Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#758590 banyaiz Előzmény: #758587

Lehet, hogy a brentnek nagyobb konkurencia Irán azért azt utóbbi napokban jobban bántották, de nem hiszem ezen múlik a sorsa . Érdekes azért mert utóbbi időben brent volt feljebb.

Most vsz ez a 9300 közeli dax mélypont elesik e az augusztusi, ugye olaj már 10 dollárral lejjebb nagyjából mint az augusztusi mélypont. Nem is dax talán hanem Kína sanghaj tartja e az augusztusi vagy szétesnek.

El tudnék képzelni egy gyors felpattanást olajban kellene egy kis örömködés hozzá a világban.

Holnap kínai adatok lesz ecb is a héten nagy érzelmek várhatóak megint. :)

#758584 banyaiz Előzmény: #758565

TL58 erstés?

Ha igen akkor ott a nevében benne van . WTI az a crude.

Van egy ilyen EBWTIoiltl58 erre gondolsz? akkor az crude.

Brentet megcsapkodták jobban , érdekes.

#758565 Kiss Zoltán Előzmény: #758562

Bocs,ha butaságot kérdezek,de a kiütési ár körüli mizéria már teljesen összekavart,jó tudom,hogy 14-én volt görgetés,de most már nem vagyok benne biztos,hogy a TL58olaj a brent vagy a crude olajat követi.e?!Kösz a segítséget!

#758562 banyaiz Előzmény: #758550

fontossági sorrend vsz kb dollár erősödés kifullad e , Kína összekaparják e magukat, aztán utána ezek az Irán kitermelés mennyi készlet van stb .

Nézegetem most októberi 51 közeli ár 200 naposának a visszatesztje volt a csúcs augusztusi szakadás óta, innen lejött 30 alá. Ez kb 3 hónap. Brutál esés .

Augusztusban úgy nézett ki beütötték 40 alá onnan nagyon gyorsan vagy 48 -ig vissza.

Szerintem shortolni innen veszélyesebb, longolni se kutya de shortolni valamiért beindul egy short zárás ki tudja hol áll meg. :)

Csak idén esett 38 környékéről közel 10 dollárt 2 hét alatt. Egy long 35-ig mondjuk az kellene.

állitólag a dollár az ol…

#758558 Ibiza

állitólag a dollár az olaj és aranyár szentháromsága adja a világgazdaság motorját.. állandó az átszámolási értéke..

#758556 Kissherceg Előzmény: #758553

már egy ideje, olvastam, hogy egy darabig nem fognak megtakarítani és megakarja emelni az egyik kormány jelölt párt az alapból felhasználható tőke mértékét/év

#758555 polgarmester Előzmény: #758550

Akkor most Irán végre többet kap, mint eddig a fekete piacon.:) Na meglátjuk mennyire árazta már be a pijac.

#758315 banyaiz Előzmény: #758302

Ami vsz fontos még de kimaradt az elemzésből Kína mint keresleti oldalról is félelem.

Ebben az év eleji 40-ről 30 -ra sztoriban Kína vastagon benne van.

#758310 banyaiz Előzmény: #758302

Tetszett ez az elemzés.

Sok minden összejött olajnál, de lényeg a dollár ereje akkor kezdett zuhanni 2014 mikor a kamatemelési spekuláció beindult.

#758297 Turkoglu Előzmény: #758235

Szerintem nem fog ez mostanában jelentősen emelkedni, jó pár befektetési bank bedöntése a cél, az meg még eltart egy kis ideig...

#758294 banyaiz Előzmény: #758288

Kérdés elesett e a 30 vagy amcsik jönnek aztán megfordítják. Nagy móka mesterek mostanában olajban. Nyitásuk körül nem egyszer teljesen ellentétes brutál mozgás. Igaz inkább az eladói oldalon aktívkodtak nagy napi pluszok és akkor bumm negyed óra alatt, ki tudja ma hogyan kelnek.:)

Őrület egyébként ami van, tegnap veszik ma 5% mínuszban.

#758238 banyaiz Előzmény: #758235

Ma nem adták amcsik , utóbbi napokban ha pluszban volt usa nyitás körül bevágták gyorsan. Ma nem.

Nem tudom , akkora csapkolódás van , nézd meg ma daxot megirigyelte olajat rángatózásban mondjuk tegnap du-tól mostanáig nem éppen szolid mozgás. :)

Olaj ma még elég békés volt az idei produkcióihoz képest.

#758235 Kiss Zoltán Előzmény: #758152

Én ma elkezdtem napközben veszegetni,mondom,márciusban is ez volt!Ha már a nejem is 10 dolláros olaj árról beszél,akkor venni kell!

#758152 banyaiz Előzmény: #758121

Hirtelen komolyat esett idén tavaly év végén még 40 körül mászkált. 30 tartja wti-t legalábbis 2x már pattant onnan vagy közeléből. Kíváncsi vagyok alatta mit csinálna pszichésen mekkora szint ez elesne akkor mi lenne.

Az zavar nagyon, hogy röpködnek ezen a 15-20 dolláros célárak. Pszichésen tömegeknél mit vált ki lehet 30 de drága short hegyek ebből akármi és az ellenkezője lehet kiugratják shortból ugrik 40 -re vagy hirtelen leküldik 30 alá meg se áll 20 -ig. :)

Nagyon komoly mert nagyon csábító a long de ..... :)