Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #755443

huhh ez nagyon kóser duma...mármint a fajtádnak.. szerintem te vagy az egyetlen hernyó amelyikből soha nem lesz pillangó.. eleve hernyónak születtél...az voltál az is maradsz.

Nem tudom mi az ami belőled kijön de ehhez képest egy dögkút az patika.

mondasz valami takony dumát rólam amiről állitólag képed is van..nem rakod be képet .persze beégsz.. . kitalálod nagyon kicsi a kép..innen már nincs hova égni.. majd jön az rádszóltak nehogy betedd.. majd az jön az rakjam én.. (azért ilyennek nem ugrunk be..már oviban sem jött be az ilyen ) elküldtem egy hiteles embernek..utána jött a "az nem is az a kép" mégha nem is láttad azért nem hiszem lenne párod ebben a világban... de úgy látom szopni jársz ide mint a vadász... a szénégető nem tudna jobban beégetni már.

A kedvesemmel jó elvagyunk már tizenéve... nem cigány nem júdea furcsaarcú gyermeke..nagyon csinos és abszolút nő..kivül belül.. amilyen te soha nem leszel.

Mi ez a cigányozás a részedről? Neked a cigány az pejorativ? Ez valami elfolytott családi dráma? Fajelmélet? A kiválasztottság démona?

Ne szedjl ilyen szarokat..túlpörögsz túlreagálsz beégsz..jön a hablaty.. túlkompenzálsz majd megint túlszaladsz..

Mi ez az állandó önigazolás ha ennyire jó vagy?..ne is válaszolj.. minek..

Mifelénk jön a karácsony.. elfoglaltak vagyunk..jó szivvel készülünk. Nálatok van karácsony?