Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#755413 KawaBazsy Előzmény: #755400

Örököltem ezt a csodálatos alkatot. Akármit és akármennyit ehetek, akkor is karcsú maradok. :-)

#755412 Csusza Előzmény: #755375

Te megvilágosodtál, már boldog ember vagy.

Mi meg dögöljünk meg irigyen és tudatlanul? Szép dolog...

#755400 Ibiza Előzmény: #755397

Én az vagyok, fotogén szép és arányos..és nagyon okos sis imád a kamera...:) te valami nyüzüge lehetsz.. gyors a metabolikád? vagy pajzsmirigy?

#755397 KawaBazsy Előzmény: #755392

Meg kell huzogatni a bajszod, h vicces riposztot kapjunk. :-)

Én is edzek, sportolok középiskola óta, de ez külsőleg nem látszik rajtam, úgyhogy nem vagyok fotogén (én se :-).

#755392 Ibiza Előzmény: #755390

füles..ne szólogassál befele.. elég sokat sportoltam..dzsúdóztam birkóztam karatéztam.. évekig volt olyan árpádhidi metrónál leszálltam befutottam sziget közepéig haverral nyomtunk egy órát keményen..majd kifutottam a 6os villamosig...télen bepárásodott mellettem a villamosablak..nem láttak ki :)

kellene valamit csinálni..kondival nincs gondom.. ha pakolunk két kolléga kidől mellettem.. de nem vészes 3-5 kiló többlet.. de az inkább a késői vacsik miatt ha úgy érek haza.

#755390 KawaBazsy Előzmény: #755385

Izé.. nem piszkálásként, de ahhoz gyúrnod kéne, vagy - ha már - edzéstervet változtatni.. :-))

#755384 KawaBazsy Előzmény: #755380

Jah, volán mögött készült. De ha szeretnél, s erre jársz, csinálok rólad motorosat. :-)

Most viszont akkor jöhet a köv aforizma gyűjtemény Phiona utsó hsz-ére. :-)

#755380 Ibiza Előzmény: #755375

:) köszönöm.. egy hiteles embert kerestem...azt tegyük hozzá autóban van és nem motoron.

sokaknak a dossziémhoz kellene.. ezt kihagyom. :))

#755375 KawaBazsy Előzmény: #755368

Na szóval, Ibiza átküldte nekem az említett képet! :-) Küldött egy másikat is, ami akkor készült. Télleg nem duci, az első képen azért látszik kicsit annak, mert a fejtartása, meg az árnyék miatt olyan, mintha tokája lenne. Azért nem is olyan gebe, mint én, belefér az átlagba, főleg a korát tekintve.. :-)

Ja, s nagyon helyesen bohóc orrot rajzolt magának.. Sztem nyugodtan lehetne ez az avatar.. :-D

Képeket nem adom tovább senkinek, ezért ne zaklassatok. Inkább őt, h rakja ki, ha már.. S mehet a bajusz huzogatás is, attól lesz vicces a fórum! :-)

#755372 prospero Előzmény: #755369

Ne viccelj. Egész Eu-ban nem találni hozzáértő céget az ellenőrzésre, aki feddhetetlen? Ez súlyos kritika az Eu ellenőrzési rendszere ellen... Ez bizony nem jogászkodás, hanem elvbarátok finanszírozása Eu szinten...nagyon hitelesen adja magát elő az Eu. Idézőjelben értve.

#755370 prospero Előzmény: #755336

Nem elnyomó, mert a jó és rossz tudásának fájából ettek, tehát ha Isten elleni lázadás eredményeként is, megvan a szabad választás lehetősége azzal a felhívással, hogy választás esetén válaszd inkább a jót. Ahogy a megtérés lehetősége is csak fel van ajánlva, nem kell elfogadni. Persze vannak következmények. Jelenések könyve: "Jöjj! Aki szomjazik jöjjön! AKI AKARJA vegye az élet vizét ingyen! "

#755369 Koffein Előzmény: #755367

írtam már, egyensúly miatt... a többi jogi pepecselés, de fogást nem találni, annál inkább találni a kormányon...:)

#755361 Koffein Előzmény: #755359

tudom, a forradalmárok oligarcháját kellett volna támogatni, így minden okés volna... :)

#755359 Ibiza Előzmény: #755355

nem ez a gond.. az elv..vagy támogat pártokat politikusokat az eu vagy sem.. ez jogászkodás.

Azért beavatkozás mert a többségi társadalom választott.. ennek ellenére a nekik tetsző embert preferálják.