Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Az antidemokrata elmebaj…

#766945 walex

Az antidemokrata elmebajos már megint nyomja az önreklámot.

Virágot vett attól a nénitől, akitől a közterületesek elvették a nárciszait és ezt valaki le is fotózta.

Persze olvasói fotó, aki "véletlenül" pont akkor, pont ott járt, ahol ez a jól elszámoltatott elmebeteg megjelent.

Igazán hihető sztori, kicsit sem átlátszó.

Re: nincs cím

#766934 Ibiza Előzmény: #766933

sok ilyen van.. az emberek alapból jók.. a kommunista újság politikai töltetét meg ovisoknak találták ki.. voltak komcsik idejében is szegények is azokat is csesztették.

nyóckerben van egy bácsi reggelente virágokat árul..nagykerből kapja valahogy a megfázott, vacak vagy megmaradt virágokat..olcsón adja van amikor csak 1 napig jók van amikor 1 hétig is jó..

rendőrök sokat baxtatják..én is szóltam már rendőrnek ne a kisöreget cseszegessék, van dolguk biztosan elég..de láttam mások is szóltak már ne csesztessék..anyukám mindig vesz tőle.. előszobába jó az pár napra..kisöreg meg hagy egyen.

5-6-7-8kert ismerem jól... nem egy ilyen van..

A nagyhangú alkesz agresszív csöveseket meg csak nézi a rendőr a belvárosban..az újak szoktak odamenni hozzájuk ..de elhajtják őket azok a f..szba.. akkor keres magának olyat akit csesztethet.

Belvárosba hozza a rámán koldusmaffia a kéregetőit oda sem megy sem rendőr sem közterületes majom, a kongás havert meg kipiszkálták felszabtérről.. zseni volt a srác..mindig adtam neki 5k-t Hamvas Bélát olvasott ősi magyar ritmusokat nyomott..a lelkében volt a hangszer.. kár, hogy eltünt.

6kerben is látom a dobozgyüjtögető bácsikát szokták csesztetni..

A forgalmas aluljárókban meg hagynak időt a cigányoknak eladják a nagykerben olcsón vett vagy fólia alatt talált cuccokat.

Tehát ezt is lehetne rendesen korrupciómentesen csinálni.

Persze, kell adózni, kellenek engedélyek..de akkor legyen meg a formája azoknak akik tenni akarnak a megélhetésükért..nem a segélyeket hajtják..lopnak csalnak.. ha már a társadalom vagy az élethelyzetük miatt nem tudnak megélni a jövedelmükből.

Mellesleg ezek a dolgok hozzátartoznak az élethez..a nagyvárosok életéhez.. szinesítik.. a maffiát kell leválasztani erről..

#766926 Koffein Előzmény: #766923

Valami hűséges pártkatona kell, mert mostanság Áder is huncutkodik... úgy látszik, van ami az ő bélésének is sok...

Zajlik az államfői casti…

#766923 walex

Zajlik az államfői casting.

Egyik jelölt "jobb",mint a másik.

Balog, Kövér. Pfff...

#766903 Ibiza Előzmény: #766899

Tavaly és előtte 4 évvel voltam ott mindig más területen laktam.. kb ott is ezeket láttam.. most a központi pályaudvar 2km-es körzetéről írtam..

- ja és a rendőr ott sem tartja be a közlekedési szabályokat.. 60as táblánál nyolcvannal mentek..semmi megkülönböztető jelzés.. én meg a nyomukban..sokáig egyirányba mentem..

#766899 TrendMan Előzmény: #766897

Én 2014-ben jártam ott.

Drogosra nem emlékszem, de lehet rossz felé forgolódtam.

A zöld területet a Majna-parton keresd, ott ücsörögnek a népek családostul zajlik ott a társas élet helybelieknek (is).

Akkor még nem volt éles migráns helyzet.

Viszont a lassú közlekedés nekem is feltünt.

Vonaton mentünk Frankfrutból-Münchenben és a vasútvonal jelentős része felújítás alatt állt.

2 óra hosszat 30-50-nel cammogott a vonat, aztán 40 percig ment 250-nel.

A város atmoszféráját nem sikerült beazonosítanom, a multi-kulti talán a legtalálóbb.

Ez azonban egy hatalmas agglomeráció olyan, mintha az V.ker körül lenne még 52 Rákosborzasztó , 17 Kőbánya és 4 Csepel-sziget - jól összekötve S-Bahnnal és metróval.

Attól függően éppen hol jársz változnak az érzéseid.

egy témában Frankfurtba …

#766897 Ibiza

egy témában Frankfurtba kellett mennem 5 napra.

Tapasztalatok.

- autópályákon sok a dugó az útépítés.. 20km-es duplasávos lezárás.. 2embert láttam akik méregettek lézeres mérővel.... és 1db markoló dolgozott 3 ember nézte.. mondom 20km-es dupla sávos részen..miközben a szemköztibe és a leállóba van terelve az iszonyat forgalom..

- sok a rossz minőségű útszakasz..(főleg német részen) ezeket javítgatják..náluk is berakják a beton elválasztókat a szalagkorlátok helyébe..

- németek osztrákok is caplatnak a legbelső sávban.. megengedett sebesség minusz 15.. áll a sor a leálló sávban mennének akik a kb 1km-es lehajtóban kimennének..de félig beleáll..ha ő áll akkor azok se menjenek..ezek is emberkednek.. jobb sávban kamionsor elöttem 15 autó de mögöttem villog.. volt olyan leelőztem.. egyből bedurrant az agya..harcolt.. elengedtem csak használtam az eszem.. 3x elé kerültem.. megbolondult..

- a dugóban ott is dudálnak..csupán rövidebbet..

- A piroson simán átmennek és beállnak a kereszteződésbe.. de többen mint nálunk.. a villamos sem tud menni.. (minden nap láttam) persze dudálás..de rövidebb.. anyázás az nincs..szolidabb a mutogatás mint nálunk.

- németet nem látsz sétálgatni..gyorsan céltudatosan eltünnek az utcáról..este a sörözökben bárokban párok kisebb fiatal német csoportok..de csöndesek..kis felületet mutatnak.. nem úgy a bevándorlók..nagyhangúak hemzsegnek.. rólam kettő is lepattant.. mert megyek egyenesen jön nekem.. csúnyán néz..egy meg szorosan elém lép..letapostam a cipőjét.. ez is csúnyán néz..az utcákon sok a drogos.. sötét átjárókban üres üzleteknél.. egyszer át kellett mennem egy átjárón 4en négyszögben álltak..kapucnis égőszeműek.. meglepődtek egyedül megy át egy fehérember..

- multikulti.. mindenféle konyha..voltam kóreaiban marokkóiban.. thaiban.. perzsában.. normális kiszolgálás normális emberek..mondjuk egyedül voltunk fehérek.

- a város érdekes..a régi épületek és az üveg felhőkarcolók kellemes elegye.. belül semmi zöld.. alig vannak fák..gumós diszfák voltak ugyan..de nem hajtottak..

letoltam 1000km-t csak tankolni álltam meg.. visszafelé 500km szakadó esőben..

#766893 polgarmester Előzmény: #766830

ja, és kihagytam Polanski bácsit.

Őt is szépen megfuttatták, de nem lett belőle a végén böri,asszem.

http://kitekinto.hu/amerika/2009/10/06/leitattam_bedrogoztam_megerszakoltam_es_mindketten_akartuk/#.VwjC1fmLTDc

A lényeg, Dominique Strauss-Kahn IMF (éppen akkor akart köztársasági elnök lenni)+

Julien Assange a Wikileaks-alapító (ezt nem kell ragozni hány érdeket sértett) +Móse Kacav (? nem eldöntött miért lett kegyvesztett)...és még vannak példák.

Mindegyikről akkor derül ki, vagy lesz Ügy- amikor éppen gondok támadnak vele/vagy a körével egyéb téren. Panamázás miatt érdemes figyelni a világszínpadot akció-reakció miatt.

Na, kikonteóztam mára magam.:)

#766891 polgarmester Előzmény: #766884

A bíró is ember. Amint kötődik biz.os pol.i társulásokhoz- mindig kilóg az ítéletből a faláb. Kérdés, mennyire tudja jól megindokolni. (ha majd gyakorló buddhisták ülnek a pulpituson, akkor jobban bízom bennük. (Addig lutri az ítélet.)

kiss féle erőszakolás: …

#766887 Ibiza

kiss féle erőszakolás:

vannak morális erkölcsi dolgok..ez független a törvényektől, h valaki megtett valamit annak erkölcsi következményei vannak.. ha súlyosak akkor életfogytig tartóak.

Ha valaki megerőszakol egy nőt akkor az egy aljas ember..függetlenül attól letöltötte a büntetését vagy sem..főleg csoportosan.. gyerekeket nőket öregeket erőszakoló.. brutálisan megverő szarokat perifériára kell szorítani.. a börtönökben a "becsületes" szakmájukat végző bűnözők szétkínozzák ezeket..nem véletlen..ezek az aljábbnál is aljábbak..

Elég furcsa a védekezés, bővérű volt a hölgy..ha bővérű volt és akarta akkor miért csinált volna botrányt belőle..semmi érdeke nem lett volna..zárt kőrben három pasival..megvolt annyi...senki nem tud róla..

Furcsa kiss védésének az a módja is.. a 60-as években milyen volt az igazságszolgáltatás.. mondják sokat sejtetve.. akkor 1945-90ig szabadon lehetett gyilkolni erőszakolni rabolni? mert kommunista bíróság volt? ez nyomiknak kitalált elég nyomi érv..Nem kellene összemosni a politikai itéleteket a köztörvényes ügyekkel.

Amik a tények:

- kiss nem tagadta megtett ott valamit csoportosan és nem büszke rá..

- az is fura nem befolyásolta a dolog a karrierjét..

Kiss tett valamit az úszókért..valamit biztosan tudott talán pont az aberrációja okán olyan mint a szécsi..nekem az sem volt kerek . nem egy pedofil és homo lény került az úszók közelébe..

Vannak titkok..és titkok tudói..talán nem véletlen most derült ki ez a dolog..

Ez a gyárfás is egy hernyó nekem.. anno friderikusz könyvében is furákat írt róla..a napkelte kapcsán

Az élsportban vannak furcsaságok, sajátotsságok...játszanak a hormonokkal, adrenalin endorfin szintekkel..tudják mikor mire van szüksége a szervezetnek..ebbe a szexualitás is beletartozhat..az alkalmi sex.. egy olimpikon mesélte, hogy az olimpiai fogadáson percek alatt összeálltak párok..neki egy nagyon magas lány jutott.

#766884 walex Előzmény: #766881

"Én csak annyit mondok 61-ben nem beszélhetünk független bíróságokról."

Most beszélhetünk? Lásd pl. Simon kimosása.

#766881 prospero Előzmény: #766862

Gyárfás szerint a lány egy "tekintélyes" ember lánya volt. Hogy messzire menjünk a példákban, Putifárné is erőszakkal vádolta Józsefet, egy rabszolgát. Elég kis hal volt József is akkor Putifár házában. Én csak annyit mondok 61-ben nem beszélhetünk független bíróságokról. Más világ volt az akkor, annyira hogy el sem tudjuk már képzelni. 50-60 év után meghurcolni valakit valamiért, ami nem is biztos hogy úgy történt és a büntetèst letöltötte? Kérdés azóta történt valami, ami az bizonyítja, hogy az úszók veszélyben voltak vele? Nem hallottam ilyenről, de lehet, majd most jelentkeznek...

Mindenesetre lemondott több jövedelméről, amit korábban jótékony célokra költött. Tehetséges úszók támogatására. 4 hónappal az olimpia előtt...