tudom, olvastam... marad a régi V12-es motor :)))
Sokan beleugranak a kismotoros turbós autókba,
pl vw 1.4 turbó.
vezérműlánc, szerintük vezérműlánc, szerintem bicikli lánc, de gyakorlatilag is az, mert megnyúlik, 60e km ként cserére szorul, szinte semmi jele, egy nem rutinos fül meg sem hallja, csak kicsit csörög a motor, mert elmászott a vezérlés....
Bmeg azok is turbósok lettek - legalábbis a V8asok, b.ák meg. Tudom, h a kínai piac, meg a co2 kibocsátás, de akkor is. Ja, s a másik cég, akik még jó sportkocsit gyártanak, a Porsche is mindre turbót akaszt, emiatt a Boxster csak 4 hengeres lesz..
szerintem a ferrari :D
szerintem is,ezek a kis turbo benzinesek kalap gurigát nem érnek kb.
meg egy wv fan szerelő haverom sem dicsérgette....(igaz a dci-t sem-ez csak zárójel:D)
ezért rühhhellem a skodákat,vw-eneket is,minden benzinesük ilyen már.
vsz. is jelenleg benzin-MAZDA a legjobb az uj-auto piacon.
2017-ben bárki átélheti a Forma-1-es gyorsulás élményét, Európában is megnyitja kapuit a FerrariLand kalandpark.
Jövőre nyílik a Ferrari kalandparkja Barcelona mellett
like a történet,az auto pedig a legjobb.
de mikor volt a munkahelyén,vagy a vállalkozása magától ment?:)
Jah....but a vagyok.: ))) azt hittem, ilyet magyarkent nem lehet? De meg gruzkent sem?
Pedig egyszerű: Három feleség. Ha kettőt otthon hagy, akkor a három gyerekkel épp beférnek a mazdába. :)
azért ezt nem értem..."mi három gyerekkel is utazunk 7, 3 és 1 hónapos."
bakker, megnéztem hol van ez a batumi, ahol 10x jobban dolgoznak harmadáron.
Úristen, döbbenet ez a város!!! Ez az új uticélom....már egyébként is vonz vmi különös erö jó ideje Grúziába. Oda kéne szervezni egy közös stocki talit. Mondjuk gazd-i kapcs-k építésére, ha nyertünk a választásokon. :D