szerencsere törödik vki az öreg lelkemmel :P
A lelke öreg..Én tudom. Azért nem jó egy fórumnak ha találkoznak a tagok. utána bennfentes brekegés és óvatoskodás klikkesedés lesz.
Fiad lehetne korban.
Biztosan 1huron pendültetek volna.:)
Azért élőben nem egészen az a szitu,mint itt a betűk mögött egy ilyen társkereső oldalon:)
F@szt. Te élvezed, ha harcolhatsz. Mentél volna mindegyikük ellen! :-)
http://www.vg.hu/gazdasag/tortenelmi-rekord-a-kulkerben-462372
szép..hozzájárultam
ja és mondom ezredszer..rakd fel azt a qrva képet rólam hazudós...ne hallgass senkire.
Most mar sajnalom, h nem jottetek mindketen forumtalira. ☺ akkor nekem nem is kellett volna ibizaval harcolnom, lekotottek volna egymast :)
Most mar sajnalom, h nem jottetek mindketen forumtalira. ☺ akkor nekem nem is kellett volna ibizaval harcolnom, lekotottek volna egymast :)
lazuljál füles.. kinlódsz kapálózol.egy egyszerű dolgot nem tudsz megoldani...ismétled önmagad..jön belőled valami fura.. kell ez neked ? sajnállak kicsit.
tartod a karácsonyt? 24.-én?
Mi tartjuk.. és már jó lesz családdal lazulgatni...elmegyünk pár helyre.. már várom...ajándékok már megvannak.. remélem szép hóesés lesz.
Hiába kóstolgatsz és terelsz. Nem leszek attól piszkos h te mocskolsz, és karácsonyt felhozni neked aki makizod a fórumtársaidat talán nem kéne. Szembesítelek, persze h utálsz :-) ez a minimum :-) és a kis virtuális léted alapjait döngetem szal össztűz, de elég sekélyes, a manipulációd is. Hol a fotó? Én ne tegyem fel de te sem, trükközöl és én égtem be. Ahha. Nekem nem gond belátni ha tévedtem se, de itt sajna épp nem. A hölgyet tudom… talán mégse olyan jó az a viszony, xar lesz egyedül a kari ugye? De csak magadnak köszönheted. Te vagy antiszemita és kirekesztő, a hibáit másra kivetítő…
A többieknek. Nem szeretem és nem utálom a cicust, csak 1 létező problémára mutattam rá. Fórumokon gyakori az ilyen önkereső túlterjeszkedő egyén, h sok még nem is baj amíg nem hiszi h mert mindenütt magát látja: ő dominál. Ekkor jön elő a mély, a beteg nézetek és a mások leugatása. A vizualitás adja az önbizalmat h itt is én ott is én: áhh uralom és ide mindent :-) Kezeljétek belátásotok szerint, most kevesebb időm lesz írni meg sztem ki is futotta ez a téma magát, a fotót persze megnézném h mit ügyeskedik a kis szánalmas :-) És ez is Magyarország, a kibertérbe menekülő világ…
akkor inkább egy láncfűrésszel lecsapatnám a szerkezetet. :) többé rá sem tudnék nézni...te voltál az..teee teee áruló..az a gyanúm egy kollégájával nézne farkasszemet..
szerintem békülő szex megoldaná a veszőfutásotokat ;-P nyihahaha
erre szokták mondani, szembe megy a valaki a forgalommal, erre a valaki megszólal, eeeggggyyyy? mind szembe jön...:)
huhh ez nagyon kóser duma...mármint a fajtádnak.. szerintem te vagy az egyetlen hernyó amelyikből soha nem lesz pillangó.. eleve hernyónak születtél...az voltál az is maradsz.
Nem tudom mi az ami belőled kijön de ehhez képest egy dögkút az patika.
mondasz valami takony dumát rólam amiről állitólag képed is van..nem rakod be képet .persze beégsz.. . kitalálod nagyon kicsi a kép..innen már nincs hova égni.. majd jön az rádszóltak nehogy betedd.. majd az jön az rakjam én.. (azért ilyennek nem ugrunk be..már oviban sem jött be az ilyen ) elküldtem egy hiteles embernek..utána jött a "az nem is az a kép" mégha nem is láttad azért nem hiszem lenne párod ebben a világban... de úgy látom szopni jársz ide mint a vadász... a szénégető nem tudna jobban beégetni már.
A kedvesemmel jó elvagyunk már tizenéve... nem cigány nem júdea furcsaarcú gyermeke..nagyon csinos és abszolút nő..kivül belül.. amilyen te soha nem leszel.
Mi ez a cigányozás a részedről? Neked a cigány az pejorativ? Ez valami elfolytott családi dráma? Fajelmélet? A kiválasztottság démona?
Ne szedjl ilyen szarokat..túlpörögsz túlreagálsz beégsz..jön a hablaty.. túlkompenzálsz majd megint túlszaladsz..
Mi ez az állandó önigazolás ha ennyire jó vagy?..ne is válaszolj.. minek..
Mifelénk jön a karácsony.. elfoglaltak vagyunk..jó szivvel készülünk. Nálatok van karácsony?