Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#761588 Euroman Előzmény: #761584

vonó engem se zavarna, de erről szó sincs...anyai dédszüleim olaszok voltak...Achazzi volt a családnevük

#761584 KawaBazsy Előzmény: #761581

"elég gyorsan barnulok, úgyhogy nyáron elég jó színem szokott lenni....volt kollégáim némelyike nem nagyon bírta ezt"

Figy, minket nem zavar 1-2 vonó benned, éljen a multikulti! :-)

Engem a motoros hajók izgatnak, de olyanom még nem volt. Utoljára Görögben lehetett volna bérelni ilyen 4 személyes, motoros bárkát, de a szél miatt sajna nem engedték ki őket aznap, amikor arra jártunk.. Jetskizni szoktam, azt nagyon élvezem.

#761583 Margaretta Előzmény: #761581

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Eljött az idő, mikor Euroman pozitív és már-már derüs hozzászólását olvashatták :)

#761581 Euroman Előzmény: #761577

egészen pontosan windsurf-özök....a surf-ös alapesetben hullámlovas, na az nem vagyok :)...az tényleg beach boy :)....de a windsurf nagyon jó...egyébként vitorlázom is, csak az nincs saját....a surf idényen kívül a garázs plafonjára van erősítve egy ehhez való speciális tartóval...az is osztrákból van, ahogy az egész cucc....vitorlát már cserélnem kellett, mert azt megette a nap, a deszkám még az eredeti...a vitorla miatt új árbóc és bummfa is kellett, mert sajnos ezek sem mindig kompatibilisek...neoprén ruhám is van, de ritkán hordom....specko cipőt viszont mindig, mert az kell a jó tapadáshoz...amúgy vöws vizsgám is van, ez azért jó, mert ezzel külföldön ocsóbban tudok bérelni..garda tavon, jesoloban és riminiben, meg a bulgár aranyparton is béreltem....horvátoknál inkább jetski-zni, parasailingezni szoktam, meg voltam vitorlázni is, de csak mancsaftként...nagyon szeretm a vizet és minden vizes sportot....amúgy elég gyorsan barnulok, úgyhogy nyáron elég jó színem szokott lenni....volt kollégáim némelyike nem nagyon bírta ezt, de hát ki nem xarta le...örülök, hogy legalább akkor jó életem volt....

#761576 Euroman Előzmény: #761551

lesz mit ellopniuk....Várkerületet 3 évig újították fel, boltosokkal jól kicsesztek, mert addig alig lehetett az üzleteiket megközelíteni....amúgy os alig megy oda valaki, mert arany árban van a parkolás, és a város minden széle tele van bevásárló központokkal...én nyaranta 2-3x végigbiciklizek szombat délutánonként, oszt ennyi....Fertő évtizedek óta nem fejlődik semmit....én 91-06 között igen aktívan szörföztem, volt olyan nyár, hogy 180-200 órát töltöttem vizen....eze lehet, hogy nem tűnik soknak, de aki próbálta ennyi ideig jelentős szélben fogni a vitorlát, az tudja, hogy ez jó teljesítmény....még úgy is, hogy trapézzal mentem...mindig átmenetem Podersdorfba, mert egyrészt ott tanultam meg, másrészt ott 1000x jobbak a vízreszállás és a strandolás feltételei is....a Fertő magyar oldalára irgalmatlan pénz kellene, hogy akár csak a Velencei-tóhoz, vagy a Balatonhoz felzárkózzon, hát még a Ferő osztrák oldalához....Lővér tervet nem ismerem, bár ott lakom....mondjuk hiába van itt a tanulmányi erdőgazdaság és erdészeti szakú egyetem, az erdő olyan gondozatlan és mocskos, mint az okádék...

Re: cool....

#761270 Fornit Előzmény: #761266

:))) Kib@szott jó lett ez a portfólijó, végre kezd olyan képet festeni mint egy igazi szájbakúrt szakújság :))

#760998 banyaiz Előzmény: #760879

Nem tudom , de ezek barmok. Lázár átszervezne , leépítene, racionalizálna. Erre nyilatkozik egyik érve vmelyik hivatal olyan mint az ÁVH. :)

Nincs elég racionális érv az átszervezésre? Van egymillió érv rá, erre ÁVÓ-t emleget. Most figyelmen kívül hagyva azt is, hogy mégis egy állami hivatalról beszélünk amit 5 éve felügyelnek, csak magát az érvet. :)

Ilyen tuskó , agyatlan embereket .

Komolyan ez már átlépi azt a határt mikor tsz elnöknek kinevezték a tehenészlegényt mert jó káder.

#760874 banyaiz Előzmény: #760846

Csodálkozom nem jelentkezik ennek a kontraproduktív hatása .

Bármi van teljesen egysíkú bemutatása, és ezt az egyszerűséget nyomni orrvérzésig az emberek fejébe előbb utóbb már csak megunják gondolnám én. De nem még mindig működik.

Csak egy magyarázat van az emberek annál is hülyébbek mint gondoltam alapjáraton, pedig az se volt kis mérték. :)

Ha ez lenne feladatom átbaszni a népet bizonyos ügyekben sokkal cizelláltabb dolgokban gondolkodnék. 1-1 témát becsempészni az objektív 90% mellé.

De hát ha a moslék is elfogy akkor minek erőlködni .