Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#765236 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #765224

Mester!

"Nem tudom lehet most sokkal keményebb, ebben vhogy nem hiszek."

Egyik gyermekem most harmadikos a középsuliban. Naponta minimum 7 órájuk van! Nekem nem volt ennyi!(Az persze igaz, hogy én mondjuk nem jártam suliba:-) Illetve csak lenne, amennyiben tanár is lenne hozzá! Menekülnek már a tanárok is rendesen....az elmúlt két évben gyorsuló tempóban!

#765231 banyaiz Előzmény: #765202

Pl megmaradt az is, hogy napköziben sokszor volt olyan kenőmájasos kenyér de zsírral vegyítették, gondolom gazdaságossági szempontok előjöttek. Zsírral kevert kenőmájas kenyéren, hozzá finom zöldhagyma vagy retek és tea. Nagy műanyag ilyen ruháskosarakban vagy úgy nézett ki hozták be és akkor ettük . :) Kés nem volt hozzá hagymához hanem úgy ahogy volt haraptam hozzá .

Fontos részletek megmaradtak. :)

Alsó tagozatról ilyen emlékeim vannak, de, hogy tanórákon mi volt nagyon nem maradt meg semmi, hogy hű itt harakiri van . Lehet most már ált isiben adják le az egyetemi tananyagot .

#765224 banyaiz Előzmény: #765202

Igen , igen. :) Azért nem releváns a véleményem mert régen történt már, hogy ált isiben koptattam a padot, vagy középsuliban.

De erre így fölkaptam a fejem, hogy nagyok a terhek sok óra stb stb. Visszagondolva nekem nagyjából az volt a programom. Ált isiben napközis voltam alsó tagozatban biztos , felsőben már mintha hazajárós lettem volna . Nem is emlékszem konkrétan hány órám volt alsó tagozatban mert ott voltam délután mit tudom én meddig napközig 4-ig talán. De hát ott már csak ilyenek maradtak meg rúgom focilabdát vagy megyek a mászókára eszem a kenőmájas kenyeret életemben nem ettem annyi kenőmájasos kenyeret zöldhagymával mint ott. :)

Középsuliról már így konkrétabb emlékeim vannak ott olyan nagyjából napi 6 tanóra nagy vonalakban ez volt.

De, hogy valami iszonyat mód ez leterhelt volna erre nem emlékszem , vagy nagy stresszben éltem volna jaj mi lesz az iskolában. Azért ahogy nő fel az ember csak tudja a helyén kezelni a dolgokat idővel, hogy jó ez egy iskola , aztán van az élet úgy összességében kis részlete ez.

Nem tudom lehet most sokkal keményebb, ebben vhogy nem hiszek.

Inkább nekem ez úgy tűnik azért keveredett ez a történetbe , hogy valami diákokról is szóljon.

Azt már inkább el tudom képzelni, hogy maga a tananyag lehetne más ott szakmázni rajta mégis mit adjanak le a nebulóknak.

#765202 Ibiza Előzmény: #765197

"Nem emlékszem arra, hogy megszakadtam volna a nagy tudományok elsajátításában."

és lám, mi lett belőled :)

#765199 walex Előzmény: #765186

Nagyon helyes, tessék azonnal belépni és fizetni, így csökken majd az államadósság is!

Hogy mi köze a kettőnek egymáshoz?! Semmi, de legalább jól hangzik. :)

#765197 banyaiz Előzmény: #765149

Nem tudom lehet ekkorát változott az oktatásunk koncepciója de ált isiben kb az zaklatott fel ha elfogyott a zsíroskenyér uzsonnára aztán nem tudtam repetázni. :) Vagy halpusztulás volt a díszhalak között az iskolai akváriumban amit akvarisztika szakkörön kezeltünk. Ilyen dolgok stresszben tartottak, de nem volt azért annyira tragikus.

Nem emlékszem arra, hogy megszakadtam volna a nagy tudományok elsajátításában.

Valahogy olyan amatőr módon van megfogva ez az egész, és mondom ez az egyszerű irányba elvíve. Ami nem jó mert egyszerűség világbajnokával saját terepén megküzdeni felesleges. Van egy ilyen problémám a dologgal.

Lehet , hogy csak én nem mélyedtem eléggé bele itt a konfliktusba miről is szól.

#765196 banyaiz Előzmény: #765149

Lejátsszák de gaulle cohn bendit 68-as diáklázadásokat 2016-os magyar kiadásban.

Ami elgondolkoztat az ügyben többek között az, hogy 68-ban Párizsban eszmei kérdések kerültek terítékre világnézetek , világmegváltó eszmék stb stb.

Most meg oda jutottunk 2016-ban, hogy a nagy összecsapás azon van, hogy sokat kell tanulni a gyereknek és a tanárnak bent kell lenni az iskolában sokat és hasonlók.

Ez valahol tragédia . :) Ez a silányság. De nem? Értem én, hogy itt mélyebb dolgok is vannak de azért vhogy arra kellene kihegyezni.

Sokat kell tanulni a gyereknek, hagyjuk már, jó mostanában nem jártam oktatási intézményben de azért kétkedve fogadom ezeket a sztorikat, hogy kisgyerek megszakad az általános iskolában, és ettől teljes stresszben van. Lehet így van nem tudom.

De nem ezekre kellene kihegyezni mert ez Viktornak magas labda szereti az ilyen dagonyázásokat ebben nagy bajnok. Egyszerűségben verhetetlen.

#765190 KawaBazsy Előzmény: #765187

"A Konteóblog értesülései szerint néhány órával ezelőtt elhunyt dr. Kiss Ernő nyugállományú rendőr dandártábornok, akiről sokan rebesgették, hogy olyan dossziék (és információk) birtokában van, amelyek számos jelenlegi (és múltbéli) élpolitikusnak nagyon kellemetlenek lehetnek.

Kiss Ernőt decemberben ítélték 4 és fél év szabadságvesztésre befolyással üzérkedés miatt. Akkor sokan mondták, hogy a tábornoknak két választása van: vagy előveszi a dossziékat és soha nem látott földindulást idéz elő a magyar politikai élet csúcsain, vagy öngyilkos lesz. Az, hogy nem fog börtönbe vonulni, az teljesen világos volt.

Nos, ma délelőtt elhunyt. Állítólag szívinfarktus, nyugodjék békében.

Mi azért egy kicsit nyugtalanok vagyunk."

#765186 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #765183

Van-e lejjebb!? Gondolom ezt most nem komolyan kérded!? A válasz természetesen az, hogy VAN! Feneketlen mélységek tátonganak előttünk! Hogy milyen mélyre jutunk az erősen függ attól, hogy a fényességes meddig fog még regnálni. Mellesleg biztosan nagyon sikeres lesz ez a NOK...... az elsők között szeretném elkezdeni a befizetést! :-)

#765183 walex Előzmény: #765147

Nincs rá OBA garancia.

Akkor ez tényleg a haveroknak lett kitalálva.

Letelepedési kötvény, Stabilitás Megtakarítási Számla, NOK.

Van-e még ennél lejjebb?

Lakáslottó! "Répássy Ró…

#765173 Nyeretlen_Keteves

Lakáslottó!

"Répássy Róbert jóhiszemű hozzáállást kért az ellenzéki képviselőktől. Hangsúlyozta, hogy a törvény garanciát nyújt majd arra, hogy csak erkölcsileg elfogadható személyek igazgassák a közösséget."

Na ja! Már el is fogadtam erkölcsileg azokat a személyeket akik ezt az izét igazgatják! Répássy úr ugye jogász.... Minden egyes forint kidobott pénz volt amit Répássy úr taníttatására költöttünk! és evvel messze nincs egyedül a "baráti" körében!

"2017 márciusáig ki kell…

#765162 Koffein

"2017 márciusáig ki kell költöznie a kormánynak a Parlamentből - mondta Lázár János."

oszt ez után lehet dózerrolni, füvesíteni...

#765149 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #765099

Akár én is az ügy élére állhattam volna. (így nyúlláb Béla fej kilőve..) A csajok garantáltan maguk alá pisilnének!(rémületükben:-) De egy még nagyobb akcióra tartogatom magam! :-) Mellesleg tisztelem a ****it, hogy így kimer állni! Tudom-tudom, hogy Soros bérenc, és egyebek... Mármint "néhányak" szerint. De ezek a néhányak kb bekaphatják.

#765147 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #765125

Ráadásul!

"Az új lakóingatlant vásárolni szándékozó természetes személy, aki a közösség tagjává kíván válni, előzetes megállapodást köt a szervezővel. Ebben egyebek között nyilatkozik arról, hogy tudomásul veszi, a közösségbe történő befizetéseire az OBA kártalanítási kötelezettsége nem terjed ki."

Én biztosan beszállok! :-) Mint Vágási Feri az internetbe! Ez csak egy újabb törvényesített lopás!