Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Stef Előzmény: #767938

Még véletlenül sem szeretnék beleszólni, csak jelezném hogy nincs Nálad az előny (https://www.youtube.com/watch?v=qNFtFawgRaA). Egy illikvid termékkel akarsz kereskedni napon belül a piaci volatilitáshoz képest nagy mennyiségben, sikertelenül. Ezt fel is ismerted. A kérdés az, hogy tudsz-e, akarsz-e és képes vagy-e másik terméket kereskedni ami alkalmas a stílusodhoz és kereskedési méretedhez.

----

Én is sokat harcoltam magammal, mert certivel akartam olyan terméket kereskedni ami 0-24-es (EURUSD) alacsony (m15-h1) TF-en... nagy nehezen rávezettek a kollégák, hogy nincs nálam az előny, nem tudok időben zárni/nyitni. Áttértem másra, olyan termékre/piacra ahol ez nem gond.

Az persze más kérdés, hogy USDJPY short certivel a frankfurti certifikát börsén ami 8-tól 20-ig van nyitva sikeres vagyok, de ott amikor zárva van én sem kereskedem és H4/D1 TF-en vagyok, tehát 1-2 gyertya nem érdekel mert nagy a stop távolságom. Ráadásul likvid és a jegyző nem lép le híreknél (!), csak sokszor megáll egy szinten a jegyzés majd idővel ugrik (nincs erste féle jegyző eltűnési bohóckodás), ott a pakk a könyvben (terméktől és áttételtől függően 5-10e db) vehetsz/eladhatsz. Ez sem való mindenkinek... tudom, forexet rendes forex számlával kellene kereskedni, de nekem tanulásra/tapasztalat szerzésre nagy TF-en ez tökéletes.