Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: FHB elemzés

#754034 Ricsi Előzmény: #754024

Igen, ez már az...

Romániában korrupt politikusok (első vonal) vannak börtönben csalás, korrupció és hasonlók miatt. Valamit számomra ez is mutat.

#754033 Ricsi Előzmény: #754025

Menj borsodba, és nézd meg, mi van arrafelé...

Minden országban vannak jobb és rosszabb helyek. Legutóbb jártam Pozsonyban, toronydaru toronydaru hátán, épült-szépült a város.

#754030 Kissherceg Előzmény: #754025

Bukarest a húzó terület, nagyobb GDP-t termel, mint Budapest. Belgrád még nem, de mindenki megelőzött minket

#754025 Koffein Előzmény: #754023

járok romániába és látom, hogy mi újság van arra fele. oké, hogy gdp mutat valamit, de attól a valóság nem tükrözi azt, amit ezek a számok kommunikálnak... vagyis szerintem.

#754024 tozsdenyul Előzmény: #754023

Mondta sok jobbos, hogy nézzük csak meg majd az IMF hogy tönkre.assza a románokat. Tessék mondani, ez már az? :)

Mindenki, aki komoly EU transzfert kap, halad valamerre... Mi meg annyit mondhatunk, hogy... Inkább nem is mondok semmit

Minden nagyon szép és jó, mindennel meg vagyunk elégedve, dobzse, nagyobb sikereket el sem érhetnénk, annyira f.szák vagyunk.

#753990 Pyxis Előzmény: #753987

Sok mindenbe egyet értünk, csak veled ellentétben talán nem égtem még ki. :D

Közben meg volt a mediterrán kiruccanás is, az ivóvizük borzasztó volt (alacsony összes ásványi anyag tartalom miatt, néhol szimplán fertőzésveszélyes volt) nehezen tudnám megszokni.

#753989 Pyxis Előzmény: #753987

Azt akartam alátámasztani, hogy az MNB vezetésével szépen csökken a deviza kitettség és növekednek a megtakarítások. Részben ingatlanban, részben kötvényben, alapokban. Körvonalazódik egy újabb válság az elszálló dolláros kötvények miatt, talán kevésbé lesz ránk hatással.

#753987 Ricsi Előzmény: #753984

Ez nem olyan oldal, amit linkeltél, én is olvastam, de ez ingatlan topic. Nem jöttél el talira, megkaptam tőle (ismered ki ő, a nevét nem írom, a vizes bácsi), hogy én hihetetlenül be vagyok savanyodva, és ő csak azért jött talira, hogy jó kedvet csináljon nekem.

Aztán szerintem az este folyamán nem látszott rajtam a savanyúság, így nem zaklatott tovább:)))

#753983 Ricsi Előzmény: #753940

Te komolyan hiszel az ilyen kimutatásoknak?

Mészáros Lőrinc pár éve egy nincstelen gázszerelő volt, most meg sok-sok milliárd fölött diszponál. Soroljam még a neveket, vagy elég ennyi?