Jol van, helyes!
Szep kiegyensulyozottan haladsz.
Jo az irany most a technikaban.
Jol van, helyes!
Szep kiegyensulyozottan haladsz.
Jo az irany most a technikaban.
köszi, kedvesek vagytok
még most is hiszek a longban, de megremegett a kezem emiatt tegnap délután és ma reggel zártam a longot, amolyan profitvédő stop szinten, és az első short 10k egységet pedig megnyitottam
hati short 27110 körülről
mivel nem várok nagy esést , sokkal inkább emelkedést ezért viszonylag kicsi stop szinttel számolok, ( de egy esélyt adok neki ), mivel ez a normál pakk negyede, ötöde nagy kárt nem kéne, hogy okozzon, ha pedig tévedek és ismét a le irány jön ( lesz egy impulzívabb esés, amiből nem állnak fel kint ) tovább bővítek
...az 1200pontnak most némiképp csökkent az esélye :) de nem szeretnék egy felrántást rossz irányból végignézni
...kiderül
Nem baj.. ettől megbeszélhetjük, hátha több szem többet lát.
Bár tudom meghallgatjuk egymás tanácsát, egyik fülünkön be, másikon ki.
Amikor nem alszol jól,akkor érdemes lezárni.Belépni mindig be lehet lépni a piacra.
És ahogy mondtam PFen -500pontnál sohasem tovább engedni
Az utóbbi kb másfél évben nagyon jól kapod el ezeket a meneteket. Grat.
Okés, de ennek ellenére is írogathanátok.Sehol senki,pedig többen kereskedtek.
Jól bírod, akkor ezt a 7000pont emelkedést shortokban.
Van. Nincs miért írnom. Nyitogatok zárogatok. Ügyelek a fedezetre.
Veled mi van short mester? :)
Van még hati shortod? Idén alig írsz
No és a 6%os ugró nap? ,-)
Gratulálok, jó ez. Ez biztos.
Ma EKB
Bezártunk és DAX fel is nyomta 10400at. Mondjuk abban van potenciál.
Amíg OTPt nem rántják át 7400on,addig pause van itt. Bár lehet holnap megteszik, ha megy tovább a piac.
Tök se tudja már. Ma megint csorbult a chart BUXban,deutolsó percben megint kozmetikáztak MOlal.
Mondjuk nekem tök mindegy,most mit csinál,amiben vagyok,azt nem érinti egyik blue mozgás sem.Ha igen, akkor meg csak emelkedjen tovább szépen BUX,meg a többi blue..
Azért írok,mert nem csak akkor írok, ha van hatim. Máskor is pöfögöm a gondolatom poziciótól függetlenül.
Na előkerültök jó madarak. Szerintem is adni kell.
Ma lesz egy doji.De én most szépen részvényezem inkább, az is jól pörög most :)
No meddig borul a bulibili? :D
Bocsi, újra én.... de a diagonált rosszul rajzolod, nagyon.
A felső fekete vonal nagyon nem jó helyen van... és nincs meg az 5 hullám 3-as szerkezettel, így hibás következtetéseket vonsz le a chartról:
http://www.elliottwave.com/tutorial/Lesson3/3-1.htm
(OFF-ra kapcsolom magam pár napra/hétre, túl sok a fórumozás)
http://keptarhely.eu/images/2016/04/20/v00/20160420v00j5878.png
Még véletlenül sem szeretnék beleszólni, csak jelezném hogy nincs Nálad az előny (https://www.youtube.com/watch?v=qNFtFawgRaA). Egy illikvid termékkel akarsz kereskedni napon belül a piaci volatilitáshoz képest nagy mennyiségben, sikertelenül. Ezt fel is ismerted. A kérdés az, hogy tudsz-e, akarsz-e és képes vagy-e másik terméket kereskedni ami alkalmas a stílusodhoz és kereskedési méretedhez.
----
Én is sokat harcoltam magammal, mert certivel akartam olyan terméket kereskedni ami 0-24-es (EURUSD) alacsony (m15-h1) TF-en... nagy nehezen rávezettek a kollégák, hogy nincs nálam az előny, nem tudok időben zárni/nyitni. Áttértem másra, olyan termékre/piacra ahol ez nem gond.
Az persze más kérdés, hogy USDJPY short certivel a frankfurti certifikát börsén ami 8-tól 20-ig van nyitva sikeres vagyok, de ott amikor zárva van én sem kereskedem és H4/D1 TF-en vagyok, tehát 1-2 gyertya nem érdekel mert nagy a stop távolságom. Ráadásul likvid és a jegyző nem lép le híreknél (!), csak sokszor megáll egy szinten a jegyzés majd idővel ugrik (nincs erste féle jegyző eltűnési bohóckodás), ott a pakk a könyvben (terméktől és áttételtől függően 5-10e db) vehetsz/eladhatsz. Ez sem való mindenkinek... tudom, forexet rendes forex számlával kellene kereskedni, de nekem tanulásra/tapasztalat szerzésre nagy TF-en ez tökéletes.
BUX shooting star
Hogy rohadjon meg,most adja be magát
A likviditással van még mindig a gondom.Zártam volna ma korábban is, de semmi eladói pakk nincs.
Nem tudok 100kontikkal mit kezdeni. Valaki vett piacin reggel 200at, rögtön a -300as KT nullába ment 27.198ra.
Utána visszament,akkor tudtam zárni.Utána vettem volna nem volt, csak 100ponttal fentebb eladó 100as spreaddel.
Ez itt a baj.Hiába akarok bármit. Tegnap is zárhattam volna nyereséggel,ha lenne biztosítva 100-100konti folyamatosan. 5-10kontikkal lehet zárni még záróban is talán,nem az a művészet