl. az egészségügy és lassan a takarítók műtenek, csak stadion legyen.
Szocik ócska pitiáner zsebesek voltak ezekhez képest.
De majd a fő propagandista, a nagy megmagyarázó megmagyarázza magának, hogy miért is jó az országnak a gázszerelő futtatása.
A földművelésügyi államtitkárnak elromlott a gázbojlere. Csak meg akarta javíttatni, erre azok a szemtelen újságírók:
http://nol.hu/belfold/osszeferhetetlen-meszaros-lorinccel-targyalt-a-foldugyi-allamtitkar-1612979
Nem akartalak sértegetni a választásodban:)
jó kérdés....
A tehetség öröklődik.
Letelepedési kötvény, adócsalókat kormányzatilag támogató Stabilitás Megtakarítási Számla.
Van-e még lejjebb?
Van pénz baromságra.
Az, hogy a mai 20-as, 30-as korosztálynak már nyugdíja sem lesz, kit érdekel a Fideszben?
Addigra már sehol nem lesznek.
Valami lehet a háttérben (valószínűleg g*ci Lali), mert a történteket nehéz a néppártosodás számlájára írni.
Szerintem ebből nagy bukta lesz, de kíváncsian várom a fejleményeket.
Ezekből már jó páran nincsenek az LMP-ben. Pl. első képről Karácsony Gergely vagy a harmadik linkről Vágó Gábor.
Megtisztultak pár éve a PMSZDSZ szárnytól, azóta váltak nálam szalonképessé, de valóban itt is lenne még mit javítani, mert nem nagyon hallani róluk.
Vágó Gábor kilépett az LMP-ből,vagy tévedek?
már nem is képviselő.
de lehet nem jól tudom.....
Rá különösen felfigyeltem,amellett,hogy Bács-megyei...de micsoda egy füzimiska,bárcarittyó...már legelőször kiszurtam....először azt hittem apám- idejű,aztán vettem észre 1984-es,hogy fiam lehetne:)
De ha Simimicska pártja(Simicska kedvéért Fidesz-szerű néppárt lesz belőle),akkor hogyan akar összeborulni a Fidesz -csapattal,ahogyan lejjebb fejtegeti Walex?
de ha lmp-dk-val akar összeborulni ahogyan prospero irja?az meg hogyan?
Ez 3irány,mely 3irány mind él még,mint lehetőség ebben az órában elméletileg,elkezdődvén a radikálisok kizárásával.
gyanitom rövidesen kiderül a 3 irányból melyik a valós,melyik kettő a fals.
legyen a nevük jobbik-szinjátszókör:)
Bazsynak igen:)
szerintem is,radikálisok kizárva,ma már összevissza ködösit mindenki a jobbikban erről,hogy igy is jó- igy is akarták.....Simicska pártja kész,majd ő megmondja a tutit nekik.