hmm.. csökkennek az új lakás árak. Akkor a használt is.. akkor most leállnak a vásárlások? mert mindenki kivárja a végleges áfacsökkentést?..ezért szálltak ki a tisztánlátók?
jájjjjjjjjjjj, félelmetes lehet :))
Ezekre az ingatlanokra vetik ki először a különböző ingatlanadókat.
Én is egy olyan ingatlantulajdonos vagyok, ahova nem jelentettem be magam.
http://444.hu/2015/12/01/a-magyar-ingatlanok-kozel-harmadaba-nincs-bejelentve-senki
Magyarországon egyre több címen nem lakik senki - 2015 januárjában a bejelentett lakóval nem rendelkező lakcímek aránya már 30 százalék volt. A térinformatikával foglalkozó GeoX Kft. most feltérképezte, hogy az országban pontosan hol állnak üresen ingatlanok tömegei.
Igen, ez már az...
Romániában korrupt politikusok (első vonal) vannak börtönben csalás, korrupció és hasonlók miatt. Valamit számomra ez is mutat.
Menj borsodba, és nézd meg, mi van arrafelé...
Minden országban vannak jobb és rosszabb helyek. Legutóbb jártam Pozsonyban, toronydaru toronydaru hátán, épült-szépült a város.
Bukarest a húzó terület, nagyobb GDP-t termel, mint Budapest. Belgrád még nem, de mindenki megelőzött minket
járok romániába és látom, hogy mi újság van arra fele. oké, hogy gdp mutat valamit, de attól a valóság nem tükrözi azt, amit ezek a számok kommunikálnak... vagyis szerintem.
Mondta sok jobbos, hogy nézzük csak meg majd az IMF hogy tönkre.assza a románokat. Tessék mondani, ez már az? :)
Mindenki, aki komoly EU transzfert kap, halad valamerre... Mi meg annyit mondhatunk, hogy... Inkább nem is mondok semmit
Minden nagyon szép és jó, mindennel meg vagyunk elégedve, dobzse, nagyobb sikereket el sem érhetnénk, annyira f.szák vagyunk.
Ahhoz jogod van :)
http://propeller.hu/nagyvilag/3171022-kinos-roman-gdp-ekozben-7-szazalekkal
Azért megjegyzem, uniós országok uniós módszerrel számolnak, amit az unió ellenőriz. Szóval akkora csalás csak nincsen benne.
Sok mindenbe egyet értünk, csak veled ellentétben talán nem égtem még ki. :D
Közben meg volt a mediterrán kiruccanás is, az ivóvizük borzasztó volt (alacsony összes ásványi anyag tartalom miatt, néhol szimplán fertőzésveszélyes volt) nehezen tudnám megszokni.
Azt akartam alátámasztani, hogy az MNB vezetésével szépen csökken a deviza kitettség és növekednek a megtakarítások. Részben ingatlanban, részben kötvényben, alapokban. Körvonalazódik egy újabb válság az elszálló dolláros kötvények miatt, talán kevésbé lesz ránk hatással.
Románia második helyében kételkedem, de ám legyen... :)
Ez nem olyan oldal, amit linkeltél, én is olvastam, de ez ingatlan topic. Nem jöttél el talira, megkaptam tőle (ismered ki ő, a nevét nem írom, a vizes bácsi), hogy én hihetetlenül be vagyok savanyodva, és ő csak azért jött talira, hogy jó kedvet csináljon nekem.
Aztán szerintem az este folyamán nem látszott rajtam a savanyúság, így nem zaklatott tovább:)))