Lesz ez még 545 is! Majd egyszer..addig rá sem kellene nézni. De azt meg ki bírja ki!?
Lesz ez még 545 is! Majd egyszer..addig rá sem kellene nézni. De azt meg ki bírja ki!?
Akkor beállok 423-ra! Indokolni nem kell! Elég annyi, hogy mert csak! :-)
Szerintem lesz még egy visszateszt, akár 422-ig.
De indokolni nem tudom.
Visszateszt "megvót", akkor most szárnyalhatunk tovább!? :-) Forgalom sajna csak pipafüst....
A gyj-ben is benne volt számszerűsítve az árbevétel csökkenése(és ennek ellenére az EBITDA várható növekedése) a pf biztosan csak ma vette észre! :-) Nem foglalkozom velük már régóta...
Azt olvastam valahol, hogy zuhan a Telekom árbevétele.
Mégis csak rongy ez a papir!
A másik lehetőség, hogy valaki még be szeretne vásárolni belőle.
Ákos visszavonta a nőkkel kapcsolatos nézeteit?
Egyből megindult a Telekom?
Ismét kiderült, hogy kik mozgatnak mindent!
Hurrá! Ismét tudok majd rendesen aludni.
Akkora volt a forgalom, hogy itt ki se birjäk jelezni:
http://www.con.hu/concorde/piaci_adatok.html
Egybeolvadnak a szämok, áttörte az ellenállást - melyet persze majd visszatesztel.
És egy osztalék papirtól nem várható akkora forgalom, mint egy nagy volás bankpapirtól.
A forgalom elég biztató volt! De még nem az igazi! :-) Kíváncsi vagyok a folytatásra.
98%-ra veszem, hogy a héten felminősítés lesz. Pontosan ennyire becsülöm jelenleg az esélyét :-) Csak azt nem tudom, hogy utána öröm és boldogság lesz-e a Magyar papírokban vagy öntés!?
Milyen kellemes helyzet az mikor az embernek csak felfelé kell húzni a profitvédő stoppot!(a pakk egy részénél) Ebben a papírban viszonylag ritkán kerül az ember ilyen kellemes helyzetbe! :-)
Mi itt többszörös világbajnokok vagyunk már várakozásban! Ráadásul estedben a várakozás szinte kötelező! :-) Jómagam úgy vagyok vele, hogy nagy pakkal nem szeretek hosszú időre beragadni ezért sajnos néha meg kell hoznom azt a fájó döntést is, hogy veszteségesen dobom a pakkot. De aggodalomra semmi ok, a 464-es pakkodat is eltudod majd adni nyerőben. Majd egy megfelelően távoli időpontban :-)
Annál is inkább, mert ha a 380-as rangeből kitör, akkor szabad az út 680 felé:-"
Figyu kollega, 464 óta ülök benne. Egyszer higitottam 405-ön, szerinted nem tudok még várni egy kicsit?
Van még? No akkor jól beöntöm, oszt 5-8 forinttal lejjebb hirtelen eladod nekem nagy pánikodban! De mint már mondottam ne add oda a gyémántokat üveggyöngyért! :-)
Lehet, hogy áprilisban, ha az olaj megint 25 körülre esik, átnyergelek Molra (is).
Ja! és a MOL-ban nincs kivásárlási story!! Még esély sincs rá. Ez a kis ribi meg addig illegeti itt magát, míg el nem veszik! :-)