nem hiszem, hogy kapsz választ....én nem sajnálom azoktól, akik jogosultak....segítenek itt már mindenkin, csak az idősebb diplomás munkanélkülieken nem....velünk szembe is költözött vagy jó 10-12 éve egy 3 gyerekes fogorvos....42 milláért vette a házat, majd legalább ugyanaanyiért felújíttatta és ráépíttetett, minden gyereknek külön szoba, külön fürdőszobával, 60 nm-es nappali, duplagarázs 2 terepjáróval....balatoni villa stb....biztos igénybe fogja venni az akciót....nagy szüksége van rá....talán kellett volna húzni egy határt, ami fölött nem járna az ilyen támogatás....nekem meg ugyanez a qrmány fizikai közmunkát, vagy "luxus" esetben önkormányzatnál fénymásolói állást juttat....xopják le orban viktor a vérvörös faxom!
matgab a Magyarország fórumon azt írta, hogy minden mondatát meg lehet cáfolni.
Írtam neki, hogy nagyon kíváncsian várom a cáfolatokat. Azóta is várom...
www.kiszamolo.hu/ingyen-lakas-mindenkinek-mennyibe-fog-ez-nekunk-kerulni/
ez gondolom karakter, nevelés kérdése....pl. az orbán-féle állandó konfliktus gyártás, állandó harc számomra nagyon idegen.....én ilyet sosem gerjesztettem, mert vesztesen jöttem volna belőle ki....ha más megtámadott igyekeztem védekezni, ha tudtam.....de inkább csak defenzíven, nem visszacsapással...
értem a célzást....de nekem a kirúgás csak probléma, nem lehetőség...nem szeretem a változásokat, nehezen vagy sehogy sem tudok reagálni rá....azt szeretem ha begyakorlott dolgok napról napra ugyanúgy zajlanak, annak a végrehajtásában tudok jót nyújtani....az ismeretlen, váratlan dolgok nyomasztanak, félelemmel töltenek el....a szüleim is pont ilyenek, biztos tőlük örököltem....
De ez a félelem épp az oka a szuper házasságnak :D
Nem lenne olyan békés, ha szembe néznék ezzel a félelmemmel :PPP
én gumival is félnék, ezzel a félelemmel szembe kéne nézni?
Attol meg felhet, ha ugyanezt nem lehet elmondani az asszonrol. :))
Nem, te kiegyensúlyozott házasságban élsz, úgyhogy neked már nem kell félned nemi betegségektől, lévén h a feleségeden kívül nem hálsz.. :-)
na várjatok....akkor nekem meg kéne dugnom egy aids-es prostit?????
Hehe, tök így volt nálam is, csak darazsakkal. Gyerekkoromban megcsíptek párszor, s jól megdagadt, úgyhogy rettegtem tőlük. AZtán hasonlóan kerestem darázsfészket, s kényszerítettem magam, h nézzem őket. Közben izzadtam.. Ma meg egyáltalán semmi félelmem sincs, mástól se..
és erre mondahnátok, hogy még szerény is.....de itt most nem az volt a kérés/kérdés, hogy szerény legyek, hanem, hogy őszinte....ellenben én az emberek többségét türelmetlennek, felszínesnek, a másikat lealázni, kihasználni akarónak látom....nagyon elqrvult a társadalom, ma 20/30 éves emberek olyan stílust, hangnemet engednek meg egy 50 évessel szemben, amit én olyan idős koromban nem mertem volna megengedni magamnak....de saját kortársaim közül is legalább 10-ből 6 azt gondolja ő xarta a Himalaját, és olyan stílusban is kommunikál....
Igen én felvenném magamat. Lennék a barátom, mert jóban vagyok magammal. Megbízható, precíz, pontos, lojális, kommunikatív, szórakoztató egyéniség vagyok. Szívesen segítek annak, aki megkér. Könnyen létesítek kapcsolatot, viszont a felszínességet nem szeretem.
De igen, nézd magad kivülről..mit sugárzol.. te felvennéd magad?..pacekra..nem a papirok alapján.. lennél a barátod?.. rádbiznád a céged? járnál veled ha nő lennél? ,)
Azért mondtam tök mindegy mit de valamit csinálni kell.. ne savanyodj be.. kommunikálj és emberek között légy.
Nagyon nagy gyűlölet van benned a fidesz irányába.. lehet köze van az elbocsátásodhoz.. de arról van szó..túl nagy súlyt helyeztél erre a munkahelyre.. erre a beosztásra..én azt gondolom egy pontra helyezni a súlypontod az életed.. elég komoly gond. Ma már nincsenek nyugdijas állások.
Nekem mindig az jön le valami nem kerek..nem lehet az, a munkád csak azon az egy helyen volt megfelelő..máshová nem konvertálható a tudásod.
ezeket fiatalon lehetett volna kezelned..
nekem volt ilyen .. gyerekkoromban sebesen bringáztam az erdőben az ösvényen.. gyönyörű fények..egyszer csak belementem egy pókhálóba..közepén egy hatalmas pók..pont a pofámba a hálóval együtt..be a nyakamba.. időbe telt amig megálltam..lett egy fóbiám a póktól..de elötte a nagyfiúk már raktak kaszáspókot a nyakamba a suliban.. szóval nem szerettem.. frusztrált a helyzet és nem fogadtam el ezt.. a telkünk mellett volt egy elhagyott telek..tele nagy keresztespókokkal.. a hideg veriték vert..de kényszeritettem magam hetekig egyre közelebb menjek a legnagyobb pókhoz.. amikor már arcomtól 10cm-re elviseltem halálfélelem nélkül.. akkor meg akartam érinteni...a végén simán meglöktem a pókot..
Utána mindig ez volt ha valamitől tartottam akkor kényszeritettem magam "lejátszam" a meccseket..néha szószerint.. mert bunyókkal is igy volt.. utána elkezdtem kűzdősportokat..utána már nem volt gond.. 13éves koromtól én intéztem a dolgaim.
Most nem arról beszélek mekkora nagy ember vagyok..csak példa kell egy önfejlesztés.. elöször tét nélkül és egyre nagyobb téttel.
Igen ez alkati kérdés..ha a feladat 60-70%át tudom hogy oldom meg akkor már elvállalom..mert tudom fel tudok nőni a feladathoz vagy tudom meg fogom oldani...amibe 10éve beleizzadtam abból ma 3at megoldok rutinból.
100% biztonság nincs. Semmi nem fekete-fehér...ne te legyél a saját korlátod.
Ha bezárkózol akkor épited a falat magad köré..ha csak otthol érzed jól magad akkor az gond..de sokan vannak igy.. csak fülhallgatóval hajlandóak a tömegbe menni.. olvastam ha elveszik tőlük a fülest akkor 100fölé megy a pulzusuk..
nem tudom milyen vagyok, nem nézem magam kívülről....vannak számomra vállalható helyzetek és állapotok, és vannak olyanok, melyek nem azok....a munka világától teljesen független témában pl. számomra egy patchwork család elfogadhatatlan lenne....nem tudnám tolerálni, jó arcot vágni hozzá, esetleg őszintén résztvenni benne...az én gyerekem , te gyereked, ő gyereke, volt házastársam, mostani házastársam, leendő házastársam stb. világa számomra érthetetlen, és nem is tudnék benne mozogni...ugyanilyen érzések kavarognak bennem egy egyszerű bolti bevásárlástól egy szállodai tartózkodástól kezdve sokmindenen át az életben.....igyekszem a számomra "not confident" helyzeteket elkerülni....ezt a mondást egy angliai menedzsertanfolyamon tanultam, ahol a többhetes tréning során volt lehetőség arra, hogy ezt adukártyát használjuk bizonyos helyzetekben....máig emlékszem rá, hogy mivel terepi tréning is volt, tudtam, hogy egy mozgó gumiszalagra is fel kell ugrani, mivel az egyik helyszín csak azzal vagy rengeteg gyaloglással volt elérhető....páni félelem volt bennem a mozgó szalagtól, ezért be is mondtam a jelszót....szerencsére megkínéltek a hosszú gyaloglástól, megállították a szalagot és így már én is fel mertem szállni...ez 24 éves koromban volt....akkor se voltam bátor, azóta csak még gyávább lettem. Korábban, amíg nem jártam kórházban, a kórháztól, a műtéttől sem fértem....mióta megjártam, páni félelem van bennem minden stacionárius otttartózkodástól, műtéttel járó beavatkozástól....