Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#760862 hosszhuszár Előzmény: #760861

Sokan beleugranak a kismotoros turbós autókba,

pl vw 1.4 turbó.

vezérműlánc, szerintük vezérműlánc, szerintem bicikli lánc, de gyakorlatilag is az, mert megnyúlik, 60e km ként cserére szorul, szinte semmi jele, egy nem rutinos fül meg sem hallja, csak kicsit csörög a motor, mert elmászott a vezérlés....

#760861 KawaBazsy Előzmény: #760860

Bmeg azok is turbósok lettek - legalábbis a V8asok, b.ák meg. Tudom, h a kínai piac, meg a co2 kibocsátás, de akkor is. Ja, s a másik cég, akik még jó sportkocsit gyártanak, a Porsche is mindre turbót akaszt, emiatt a Boxster csak 4 hengeres lesz..

#760859 Sumér harcos Előzmény: #760657

szerintem is,ezek a kis turbo benzinesek kalap gurigát nem érnek kb.

meg egy wv fan szerelő haverom sem dicsérgette....(igaz a dci-t sem-ez csak zárójel:D)

ezért rühhhellem a skodákat,vw-eneket is,minden benzinesük ilyen már.

vsz. is jelenleg benzin-MAZDA a legjobb az uj-auto piacon.

#760248 Sumér harcos Előzmény: #760247

2017-ben bárki átélheti a Forma-1-es gyorsulás élményét, Európában is megnyitja kapuit a FerrariLand kalandpark.

#760178 Sumér harcos Előzmény: #760102

like a történet,az auto pedig a legjobb.

de mikor volt a munkahelyén,vagy a vállalkozása magától ment?:)

#760156 rbbj11 Előzmény: #760150

Jah....but a vagyok.: ))) azt hittem, ilyet magyarkent nem lehet? De meg gruzkent sem?

#760150 Láma Előzmény: #760144

Pedig egyszerű: Három feleség. Ha kettőt otthon hagy, akkor a három gyerekkel épp beférnek a mazdába. :)

#760143 rbbj11 Előzmény: #760102

bakker, megnéztem hol van ez a batumi, ahol 10x jobban dolgoznak harmadáron.

Úristen, döbbenet ez a város!!! Ez az új uticélom....már egyébként is vonz vmi különös erö jó ideje Grúziába. Oda kéne szervezni egy közös stocki talit. Mondjuk gazd-i kapcs-k építésére, ha nyertünk a választásokon. :D