Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#763538 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #763536

A gyj-ben is benne volt számszerűsítve az árbevétel csökkenése(és ennek ellenére az EBITDA várható növekedése) a pf biztosan csak ma vette észre! :-) Nem foglalkozom velük már régóta...

Azt olvastam valahol, ho…

#763536 TrendMan

Azt olvastam valahol, hogy zuhan a Telekom árbevétele.

Mégis csak rongy ez a papir!

A másik lehetőség, hogy valaki még be szeretne vásárolni belőle.

#763523 TrendMan Előzmény: #763522

Ákos visszavonta a nőkkel kapcsolatos nézeteit?

Egyből megindult a Telekom?

Ismét kiderült, hogy kik mozgatnak mindent!

Akkora volt a forgalom, …

#763435 TrendMan

Akkora volt a forgalom, hogy itt ki se birjäk jelezni:

http://www.con.hu/concorde/piaci_adatok.html

Egybeolvadnak a szämok, áttörte az ellenállást - melyet persze majd visszatesztel.

És egy osztalék papirtól nem várható akkora forgalom, mint egy nagy volás bankpapirtól.

A forgalom elég biztató …

#763425 Nyeretlen_Keteves

A forgalom elég biztató volt! De még nem az igazi! :-) Kíváncsi vagyok a folytatásra.

98%-ra veszem, hogy a hé…

#763413 Nyeretlen_Keteves

98%-ra veszem, hogy a héten felminősítés lesz. Pontosan ennyire becsülöm jelenleg az esélyét :-) Csak azt nem tudom, hogy utána öröm és boldogság lesz-e a Magyar papírokban vagy öntés!?

#763412 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #763408

Milyen kellemes helyzet az mikor az embernek csak felfelé kell húzni a profitvédő stoppot!(a pakk egy részénél) Ebben a papírban viszonylag ritkán kerül az ember ilyen kellemes helyzetbe! :-)

#763411 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #763408

Mi itt többszörös világbajnokok vagyunk már várakozásban! Ráadásul estedben a várakozás szinte kötelező! :-) Jómagam úgy vagyok vele, hogy nagy pakkal nem szeretek hosszú időre beragadni ezért sajnos néha meg kell hoznom azt a fájó döntést is, hogy veszteségesen dobom a pakkot. De aggodalomra semmi ok, a 464-es pakkodat is eltudod majd adni nyerőben. Majd egy megfelelően távoli időpontban :-)

#763408 Ronin_ Előzmény: #763403

Figyu kollega, 464 óta ülök benne. Egyszer higitottam 405-ön, szerinted nem tudok még várni egy kicsit?

#763403 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #763400

Van még? No akkor jól beöntöm, oszt 5-8 forinttal lejjebb hirtelen eladod nekem nagy pánikodban! De mint már mondottam ne add oda a gyémántokat üveggyöngyért! :-)

Ja! és a MOL-ban nincs k…

#763382 Nyeretlen_Keteves

Ja! és a MOL-ban nincs kivásárlási story!! Még esély sincs rá. Ez a kis ribi meg addig illegeti itt magát, míg el nem veszik! :-)