Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #755004ha nem közszereplő akkor olyan mint te.. neked sincs a nyilvánosság felé jelentési kötelezettséged. Alapithatsz céget te is angliában. Nem tudom mit tud nyújtani miért fizetik.. nem is nagyon érdekel..
"én egy olyan országban akarok élni, ahol olyan tanácsadókat alkalmaz a kormány, akik átláthatóan kiszámlázzák az adott szolgáltatást,"
nagy szavak.. a legtöbbet nem is ismered.. sem most sem korábban.. a háttérben működő szakértőket sem ismered...pedig állitólag kb 1000 ember...és egyrészük nem is magyar..
Lázárt kiszúrták a szállodában valakivel találkozott.. inkább kifizette ne kelljen megmondani kivel talizott.
mese..sokakat irritál ahogy él..miből mire számláz..ez szimpla irigység.. nem tudjuk mit tesz vagy mit kell neki tenni. Erre vannak a tényfeltáró újságirók..biztos van egy csomó anyag róla a neten..
mondtam engem ez a majom nem érdekel.. jobban zavar a mészáros féle vadparaszt..
jobban zavar gyurcsóti pártját cégén keresztül finanszirozza az eu.. ez elég komoly beavatkozás..és vajon mi a célja? idegen érdekeket képvisel.. és itt van a nyakadon.. nem véletlenül szipogott.. sokmindent kijött belőle a választások éjszakáján.