Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1612

BUX1612

#768193 Borska

köszi, kedvesek vagytok

még most is hiszek a longban, de megremegett a kezem emiatt tegnap délután és ma reggel zártam a longot, amolyan profitvédő stop szinten, és az első short 10k egységet pedig megnyitottam

hati short 27110 körülről

mivel nem várok nagy esést , sokkal inkább emelkedést ezért viszonylag kicsi stop szinttel számolok, ( de egy esélyt adok neki ), mivel ez a normál pakk negyede, ötöde nagy kárt nem kéne, hogy okozzon, ha pedig tévedek és ismét a le irány jön ( lesz egy impulzívabb esés, amiből nem állnak fel kint ) tovább bővítek

...az 1200pontnak most némiképp csökkent az esélye :) de nem szeretnék egy felrántást rossz irányból végignézni

...kiderül

Re: nincs cím

#768162 Hathor Előzmény: #768160

Nem baj.. ettől megbeszélhetjük, hátha több szem többet lát.

Bár tudom meghallgatjuk egymás tanácsát, egyik fülünkön be, másikon ki.

Amikor nem alszol jól,akkor érdemes lezárni.Belépni mindig be lehet lépni a piacra.

És ahogy mondtam PFen -500pontnál sohasem tovább engedni

#768157 Hathor Előzmény: #768154

Okés, de ennek ellenére is írogathanátok.Sehol senki,pedig többen kereskedtek.

Jól bírod, akkor ezt a 7000pont emelkedést shortokban.

Re: ds

#768083 Hathor Előzmény: #768081

Bezártunk és DAX fel is nyomta 10400at. Mondjuk abban van potenciál.

Amíg OTPt nem rántják át 7400on,addig pause van itt. Bár lehet holnap megteszik, ha megy tovább a piac.

Tök se tudja már. Ma megint csorbult a chart BUXban,deutolsó percben megint kozmetikáztak MOlal.

Mondjuk nekem tök mindegy,most mit csinál,amiben vagyok,azt nem érinti egyik blue mozgás sem.Ha igen, akkor meg csak emelkedjen tovább szépen BUX,meg a többi blue..

Azért írok,mert nem csak akkor írok, ha van hatim. Máskor is pöfögöm a gondolatom poziciótól függetlenül.

Re: ds

#768081 Hathor Előzmény: #768080

Na előkerültök jó madarak. Szerintem is adni kell.

Ma lesz egy doji.De én most szépen részvényezem inkább, az is jól pörög most :)

#768045 Stef Előzmény: #767938

Még véletlenül sem szeretnék beleszólni, csak jelezném hogy nincs Nálad az előny (https://www.youtube.com/watch?v=qNFtFawgRaA). Egy illikvid termékkel akarsz kereskedni napon belül a piaci volatilitáshoz képest nagy mennyiségben, sikertelenül. Ezt fel is ismerted. A kérdés az, hogy tudsz-e, akarsz-e és képes vagy-e másik terméket kereskedni ami alkalmas a stílusodhoz és kereskedési méretedhez.

----

Én is sokat harcoltam magammal, mert certivel akartam olyan terméket kereskedni ami 0-24-es (EURUSD) alacsony (m15-h1) TF-en... nagy nehezen rávezettek a kollégák, hogy nincs nálam az előny, nem tudok időben zárni/nyitni. Áttértem másra, olyan termékre/piacra ahol ez nem gond.

Az persze más kérdés, hogy USDJPY short certivel a frankfurti certifikát börsén ami 8-tól 20-ig van nyitva sikeres vagyok, de ott amikor zárva van én sem kereskedem és H4/D1 TF-en vagyok, tehát 1-2 gyertya nem érdekel mert nagy a stop távolságom. Ráadásul likvid és a jegyző nem lép le híreknél (!), csak sokszor megáll egy szinten a jegyzés majd idővel ugrik (nincs erste féle jegyző eltűnési bohóckodás), ott a pakk a könyvben (terméktől és áttételtől függően 5-10e db) vehetsz/eladhatsz. Ez sem való mindenkinek... tudom, forexet rendes forex számlával kellene kereskedni, de nekem tanulásra/tapasztalat szerzésre nagy TF-en ez tökéletes.

#767938 Hathor Előzmény: #767915

A likviditással van még mindig a gondom.Zártam volna ma korábban is, de semmi eladói pakk nincs.

Nem tudok 100kontikkal mit kezdeni. Valaki vett piacin reggel 200at, rögtön a -300as KT nullába ment 27.198ra.

Utána visszament,akkor tudtam zárni.Utána vettem volna nem volt, csak 100ponttal fentebb eladó 100as spreaddel.

Ez itt a baj.Hiába akarok bármit. Tegnap is zárhattam volna nyereséggel,ha lenne biztosítva 100-100konti folyamatosan. 5-10kontikkal lehet zárni még záróban is talán,nem az a művészet

#767915 Hathor Előzmény: #767914

Na de ez ilyen.

Új nap,új remények :)

Minden esetre most várnom kell egy napot az újra tervezéshez. Próbáltam fordulni, de nem kaptam már annyi longot, beálltam 100vétellel ugyanoda