Hozzászólás
Ibizaegy témában Frankfurtba kellett mennem 5 napra.
Tapasztalatok.
- autópályákon sok a dugó az útépítés.. 20km-es duplasávos lezárás.. 2embert láttam akik méregettek lézeres mérővel.... és 1db markoló dolgozott 3 ember nézte.. mondom 20km-es dupla sávos részen..miközben a szemköztibe és a leállóba van terelve az iszonyat forgalom..
- sok a rossz minőségű útszakasz..(főleg német részen) ezeket javítgatják..náluk is berakják a beton elválasztókat a szalagkorlátok helyébe..
- németek osztrákok is caplatnak a legbelső sávban.. megengedett sebesség minusz 15.. áll a sor a leálló sávban mennének akik a kb 1km-es lehajtóban kimennének..de félig beleáll..ha ő áll akkor azok se menjenek..ezek is emberkednek.. jobb sávban kamionsor elöttem 15 autó de mögöttem villog.. volt olyan leelőztem.. egyből bedurrant az agya..harcolt.. elengedtem csak használtam az eszem.. 3x elé kerültem.. megbolondult..
- a dugóban ott is dudálnak..csupán rövidebbet..
- A piroson simán átmennek és beállnak a kereszteződésbe.. de többen mint nálunk.. a villamos sem tud menni.. (minden nap láttam) persze dudálás..de rövidebb.. anyázás az nincs..szolidabb a mutogatás mint nálunk.
- németet nem látsz sétálgatni..gyorsan céltudatosan eltünnek az utcáról..este a sörözökben bárokban párok kisebb fiatal német csoportok..de csöndesek..kis felületet mutatnak.. nem úgy a bevándorlók..nagyhangúak hemzsegnek.. rólam kettő is lepattant.. mert megyek egyenesen jön nekem.. csúnyán néz..egy meg szorosan elém lép..letapostam a cipőjét.. ez is csúnyán néz..az utcákon sok a drogos.. sötét átjárókban üres üzleteknél.. egyszer át kellett mennem egy átjárón 4en négyszögben álltak..kapucnis égőszeműek.. meglepődtek egyedül megy át egy fehérember..
- multikulti.. mindenféle konyha..voltam kóreaiban marokkóiban.. thaiban.. perzsában.. normális kiszolgálás normális emberek..mondjuk egyedül voltunk fehérek.
- a város érdekes..a régi épületek és az üveg felhőkarcolók kellemes elegye.. belül semmi zöld.. alig vannak fák..gumós diszfák voltak ugyan..de nem hajtottak..
letoltam 1000km-t csak tankolni álltam meg.. visszafelé 500km szakadó esőben..