Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

akkor itt van ibiza 950-…

#765227 Ibiza

akkor itt van ibiza 950-e..immáron sokadszor..

Re: nincs cím

#765223 Csusza Előzmény: #765220

Nem tudsz belerángatni semmi hülyeségbe. Abba magamtól szoktam belemászni... :-)

Legkésőbb a mai zárás mindenképpen kiszálló kell legyen, ez a terv napok óta. de pont azon tökölök, amin te is, hogy nem leszek ezzel egyedül. Ezért -ha olyan a délután-, kicsit a dolgok elébe megyek.

Főleg, hogy dupla adagot vett meg a kedves rendszer 905-ön. Órákig nem jelezte vissza az ajánlatomat, erre beraktam még egyszer, azt már jelezte. Amikor meg bekattant a vétel, megvette mindkettőt, fura. :-/

Bár ez nem róssz ómen, a véletlen vételek eddig szinte mindig nyerőt hoztak. Tán most is...

#765220 banyaiz Előzmény: #765218

Nem akarnálak belerángatni a hülyeségbe, de mai zárás az ha ki akarsz szállni jó időzítés lehet. :) Ha tényleg felkötik komolyabban.

Viszont azért az eladók is számítanak erre, hogy itt nagyobb forgalom várható, lehet ők is így időzítenek , hogy na majd egyszerre zárásban. Szóval érdekes lehet. Nehogy ellenkező előjel legyen a végén.

#765218 Csusza Előzmény: #765216

Kíváncsi is leszek a mai délutánra meg zárásra, mostanra eléggé nagy lett a pakk, már nem mindegy mi történik. Jól esne a lelkemnek egy jó kiszállás... :-)

#765217 Csusza Előzmény: #765215

Persze, hogy ködös, mert gőzük sincs, hogy ki mikor mit hol. :-)

Egyedül én tudom a tuti, épp ezért újabb vételem volt 6900-on... ;-)

#765216 banyaiz Előzmény: #765207

Majd csak figyeld a mai záró kereskedést milyen mennyiségek jönnek. Mert szeretik az ilyet utolsó pillanat záró kereskedésre időzíteni.

Volt már rá példa nem egyszer, hogy ilyenkor 100-200 Ft-al elmozdították az árat ami zárás előtti kereskedésben alakult.

Kényelmi szempontok mit csuklózzanak apránként vele bumm be utolsó nap zárásra. Mindenen már előtte dolgoznának egész nap csak adnának vennének egész évben. :)

De ez a CECE nem a nagyobb falat Msci ott voltak igazán komoly történések amikor ott csökkent a súlyunk és ott már évek óta csak csökken. Forgalom miatt is , meg úgy minden.

Felminősítés ha jön egyszer forgalomra is lehet hatása, jöhetnek olyanok akik bóvlival nem bizniszelnek.

Lényeg a lényeg ez a trend forduljon meg , hogy időről időre csökken a súlyunk régiós cuccokban. Néhány évig mehetne az a móka, hogy időről időre nő.

#765215 Sumér harcos Előzmény: #765207

már meg is történhetett,valóban ködös ez egy kicsit...

"A CECE indexet követő instrumentumok egy részében már megtörténhetett az átsúlyozás, ennek ellenére valószínűleg nagyobb volumenű vételekre és eladásokra kerül majd sor az új súlyok életbe lépését (március 21) megelőző kereskedési nap (március 18) záró szakaszában, amely egyes részvények esetében az árfolyamokat is jelentősen eltérítheti."

#765213 Csusza Előzmény: #765209

A menetelés nagy része már megvolt szerintem, legalábbis swinges szemszögből, persze hosszú távon biztosan van még benne, szerintem nem is kevés.

Biztonságos vizek nekem is jól esnének néha, de sajnos nem ismerem őket, én mindig ebben a pocsolyában dagonyázom... :-)

#765209 Ronin_ Előzmény: #765207

Úgy legyen, de én ennél már biztonságosabb vizekre evezős típus vagyok. Cserébe ki is maradhatok a nagy menetelés jó részéből.

#765189 Ronin_ Előzmény: #765159

ETF-ek nem holnap vásárolnak?

Én inkább a biztosra játszom, inkább átültem ANY-ba.

#765176 Csusza Előzmény: #765163

Nem olyan lett a nap vége, és záró se várható olyannak, hogy kiszálljak, maradt minden, holnap kiderül.

Utólag persze, hogy úgy látszik, hogy "csak bele kellett volna venni full tőkével, és ülni kellett volna benne, és nem kivárni, ugrálni, akkor mennyivel nagyobb lett volna a nyerő". Esetek 99%-ában azok mondják, akik egyáltalán nem kereskednek, vagy ők sem csinálták meg. :-)

A gyakrabban zsebre vágott kicsi, de biztos legalább megvan, lemaradni úgysem lehet semmiről, az árfolyam mindig mozogni fog, mindig lehet újra beszállni. (Na meg persze újra szívni.) Szerintem... :-)

#765163 polgarmester Előzmény: #765159

Lesz ez hamarosan 7-t, csak néha nekem is kereskedési kényszerem van, pedig - nagyobb lenne a nyerő- ha nem csikicsukizok soxor, hanem kivárok. Lehet megtartom, kétlem, h záróra 7.ig húznák. :) Holnapi napot várják.

#765159 Csusza Előzmény: #765154

Ezeken felül a nép nagyon kívánja a 7 ezret, ez is viheti még.

Én kiszállnék is meg nem is, holnap péntek, de ugyanakkor még csak látok benne erőt. Fene tudja, még tökölök én is...

#765154 polgarmester Előzmény: #765151

:))

Oti nagyon jól tartja magát+tartják is- ott figyel a 10-es könyvben egy 25ezres vétel.

A hetes kép is túl szép

http://invst.ly/1cl6s - bár rsi túlvett.

Lehet, h én is realizálok, majd újra beszáll- főleg, h holnap hati zárás, cece nap végén, +S&P vizsgál- lehet hírre beöntést kapunk, ki tudja...lutri.

Daxnak is jó a heti chartja- jó lenne, egy kis fel-de amcsik nagyon jól bírták tegnap is-majd zárás körül meglátom...

#765151 Csusza Előzmény: #765141

Ezért kell szíriai aranyhöri! Jó, ő aztán valódi migráns :-D, de okos, értelmes, kedves. Nekünk is van egy, Herbie, nagyon jó fej. Ő kimondottan igényli, hogy foglalkozzunk, játsszunk vele. Minden este kint van, együtt dolgozgatunk az asztalon, én írogatok, ő matat valamivel, nézelődik, mászkál. Ha valami rosszat csinál, és rászólok, megérti, és meg is jegyzi, hogy mit nem szabad. Jelzi, hogy mikor szeretne játszani, olyankor kikéredzkedik, és visszakéredzkedik a terráriumába, ha eleget volt kint. Még puszit is ad, ha kérem! :-)

Volt nálunk egy nyarat egy törpehöri, így össze tudom hasonlítani őket, teljesen mások.

Na de semmi offolás, kérem! :-)

Úgy néz ki, otp vételeink eddig jók, csak kapaszkodik felfelé.

950 körül azért már kezdeném adogatni...

#765141 polgarmester Előzmény: #765136

Elég jó fejek, bár nem iq bajnokok-kaja, szex, szállás elég neki- ő is migrans - nem bonyolítják túl.

A magyar piac, most jó- nem mozgunk együtt a kinti hisztivel úgy ált. Tán, mert itt a banki szab.harc alatt nem volt módunk lufit fújni, nincs túlértékeltség- amit a fejlett Nyugaton megtettek- sz.tem.

Még tartom a tegnapi, és a ma reggeli vételeket.