Regisztráció Elfelejtett jelszó

Időjárási körkép az országból.

Re: nincs cím

#768852 Margaretta Előzmény: #768849

Én is egy hűvös helyen élek, de például a meggyecskék még zöldek és nem vettem észre másokon sem elfagyást.

A paradicsom, paprika, uborka palántáimat behoztam már egy hete, de sajnos nyurgulnak és nem merem kivinni őket:(

#768849 KawaBazsy Előzmény: #768847

Anyám mutatta, h az összes barack lefagyott nála.. Evvan, az időjárás változik, a zöldségeknek ki kell bírniuk egy kis fagyot, ha túl akarnak élni..

Tragikus lett a szőlő he…

#768847 Kiss Zoltán

Tragikus lett a szőlő helyzet Kőszegen ma reggelre 80-100% között van a fagykár!Nekem a 2700 tőkémből kb. 2200-nak annyi!Vasárnap még életemben először a megyei borversenyen mind a két borunk/fiaim/aranyérmesek lettek,sőt kaptak egy külön díjat is!Jövőre ilyen gondom nem lesz!Sopron környékén nem tudja valaki mi a helyzet,nagyon szorítok nekik,hogy ők legalább megússzák!

Na a ma éjszakát a hőmér…

#768475 Kiss Zoltán

Na a ma éjszakát a hőmérővel töltöm együtt,az automata szerint -1,7 a város alsóbb területein,nálunk necces 0 körül!Remélem a szőlő kibírja!

#756965 walex Előzmény: #756951

Nem vicc, felénk is voltak kb. 1 hete.

Közútkezelők aztán marhára felkészültek megint...

Tessék fizetésemelést adni nekik vagy akár csinálhatná ezt is alvállalkozásban pl. a felcsúti gázszerelő vagy Rogán szomszéd. Úgy is lassan mindenhez értenek ők is, mint előtte g*ci Lali.

#756962 KawaBazsy Előzmény: #756953

23.-án, meg 29.-én motoroztam, mindkét nap 7-8 fok volt, s napsütés. De dongót, s egyé repülő rovart nem láttam, igaz, tudatmódosítókat sem fogyasztottam.. :-)

#756960 Margaretta Előzmény: #756953

Nem sokkal karácsony előtt én is többórákat ástam a kertben.

Tökjó volt:)

Ma meg bármikor ránéztem a hőmérőre minusz 11 fok volt.

Mármár olyan állandó volt, mint a tarhonya a Tanu filmben:)

#756950 Kiss Zoltán Előzmény: #756913

Délelőtt nálunk is úgy esett,mint a dax,most viszont -9 fok van.Egy hete meg délután 4-ig a szőlőben dolgoztam,dongók zümmögtek körülöttem,meg stb!

#756929 joepappa Előzmény: #756923

úgy fogalamznék, hogy a maradékot három milisre tolatom géppel, tehát nincs az a szél, hogy ártson. :)