Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #755439

Az a baj h eléggé megtestesíted mindazt ami visszataszító egy emberben. Ezért nincs senkid és ezért lógsz itt állandóan, már a roma barátnőd is elhagyott akit szégyelltél – azt csodálom eddig tűrt. Engem itt többen ismernek személyesen, nemvok milliárdos dehogy, viszont szerelemben élek és gyerekeket nevelek nem csak sajátot, és eladható „kozmopolita” tudásom van valóban. És kapok megerősítő üziket h jókat írok, ne hagyjam abba, legutóbb tegnap is, innen is puszi Neked, tudom h olvasod :-) – ő 1 lány, de pasiktól is h nem írta ki a fórumra de…, mástól h mit értettem az alatt hogy, vagy tanácskérés, életvezetési kérdés, h hova mentem, tapasztalatok stb. Veled nem hiszem h sokan keresnének személyes kontaktust.

Én értem h a sekély életedben ez a virtuális világ itt neked a minden, ahol te lehetsz a Nagy Tigrincs ill hiheted magadról. De nem így van. Többes számban nyilatkozol, közösbe próbálod vonni magad a többiekkel h „mi” (ti) és szemben én, pedig te vagy szemben, makogós röfögős fennhéjázó bunkó. Ezen kéne változtatni meg nem mindig a múltba nézni… :-) utazzál és főleg tanuljál mert elég korlátolt a gondolkodásod és agresszív a megnyilatkozásod. H pofozóbábnak meg röhögni jó vagy: már nekem kínos, nem veszed észre magad, ebben sem. A fotó-sztori végét most már kivárom :-) Én tegyem fel közben megkérve h ne, te nem mert ne a dossziédba… ha én tenném fel nem menne a dossziédba? Ejj trükközöl csúnyán, tudod h így nem adom ki és nekem nem is kell h hitelesítsem magam, de te betámadsz hátulról és más képekkel… Amúgy külsőleg se vagy bejövős, meglepő is ha valakinek… nem is a túlsúly, hanem a fotón át is sugárzik a bajos személyiséged…