A korrupt tolvaj ingyenélők odafent és klientúrájuk még jobban teljesíthet!
S mindezek mellé még ott van a jó öreg SMSZ (Stabilitás Megtakarítási Számla), amivel támogatják az adócsalást.
A korrupt tolvaj ingyenélők odafent és klientúrájuk még jobban teljesíthet!
S mindezek mellé még ott van a jó öreg SMSZ (Stabilitás Megtakarítási Számla), amivel támogatják az adócsalást.
Örököltem ezt a csodálatos alkatot. Akármit és akármennyit ehetek, akkor is karcsú maradok. :-)
Te megvilágosodtál, már boldog ember vagy.
Mi meg dögöljünk meg irigyen és tudatlanul? Szép dolog...
Én az vagyok, fotogén szép és arányos..és nagyon okos sis imád a kamera...:) te valami nyüzüge lehetsz.. gyors a metabolikád? vagy pajzsmirigy?
Meg kell huzogatni a bajszod, h vicces riposztot kapjunk. :-)
Én is edzek, sportolok középiskola óta, de ez külsőleg nem látszik rajtam, úgyhogy nem vagyok fotogén (én se :-).
füles..ne szólogassál befele.. elég sokat sportoltam..dzsúdóztam birkóztam karatéztam.. évekig volt olyan árpádhidi metrónál leszálltam befutottam sziget közepéig haverral nyomtunk egy órát keményen..majd kifutottam a 6os villamosig...télen bepárásodott mellettem a villamosablak..nem láttak ki :)
kellene valamit csinálni..kondival nincs gondom.. ha pakolunk két kolléga kidől mellettem.. de nem vészes 3-5 kiló többlet.. de az inkább a késői vacsik miatt ha úgy érek haza.
Izé.. nem piszkálásként, de ahhoz gyúrnod kéne, vagy - ha már - edzéstervet változtatni.. :-))
Jah, volán mögött készült. De ha szeretnél, s erre jársz, csinálok rólad motorosat. :-)
Most viszont akkor jöhet a köv aforizma gyűjtemény Phiona utsó hsz-ére. :-)
:) köszönöm.. egy hiteles embert kerestem...azt tegyük hozzá autóban van és nem motoron.
sokaknak a dossziémhoz kellene.. ezt kihagyom. :))
Na szóval, Ibiza átküldte nekem az említett képet! :-) Küldött egy másikat is, ami akkor készült. Télleg nem duci, az első képen azért látszik kicsit annak, mert a fejtartása, meg az árnyék miatt olyan, mintha tokája lenne. Azért nem is olyan gebe, mint én, belefér az átlagba, főleg a korát tekintve.. :-)
Ja, s nagyon helyesen bohóc orrot rajzolt magának.. Sztem nyugodtan lehetne ez az avatar.. :-D
Képeket nem adom tovább senkinek, ezért ne zaklassatok. Inkább őt, h rakja ki, ha már.. S mehet a bajusz huzogatás is, attól lesz vicces a fórum! :-)
Ne viccelj. Egész Eu-ban nem találni hozzáértő céget az ellenőrzésre, aki feddhetetlen? Ez súlyos kritika az Eu ellenőrzési rendszere ellen... Ez bizony nem jogászkodás, hanem elvbarátok finanszírozása Eu szinten...nagyon hitelesen adja magát elő az Eu. Idézőjelben értve.
Nem elnyomó, mert a jó és rossz tudásának fájából ettek, tehát ha Isten elleni lázadás eredményeként is, megvan a szabad választás lehetősége azzal a felhívással, hogy választás esetén válaszd inkább a jót. Ahogy a megtérés lehetősége is csak fel van ajánlva, nem kell elfogadni. Persze vannak következmények. Jelenések könyve: "Jöjj! Aki szomjazik jöjjön! AKI AKARJA vegye az élet vizét ingyen! "
írtam már, egyensúly miatt... a többi jogi pepecselés, de fogást nem találni, annál inkább találni a kormányon...:)
küldtem privit neked. :) nyilatkozhatsz itt a fórumon..
ne légy szimpla.. ,) sajnos idáig tart a tudományotok.
tudom, a forradalmárok oligarcháját kellett volna támogatni, így minden okés volna... :)