Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#766192 Ibiza Előzmény: #766128

293 ban van egy link..elég jó összefoglalás göncről..abban benne van...sok külföldi nyilatkozatban szélsőségesen magyarellenes volt..

#766128 rbbj11 Előzmény: #766120

Annak ellenére, amit írsz, én nem láttam megosztónak, és ez a hazai politikában az egyik legfontosabb talán egy köztársasági elnöknél. Másrészt felügyelnie kéne a mindenkori kormányt, de milyen feljelentés volt, kinél?

Én a nyilatkozataiban, szerepléseiben, mindig mérsékeltnek és értelmesnek tartottam, sokkal inkább, mint pl. agyalágyult Schmittet.

#766120 Ibiza Előzmény: #766115

egy vacak ember nekem. sok rejtély van körülötte..és nem bírt felnőni a feladathoz.. akadályozta az elszámoltatásokat is.. egy paktumember volt.. egy alku tárgya (mszp-szdsz) plusz még feljelentgette állítólagos hazáját..amit a nemkicsithazaáruló lánya folytat.

csak hozzáteszem még nem volt számomra megfelelő közt.elnök.. de ebből a gönc a legvacakabb.

#766102 Ibiza Előzmény: #766078

nem is tér hanem gönc városrész.. meg anyád.

Mondjuk nem a Hegyalja utat kellene átnevezni Mádl-ra.. mert azt soha nem fogják így használni..

http://hvg.hu/itthon/2…

#766078 Ibiza

http://hvg.hu/itthon/20160330_Goncz_Arpad_varoskozpont_XIII_kerulet?s=hk

nem kicsit hazaáruló gönczfélék tér az legyen de Mádl Felencről elnevezve út az ne..

cikk van arról erkölcstan órán rossz jegyet kap a gyerek mert neki semmit nem jelent Márc 15..és miért ne lehetne saját véleménye a szegénynek.. de a holokausztos üzletről nem lehet beszélni vagy ezzel kapcsolatban semmi egyénieskedés..

igy jácctok ti.. gyökértelen libsibalos csőcselék...ujjad nyújtod és egyre több kell.. megesznek..

egy mm-t nem lehet ezeknek engedni.. minden fasiszta ami nem clibsibal.. A keresztény értékek szétverése az erkölcstelenség terjesztése az anarchia a cél..

#766074 tozsdenyul Előzmény: #766064

A Bol-dog kabala izé az fokozhatatlan...már a neve is elég volna, de természetesen nem elégedtek meg ennyivel.