Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#765287 rbbj11 Előzmény: #765272

hiába a vizsgálatok, hiába menne át rajta egy fitt 80 éves, onnantól, hogy adsz neki jogsit, senki nem tudja ellenörizni, h. pl nem akar 3 órát vezetni, és akkor hiába a vizsgálatod...lehetetlen mérni veszélyhelyzeteket stb-t, egyszerüen 70 év felett max ezeket a tilitoli 45 kmh-s korlatozasu autokat vezethetnek es kesz

#765278 Euroman Előzmény: #765272

azért 50 és 80 között hatalmas a különbség....az apám 82 és van jogsija de nem engedném soha vezetni, mert a fotelban is vagy bárhol leül, 5 percen belül alszik....én 50 vagyok és képes vagyok naponta akár 14-16 órán keresztül is élénken reagálni a környezeti hatásokra....maga az autóvezetésben már 33 éves gyakorlatom van, a figyelés és a reflexek számítanak....amúgy én sötétben sosem szerettem vezetni, így nyilván sem most sem még öregebben sem fogom erőltetni...

#765272 Koffein Előzmény: #765205

elengedhetetlen volna 50 felett a pszichológiai/térlátás/megfigyelési vizsgálat... ha átmegy, akkor tőlem vezethet...

#765267 joepappa Előzmény: #764962

Én is pickupot vadászok, találtam is egy mazda bt50-et, már csak azon múlik a dolog hogy a bank megengedi-e, hogy megvegyem neki. :) Egyébként nagyon meglepő volt olyan vaj finom szervókormány van benne, hogy öröm vót tekergetni meg a 2,5-ös dízel 140pacival meglepően meg tudja indítani a gépet. Amúgy szokásos kapcsolható öszkerekes, platóbéléses nem szétnyűtt cucc. Majd tudósítok, hogy hogy szuperál.

#765205 rbbj11 Előzmény: #765158

engem nem gondolkodtat el: az öreg azt se tudja már hogy hívják. Óriási baromság, hogy nincs életkor korlát jogsinál!

#764962 KawaBazsy Előzmény: #764938

Nem adom el addig, amig nem vettem helyette pickupot. Nem is hirdetem, csak fórumon megemlítettem, h ha vkinek ilyen kell, kalkulálhat vele.

#764938 rbbj11 Előzmény: #764561

Tegnap németor-ban voltam Chemnitz mellett, hoztunk egy autót

Eladtad már a kocsid?

#764362 Ronin_ Előzmény: #764150

Jó, de milyen drága lehetett az autómosás???

Vagy fogatlan k....kal dolgoztattak, hogy beleférjen még a tarifa a 10*890 Ft-ba is a mosáson kívül?:-D

Ez már az igénytelen török kamionosok szintje lehetett...