Szerintem csak schwarzkopf hajlakkot használ... :-)
Szerintem csak schwarzkopf hajlakkot használ... :-)
itt is szakad a hó....tegnap meg alattomos jég volt a vékony hólepel alatt...mikor kivittem a szemetet a kukába, majdnem estem egy nagyot....gyorsan le is sóztam, csak úgy ropogott a jég....
Rohadt hideg, s rohadt hó.. hol van már a múlt heti motorozás..
Sztem itt is csak ma volt ilyen, motoroztam is egy jót. Meg is érte, mert sokan autóztak, s nem kellett a dugóban állnom. :-)
igen, egész nap szürkeség, köd, sötétség....tegnap szikrázó napsütés volt, a kedvem is jobb volt...
Itt most 5-6 fok, s szép napsütés van, de azt nézem, h felétek hideg, meg köd..
Holnap motorral akarok fogdokihoz menni Kkunfelegyházára. Remélem lesz olyan idő.. :-)
nálam fűnyírás nincs, sőt már a teljes kerti munka kb. 2 hete leállt.....viharos szél, majdnem lerepül a ház teteje....tegnap Burgenlandban síkon is mértek 126 km/h szelet...
Délelőtt fűnyírás,december 1-én.:)De aztán az is lehet,hogy 2-3 hét múlva 40cm hó lesz,és ez itt Közép-Európában,ez a természetes!
Hát jöjjön is egy kis meleg, tető javítást félbehagyták a múlt héten a mesterek, kell egy kéményt is bontani, még pár nap jobb időd kérek. Most egész héten a lepárló mellett fagyoskodtam (na azért nem volt az annyira kellemetlen) :)
Itt is. De ma még nem rúgom be a gépet, lesz a jövő 7en melegebb is. :-)
De ma elolvad! S jövő 7en 10+ fok, s motorozunk! :-)
Itt is meleg van. Gyorsan lecserélem a nyári kerekeket télire, mert péntektől eső+hideg. Meg motorozok még 1 jót..
Amióta rendszeresen mérik az adatokat,ellenállás 2007.Kiskunhalas 41,9 fok,támasz 1940.Görömbölytapolca -35 fok,szóval napi kereskedésre nem jó!:))