Re: nincs cím
Euroman Előzmény: #761577egészen pontosan windsurf-özök....a surf-ös alapesetben hullámlovas, na az nem vagyok :)...az tényleg beach boy :)....de a windsurf nagyon jó...egyébként vitorlázom is, csak az nincs saját....a surf idényen kívül a garázs plafonjára van erősítve egy ehhez való speciális tartóval...az is osztrákból van, ahogy az egész cucc....vitorlát már cserélnem kellett, mert azt megette a nap, a deszkám még az eredeti...a vitorla miatt új árbóc és bummfa is kellett, mert sajnos ezek sem mindig kompatibilisek...neoprén ruhám is van, de ritkán hordom....specko cipőt viszont mindig, mert az kell a jó tapadáshoz...amúgy vöws vizsgám is van, ez azért jó, mert ezzel külföldön ocsóbban tudok bérelni..garda tavon, jesoloban és riminiben, meg a bulgár aranyparton is béreltem....horvátoknál inkább jetski-zni, parasailingezni szoktam, meg voltam vitorlázni is, de csak mancsaftként...nagyon szeretm a vizet és minden vizes sportot....amúgy elég gyorsan barnulok, úgyhogy nyáron elég jó színem szokott lenni....volt kollégáim némelyike nem nagyon bírta ezt, de hát ki nem xarta le...örülök, hogy legalább akkor jó életem volt....