Tőle vettem anyám Jazz-ét. :-)
Ok, no de presztízsnövelő? Mert sztem erre gondolt a levélíró..
Tőle vettem anyám Jazz-ét. :-)
Ok, no de presztízsnövelő? Mert sztem erre gondolt a levélíró..
Vicces a csávó... Egyébként minden kocsinak méltó a megjelenése, ha gondos gazdája van.. Lehet az nagyon koros is
Ezt olvastad? A méltó megjelenés.. :-)
http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2016/01/17/presztizsnovelot_750_ezerig/
A Renault több telephelyén is házkutatást tartottak tegnap a hatóságok az emisszió-hamisítás kapcsán. Állítólag semmit sem találtak.
hát persze mivel az 1.5dci a legjobb,főleg a 107lovas széthullós:)
nem érted? a külsőben 80 al megy a sor... a belsőben is, de csak azért, mert nem hajlandó egy két lüke kimenni... ezért van dugó.
80 al, a szélsőben kell andalogni, nem belül....
Két okból sem. Egyrészt az övé S :-). Másrészt meg a ****virág nem nézett rám, amikor kikerült, s még a kocsit is ráhúztam, h lehúzott ablak mellett rákérdezzek a dologra, hanem mereven előreszegezett tekintettel nyomta a gázt..
Ha 80-al akarok menni, akkor nyilván kimegyek. Amúgy a Hondával 120 az autópálya tempóm, mert akkor takarékos, úgyhogy a belső sávba csak akkor megyek, ha senki sem jön, inkább fékezek.. Ha az általad leírt szituban gyorsabban mennék, csak nem tudok az előttem levőtől, az meg az azelőtt levőtől, mert túl sokan vannak, akkor viszont nem megyek ki, ha kívül lassabban mennek.
és ilyenkor ki volt az önkéntes rendőr?
Mert amikor valaki szintén szabálytalanul nem enged mondjuk téged előre, hogy ne menj gyorsabban, mint 130, akkor ő a **** önkéntes rendőr... Amikor meg te tolod, le, hogy ne menjen 80-nal, akkor meg te vagy az, nemde?
egyszer hazafelé jöttem Balatonról, persze tele volt mind 2 sáv az M= en, e csak azért, mert mindenki azt hitte, aki beül ment, hogy ő nagyon gyors..80 al jöttünk, mind a 2 sávban....
Előttem egy porsche, villog, dudál, hogy menjenek le előle... ami teljese érthető is volt, mert ha a szélsőben haladnak 80-al, akkor ott kell menni annak is, aki szintén 80-al cammog.
Na, én villogások közepette megpróbáltam közülni a porsche-al hogy engedjen előre, majd én tolok....
Előre engedett, villogtam, 2-őt, irányjelző jobbra, és megnyílt az út, mindenki lement, lehetett haladni utána rendesen.
Én például néha ha sietek szoktam kicsit gyorsabban menni a belső sávban és k..ra utálom a parasztokat a belső sávban 130-al amikor mellette jobbra a világon senki nincsen...
Menjen ki jobbra, vagy ha úgy ítéli meg, hogy a jobboldali sáv nagyon nyomvályús akkor húzódjon le addig amíg elmegyek mellette balról és utána utazgasson 130-al megint a baloldalon...
biztos egyesével akarta kiszedni az előtte haladókat :)))
A csúcs ebben a tárgykörben az volt - lehet h már írtam - amikor összefüggő kocsisor volt külsőben, s a belsőben is, ami azért vmivel gyorsabban haladt (M5 kivezető, csúcs). C Mercis mókus jön mögöttem, rámvillant, majd kis idő múlva rákúrja fixre a refit, h menjek má' ki..
nyilván nem, de akkor nem is fognak villogni, ill egy fejét használó ember nem villog, ilyen esetben.
nem a mi dolgunk eldönteni, hogy szabálytalan e, vagy sem. jobbra kell tartani.
jobbra tarts van, tehát én sem arról beszélek, hogy akkor van az ember a belső sávban, ha nem előz.
Más kérdés, hogy egy 130-cal haladó autót elvileg nem lehet szabályosan megelőzni.
Tehát ilyen esetben legalább 3 szabályt szeg meg a villogó hátulról letoló autós. A gyorsan hajt, közúton veszélyeztet, nem tartja be a követési távolságot.
Én azonnal kimegyek amúgy is, de ha a külső nem megy 130-al, akkor nem fogok fékezni s besorolni, mert vki gyorshajtana..
én nem minősítem, de én sem szeretem....viszont azt láttam a tv-ben, hogy a Lemans-i 24 órás versenyen is hátulról érkező gyorsabb rendszeresen levillogja azt, akit előzni szeretne/akar.....pedig hát azok már csak profik, és nem egy csinálja, hanem többen/mind.....
Ez nem így van, 130-nál is jobbra kell tartani, tehát a külső sávban kell haladni.
Aki meg gyorsabb, az mehet a belső sávban. Ez inkább intelligencia kérdése. ha 130 al haladok a belső sévban, és van egy gyorsabb autó mögöttem, nem várom meg, míg levillog, hanem lemegyek.... más kérdés, ha már a külső sáv annyira telített, hogy nem lehet kimenni