Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#755283 prospero Előzmény: #755253

Az állatok nem ettek a tudás fájáról, nem követték el az eredendő bűnt, ergo nem is kell visszatérniük Istenhez, mert soha nem is tagadta ki őket. Nincsenek bűneik.

#755275 walex Előzmény: #755271

Gusztustalan, hogy ehhez a fityisz is asszisztál. A fanatikusok pedig mondják, hogy ők nem olyanok, mint az elmúltnyolcév, nem hát...

Ha a ballibek voltak a délelőtti műszak, akkor ők a délutáni.

Nem tudom, lesz-e ennek az országnak valaha valódi nemzeti kormánya.

#755274 phiona Előzmény: #755273

Picike :-) nem mondom h ilyen magas labdát vártam, ill szégyellem h tudtam h de…. Herceg, szavazasd meg h feltegyem-e a képet amit elismert de mégsem, a puferák kendőst és a világért se tenné fel :-) Csini rajta amúgy nagyon szte (gusztus dolga persze), és h gyermeke nincs nem h impotens hanem nagyon elfoglalt a nagy vállalkozói létben. Énvok a szemét persze h szembesítem, érdemi helyett aktívtkodhatna is de hiába ha nincs mire és kire. Bocs Ibiza tőled ebben, de te keltettél téves látszatot… H nem vagy impo de nincs is nő aki neked szült, és így játszani az észt… Örömöt se adtál valszeg soha de a körbezártságod legyen a te problémád drágám. Jók az esélyeid itt én ritkán írok… nagyon fontos neked legitimálni magad. Ha cigónő is a nőd az nem szégyen… sőt. (Nagy hiteles mélymagyarként se.) Ne posztold a gyermeked, magánügyed, de ne már ez a sznobkodás… Már ha összejön persze. Az én életemben ne turkálj, szorítkozz a magadéra, de segítelek azzal h van nekem nem is 1 :-) és qrvajól nevelhetők, erős szülői attitűddel (fogadott és saját kölkök és karácsony, haladó fokozat a drágaságban :)) Répácskád? bocs h röhögök alapból kasztrált erölködő ripacs :-) de majd vki előbb v utóbb megsegít oszt tán be is talál, és nyomjad, nevetni jó :-) Azonban, polgártársak másikunk gyengeségével élni nem ér. Tőle ennyi telik de nem ő uralja a fórumot még ha akarja se… elő a szakmai topikokkal ez 1 szakmai fórum :-)

#755273 Ibiza Előzmény: #755264

:) túlkompenzálsz hazudós.. a répahiány szembetűnő.. pörögsz mint a duracellnyúl... vagy csak buborékolnak benned a hormonok ,) ismerős ugye :))

amit nyomsz a kamu élet kamu dumája.. a múltkor az zavart sztorizgatok...gondolom az még jobban ezek - sajna neked- igazak.. mindig úgy éltem ne kelljen hazudnom..

megkértek ne égess engem..megkértek ne rakd fel rólam a képet azt amire felhatalmaztalak.. ez nem csak sima gerinctelenség hanem annak a minősített esete.. egy poénos mondattal megoldhattad volna.. de nem..inkább egy ilyet nyomsz.szánalmas.

Makogsz a fejkendőmről.. ezt tizenéves korom óta használom..(nem függ össze a rokzenével mert nem szeretem a klasszikus rockot.. elég széles spektrumban szeretem a zenét..) túrázáshoz bringázáshoz búvárkodáshoz használom.. nekem ez nem olyan mint a te sznobságod amikor sztárokon médiabohócokon keresed a stílusod...és hetente változik függően attól mit látsz..

olyat írj amitől bigyóvá aszalódom..ahol egyből kilátszik a végtelen szellemi fölényed.. Én egy katyvaszt látok abban amit írsz.. valami dzsedilovag hadonászása a démonokkal...egy fuldokló úszó? ha segítségre van szükséged szólj bátran.

Csak egy tanács .. ha írsz.. próbáld az alapoknál..legyen eleje közepe vége.. vagy legyen egy állítás majd ennek az alátámasztása..

A múltkoriban kijött ami benned van.. háát..nem szeretnék a bőrödben lenni.. ezt vissza sem lehet lapátolni.

#755272 phiona Előzmény: #755266

Tömörítek igen, mert ahhoz szoktam a munkámban h értő kezekbe kerül… és kb ez is az egyedüli cérnaszál ami a hazámhoz köt. És ez a felelősség ami így visszajön h vannak mások is lefojtva de a szólás szabadságával… amúgy meg el, az x-ek által kirabolt államból el… hulljon vissza rájuk az összes nem kalkulált sár, h aki teheti menekül. Tudom h te jobbikos vagy én hótt liber, egyszerűen mert emberek gyerekek mellett voltam életben-halálban. És ott nincs ideológia hanem emberi tágítás van, amíg lehet. Nem győzködtük egymást az elvek mentén és mégis lett közös nevező, pedig h én valaha a Jobbikra szavazzak kizárt, nagyon másként látok. Mégis látod tudtunk normálisan kommunikálni. És liberebb vagy mint én h nem fogni :-) A nézetek, meg az egész az újrastrukturálás (újrafuttatás) korszakában van most, és felnőtt 1 új generáció…. Izgalmas az egész :-)

#755268 Csusza Előzmény: #755243

Igen, pökhendiség, mindenki felett állás, talán ezek a leginkább bicskanyitogatók. Tegnap találkoztam egy megrögzött fideszes barátommal, csúnyán panaszkodott, hogy ez mennyire nem tetszik neki, és egyáltalán nem érti az egészet, hogy a főnök miért tűri ezt.

Én nem hiszem, hogy ennyire meg kellene venni a hűséget, szerintem sokkal kevesebbért is lenne hűség.

#755266 Csusza Előzmény: #755242

Huhh, szép töményet írtál :-), nem könnyű olvasmány. Sokban egyetértünk, bár nem mindenben. Én azt mondom, hogy nem kell senkit fogni, bármennyire is mást gondol, mint én. Szerintem mindenki bőven belefér az elfogadhatóba. Amúgy tényleg érdekesek az átfedések a világnézetek, látásmódok terén, ezen én is sokat gondolkodtam. Például korrupció vagy migráció kérdésben olyanok értenek teljesen egyet, akik másban széttépték egymást. Érdekes. De nekem ez tetszik, bár lehet, hogy ez valami aberráltság részemről. :-)

#755264 phiona Előzmény: #755258

Mi inog cicó? Mi miatt aggódsz? Zökkenhet itt az öngyógyítós kamus éned? Nem érdekelsz de ha ráállok még azt is megfejtem épp mit szedsz… csak pont kevéske vagy h érdekeljen, ehhez is. Bevallottad rég h valós volt a képed a kopasz fejedet védő cikis kendővel, sosemvolt rocker… jó oks a trendeket nem érzed de nem a divattrendek miatt van a baj veled hanem h úgy amúgy. Ez a „neki megyek mindenkinek” módszer se bejövős, érettebben és jóval magasabb szellemi minőségben vannak itt reprezentálva emberek, de az egér se fogja h a patkány nagyobb (csak h a szinteden próbáljam megértetni). Vki megkért h ne alázzalak mert eleget aláztad magad már – egyetértettem, és el is szégyelltem magam, nem vagyok fából és elragadtattam magam. Mentségem van h miért…, te olvasol is itt??? :-) lett volna módod korrigálni de nem tudtál mert igazat mondtam, azóta feszt hazugozol hátha vki benyeli… főleg akiknek nyalizni akartál, h megveszik a „kiváló” ötleteidet :-) Foggalmad sincs picim a hatalom működéséről, és ahogy aggsz el nem csak egyre hülyébb leszel hanem még 1 fórumot is elcseszel. Gyíkemberek meg jönnek balról, erre különösen vigyázz :-)

#755260 Ibiza Előzmény: #755259

igen.. a csúnya palesztinok megszállták a zsidó területeket.. a békés zsidók még a mai napig is tűrik. Ha megdobják őket kővel kenyeret dobnak vissza...ezért van az átlagnál sokkal több pék a zsidó államban.

" A 444.hu újságírója te…

#755258 Ibiza

" A 444.hu újságírója tette fel a miniszterelnöki főtanácsadóra vonatkozó kérdést Lázárnak, aki azt válaszolta, hogy a kormány „nem követi felnőtt magyar emberek szórakozását”.

„A kormánynak nem kínos. Annak kínos, aki így viselkedik." – felelte Lázár arra a kérdésre, hogy szerinte kínos-e a videón látható viselkedés."

kb ez.

igen a birkák szeretik a…

#755256 Ibiza

igen a birkák szeretik az akolmeleget..büdös..de jó.. jó fej vagy..de ugye én is..igen de te jobban..ááá neeem. csak egy kicsivel.. :DD

de mondják ez pocsolyával is.. amiben jól elbrekegnek a békák.. langyos poshadt viz.. jó meleg és büdi..

#755253 Ibiza Előzmény: #755237

miért rendelné..isten teremtményei.

Ha meg ő ad nekik lelket akkor mi van az állatok bűneivel? pulgatórium?