Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #761551

lesz mit ellopniuk....Várkerületet 3 évig újították fel, boltosokkal jól kicsesztek, mert addig alig lehetett az üzleteiket megközelíteni....amúgy os alig megy oda valaki, mert arany árban van a parkolás, és a város minden széle tele van bevásárló központokkal...én nyaranta 2-3x végigbiciklizek szombat délutánonként, oszt ennyi....Fertő évtizedek óta nem fejlődik semmit....én 91-06 között igen aktívan szörföztem, volt olyan nyár, hogy 180-200 órát töltöttem vizen....eze lehet, hogy nem tűnik soknak, de aki próbálta ennyi ideig jelentős szélben fogni a vitorlát, az tudja, hogy ez jó teljesítmény....még úgy is, hogy trapézzal mentem...mindig átmenetem Podersdorfba, mert egyrészt ott tanultam meg, másrészt ott 1000x jobbak a vízreszállás és a strandolás feltételei is....a Fertő magyar oldalára irgalmatlan pénz kellene, hogy akár csak a Velencei-tóhoz, vagy a Balatonhoz felzárkózzon, hát még a Ferő osztrák oldalához....Lővér tervet nem ismerem, bár ott lakom....mondjuk hiába van itt a tanulmányi erdőgazdaság és erdészeti szakú egyetem, az erdő olyan gondozatlan és mocskos, mint az okádék...