Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#763111 Euroman Előzmény: #763076

ugyan miért? kifizette, azt csinál vele, amit akar....egy boyracer "alatt" jobb sorsa lenne?

#762870 Sumér harcos Előzmény: #762726

eléggé ugy hangzik,volt már közeli ismerősnek,majd rákérdezek tőle,milyen volt a gép,már nincs meg neki asszem.

#762726 KawaBazsy Előzmény: #762479

Az újabbik Navarát ismered? A motorjának a jelzése 2.5dci, ez tul Rönyósan hangzik, lehet h már köze van hozzá?

#762672 Euroman Előzmény: #762660

igen....de a szörfön is én irányítok, bár létezik oktató tandem szörf is, de az nagyon kezdőknek való....plusz a szörf vizen siklik, és nem olyan gyorsan, hogy ha beleesel, akkor nagyon összetörnéd magad....inkább más gond van....én kerültem a vitorla alá, és a fertő-tó vize úgy fel volt keveredve, hogy semmit sem láttam....a lábam beszorult az iszapba, ami az alján van, a fejemet meg nem tudtam kiemelni, mert a vitrolát nyomó szél nem engedte....mire kijöttem kapkodtam rendesen a levegő után....másrészt az is gond nagyon nagy szélben, hogy a tó vize fölött egy 40-50 cm-es vízpermet réteg alakul ki, amiben jóval kevesebb a levegő....plusz még ha a vízbe esel, és itt kis területen sokan és gyorsan szürföznek, akkor nehogy egy másik szörfös teli erőből fejbe vagy testen találjon, mert esetleg nem vesz észre...ha nagyok a hullámok és a vitorla is a víz felszínen fekszik, te meg még a vízben vagy (nem másztál ki a deszkára) simán előfordulhat....én olyat is láttam itt saját szememmel, hogy ütköztek és a balatoni gyártású Kucséber deszka orra letört....illetve valaki túl sokáig nyomta neki a part felé, és már nem tudot se leugrani, se visszafordulni a part mentén fürdőzők miatt, és kisiklott a partra....a deszka alja kutyául nézett ki, és a svert is letört....

#762624 Euroman Előzmény: #762573

ááá, köszönöm, de nem....motoron hátul halálfélelmem van....egyszer mentem pár métert, de lekéredzkedtem....még tandem biciklin sem szívsen ülök hátul, pedig az egy csiga a motorhpz képest....nem szeretm, ha nem nálam van a kormány, és nem én határozom meg a sebességet....

#762609 KawaBazsy Előzmény: #762479

A Honda nem gyárt pickupot ide sajna.. Úgyhogy izzítsd a kapcsolataid, s lőj nekem egy csak aszfalton használt, felkrómcsicsázott, tsz elnök verdát! :-)

#762490 Euroman Előzmény: #762343

hát ez kemény....a nézésétől is forgott a gyomrom....mivel én messze nem vezetk ilyen szinten, a kórházat pedig igyekszem hatalmas ívben elkerülni, ezért kihagyom a hasonló mutatványokat....a sima közúti közlekedés is bőven veszélyes nekem...