Re: nincs cím
phiona Előzmény: #755453Hiába kóstolgatsz és terelsz. Nem leszek attól piszkos h te mocskolsz, és karácsonyt felhozni neked aki makizod a fórumtársaidat talán nem kéne. Szembesítelek, persze h utálsz :-) ez a minimum :-) és a kis virtuális léted alapjait döngetem szal össztűz, de elég sekélyes, a manipulációd is. Hol a fotó? Én ne tegyem fel de te sem, trükközöl és én égtem be. Ahha. Nekem nem gond belátni ha tévedtem se, de itt sajna épp nem. A hölgyet tudom… talán mégse olyan jó az a viszony, xar lesz egyedül a kari ugye? De csak magadnak köszönheted. Te vagy antiszemita és kirekesztő, a hibáit másra kivetítő…
A többieknek. Nem szeretem és nem utálom a cicust, csak 1 létező problémára mutattam rá. Fórumokon gyakori az ilyen önkereső túlterjeszkedő egyén, h sok még nem is baj amíg nem hiszi h mert mindenütt magát látja: ő dominál. Ekkor jön elő a mély, a beteg nézetek és a mások leugatása. A vizualitás adja az önbizalmat h itt is én ott is én: áhh uralom és ide mindent :-) Kezeljétek belátásotok szerint, most kevesebb időm lesz írni meg sztem ki is futotta ez a téma magát, a fotót persze megnézném h mit ügyeskedik a kis szánalmas :-) És ez is Magyarország, a kibertérbe menekülő világ…