Nem mentem még más pickuppal, de anno pl a céges platós Renault Master 2.2 dci-vel sokat, s az csak 90 lovas volt, mégis normálisan ment.. Én olyan br 2-ig nézelődöm Kp-re, Navarák netto 2-től indulnak.
Nem mentem még más pickuppal, de anno pl a céges platós Renault Master 2.2 dci-vel sokat, s az csak 90 lovas volt, mégis normálisan ment.. Én olyan br 2-ig nézelődöm Kp-re, Navarák netto 2-től indulnak.
jogos :)
nemrég egy 60év körüli mami jött majdnem belém, tükörbe nem nézett, indexet kidobta és kanyarodott is. látom, hogy vészesen közeledik balról, duda, fék, de ha nem veszi vissza, így is lebontotta volna az autó elejét.. a pirosnál átszólok, hogy e meg mi volt? visszaszól kussolj, az első kerekem előrébb volt, mint az autód eleje... jha én kérek elnézést :D
b2500-asba régi 109lovas dízel van, ebben 140lovas, nem volt lassú.
navarrát 3+áfa körül láttam szép ezüst szinű volt jónak nézett ki de nem próbáltam nem fért bele a költségvetésbe. nekem most muszáj hiteleznem az üzem elég nagy likviditást igényel, meg cégre megy a gép el tudom számolni a költségeit, de hát akkor is költség, viszont most más variációm nem volt.
Na pont egy Mazdát néztem múltkor, csak ennek az elődjét, B2500. Mentem vele egy kört, de egyrészt búgott hátul, másrészt meg olyan döglött volt, mintha nem is lenne turbós. Jártam már eleget kisteherrel, meg kisbusszal, de ilyen szarul még egyik se ment.. Úgyhogy hagytam. Hitelt nem akarok, sosem volt még, úgyhogy nem veszek fiatalt, meg azok már common-rail-es, kettőstömegű lendkerékkel szereltek.. De ha mégis, akkor a Navara tecc.
nem tudom, mostanában nem próbáltam....de amikor régebben hosszabban vezettem, akkor is mindig 2-3 óránként tartottam 10-15 perc szünetet....egyéébként 10 órát talán még egy hivatásos sem vezethet egybe...
hiába a vizsgálatok, hiába menne át rajta egy fitt 80 éves, onnantól, hogy adsz neki jogsit, senki nem tudja ellenörizni, h. pl nem akar 3 órát vezetni, és akkor hiába a vizsgálatod...lehetetlen mérni veszélyhelyzeteket stb-t, egyszerüen 70 év felett max ezeket a tilitoli 45 kmh-s korlatozasu autokat vezethetnek es kesz
hiába a vizsgálatok, hiába menne át rajta egy fitt 80 éves, onnantól, hogy adsz neki jogsit, senki nem tudja ellenörizni, h. pl nem akar 3 órát vezetni, és akkor hiába a vizsgálatod...lehetetlen mérni veszélyhelyzeteket stb-t, egyszerüen 70 év felett max ezeket a tilitoli 45 kmh-s korlatozasu autokat vezethetnek es kesz
azért 50 és 80 között hatalmas a különbség....az apám 82 és van jogsija de nem engedném soha vezetni, mert a fotelban is vagy bárhol leül, 5 percen belül alszik....én 50 vagyok és képes vagyok naponta akár 14-16 órán keresztül is élénken reagálni a környezeti hatásokra....maga az autóvezetésben már 33 éves gyakorlatom van, a figyelés és a reflexek számítanak....amúgy én sötétben sosem szerettem vezetni, így nyilván sem most sem még öregebben sem fogom erőltetni...
elengedhetetlen volna 50 felett a pszichológiai/térlátás/megfigyelési vizsgálat... ha átmegy, akkor tőlem vezethet...
Én is pickupot vadászok, találtam is egy mazda bt50-et, már csak azon múlik a dolog hogy a bank megengedi-e, hogy megvegyem neki. :) Egyébként nagyon meglepő volt olyan vaj finom szervókormány van benne, hogy öröm vót tekergetni meg a 2,5-ös dízel 140pacival meglepően meg tudja indítani a gépet. Amúgy szokásos kapcsolható öszkerekes, platóbéléses nem szétnyűtt cucc. Majd tudósítok, hogy hogy szuperál.
engem nem gondolkodtat el: az öreg azt se tudja már hogy hívják. Óriási baromság, hogy nincs életkor korlát jogsinál!
Nekem is. K.va motorra többet kell fizetni, mint a kocsira.
megijedtem, hogy valami egyéb jött meg :DDD
11165: miért lenne kizárt? :)
Na, persze. Kizárt. Esetleg yaris v. vw.
esetleg
Ma megjött. A gépjárműadó csekkem.
mindig elgondolkoztat ez a sok idióta, hogy miként tudnak forgalommal szembe menni... :)
http://index.hu/belfold/2016/03/17/m1_forgalommal_szemben_84_eves_osztrak_ferfi/
Nem adom el addig, amig nem vettem helyette pickupot. Nem is hirdetem, csak fórumon megemlítettem, h ha vkinek ilyen kell, kalkulálhat vele.
Tegnap németor-ban voltam Chemnitz mellett, hoztunk egy autót
Eladtad már a kocsid?