Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#765401 polgarmester Előzmény: #765364

Ja. Nagyon átlátszóan győzköd a portfólió.:) Mint egy porszívóügynök.

Ha beesik pár forintot, akkor be kell szállnod, kibickedésnek nyista.

#765400 polgarmester Előzmény: #765385

Akkor meg is volt a várt Visszateszt?:)) 1 nap -zsupsz, kész.- megvagyunk, mehetünk tovább*

(A másik ígéretes CeCe ifjoncot: Any-t is jól lehúzták- és kétlem, h napvégi piaci záróáras ajánlatot adó kisbüfik kezéből tépték ki a pappert. Ügyes szervezés van itten':))

*nem csak én lepődnék meg, ha tényleg...:)

#765385 banyaiz Előzmény: #765354

Gondolni gondoltunk csak nem akartuk elhinni. :) Záróban gondoltam esetleg előjön egy rakás eladó is de arra nem így leverik előtte. Lehetett volna úgy is , hogy záróban kötik le 7 k környékéről . De alapjáraton inkább felkötésre gondoltam volna egész napos emelkedés után.

Sumér harcos: "CECE légy". Ez jó. :)

#765383 banyaiz Előzmény: #765345

Azért Otp részvény nem egy termőföld.

Inkább azon a környéken szimatolnék körbe mikor napirenden volt minden nap a gonosz bankozás és az újabb újabb terhek tervezeteinek bejelentése.

Mert az egy viszonylag biztos pénz jólértesülteknek, hogy hamarosan kiáll a kormányszóvívó és arról mesél hogyan fogjuk újra a bankokat még 100 mrd-al terhelni. Előző napi záróban short, vagy aznap bejelentés előtt aztán kész.

Vagy annak a tudása, hogy minden mese ellenére ez a harc volt a végső, és innen fordulat a viszonyban megegyezés. Itt az időzítést előre tudni az sok pénz. Mondjuk 3k vagy 6 k nem mindegy.

De ez így már bonyolult vsz mert minek állami pakk hozzá piacon is vehet, Cs papa hozzá közben várni hónapokat amíg bármi történhet külföldön stb. Mondjuk mióta az államit eladták nagyjából csak emelkedik .

#765380 banyaiz Előzmény: #765341

benne volt azért ez is a kalapban mert mennyit jöttünk viszonylag gyorsan 1000 Ft-ot?

Felfokozódtak az érzelmek nagyon kihegyezve erre a mai zárásra.

Hogyan tovább innen ez a mai vsz egy darabig csúcs lesz idén, meg kell szabadulni a ballaszttól sok benne most aki csak beleugrott mert nagyon megy de szombaton is eladná ha kinyitna a tőzsde.

Fitch fog először felminősíteni minket vsz, ők azok akik régóta pozítivval tartanak minket. Külföld merre megy majd innen ott is azért esés is benne van.

5-6 helyett feljövünk 6-7 közé nem rossz az évkezdésnek.

gyanus volt ez,minden ci…

#765364 Sumér harcos

gyanus volt ez,minden cikk olyan reklámmal volt,hogy,feldumával:)

short.

nem mondom hogy nem mehet 7000fölé,de most tényleg nézzen le,jo szépet

#765354 Csusza Előzmény: #765339

Voltak dögivel. :-) Na, nem ilyen napra gondolt senki szerintem. Kivéve, akik a nagy paklikat tartják kézben, ahogy Tapasz utal rá, az elég hihető ötletével.

#765352 Csusza Előzmény: #765337

Hát ez tényleg kemény lett, rég láttunk ilyet. Nem is tudom, ez mit szokott jelenti, bazi nagy esést a következő napokra?

Maradt a minősítés az S&…

#765350 Tapasz

Maradt a minősítés az S&P nélés a kilátá sem változott. PF-en semmi hír erről, az origón jelent meg.

#765348 Ronin_ Előzmény: #765345

Akármi volt, még nem veszek, leginkább 6500 alatt érdekelne:-)

Én sem gondoltam egyébként, hogy ennyire lekötik, de egy 6300->6800-900-as kör pár nap alatt mindenkinek jó üzlet lehet.

Mi van akkor ha: tavaly,…

#765345 Tapasz

Mi van akkor ha: tavaly, az állami otp pakk eladásakor minden jegyző annyiért kapott otp részvényt, amennyiért jegyzett. Namármost, ha vett egy szép nagy pakkot ebből az MNB "titkos" alapítványa. 2 hete kiderült a CECE átsúlyozás, Cs. Papa segítségével felhúzták az árfolyamot, majd ma szép csendben a záróban elpattintották úgy, hogy nem nyomták le nagyon az árat. Szerintem ez egy mesterterv volt.

#765341 polgarmester Előzmény: #765340

A magyar részvények súlya a 7,19 százalékról 16,35 százalékra emelkedne elvileg ceceileg.Ez mind most? Ő.o na, ne...

Pappert eltesszük. Eláll az.

Nem követtem egész nap, de tényéeg fura, h még le is húzzák a "nagy vételek" az OTP nagy napján" (erste)

höhö