Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #755034

Dehogy felesleges. Az illető úr a mi pénzünkből fáradt el, az h 1 úm demokráciában hogy kenik (h nyúlja a pénzünket és tagadják) szánalmas. Mutatja másrészt h vannak a b/utak a korrupcióban amire te hülye polgár rá se látsz, csak röhögnek rajtunk h az oldalkapun kimegy és birka a nép. Most még, de ez nem garancia a jövőre. A NAV már a házhoz járó piti adócsaló Mikulás vállalkozókra is rászállt, közben meg ez az egyed az Andy barátja és autós menekülőtársa jövedelem nélkül dúsgazdag – ki irigyli, ugyanmár, hanem h megint a szemünkbe hazudnak, ebben is.

És ki irigyli a lelki nyomorát is, mert ebben ez az igazán érdekes. H a mélykeresztény mélyideológiás mélyOV-fanos közegben miért kell így bekokózni? OV kevés? Bástya elvtárs már xart se ér? És itt a válasz polgártársak. Ezt a tömény mocskot amiket a torkokon lenyomatni szánnak már nincs szervezet ami elviseli… kokó nélkül. Náluk se :-) Árpinál is felgyűlt, mentségére legyen szólva, vmi emberi jel, nem mint Tompika Fridinél (vö Deutch Tamás, szembe hazudni, ejj de másnak hitték indulni – bedarál a rendszer a kor és a jellemtelenség főképp). De Árpika persze h a kokó-rambó, mit várt a testőrrel, percnyi menekülést max. Tompi már megtanulta jobban hazudni.

Viszont! Azt el kell mondanom h nagyon büszke vagyok rátok, neveket nem írok teljeskörűen mert tudjátok úgyis… Kár h nem lehet itt like-olni, KawaBazsy Margereta Rbbj11 Koffein és Te de mások is és sietek, egyszerűbb lenne 1-1 gombbal :-) ha mi vagyunk egyfajta birkanyáj én abban örömmel vagyok birka :-) sokban mások sokban azonosak, közösségi látásmódban nem túl különbözőek ami adhat közös nevezőket. És még tudok fórumost is sokat aki velünk van és jönne…

Törpecicával kár foglalkozni, nekünk a röfögős irigyeknek… AT volt ilyen h túlnyerte magát aszitte mert ő írt a legtöbbet és megittasult attól h mindenütt magát látta. Őt Herceg kitette, helyesen, a félnótás antiszemita Ibizát nem miközben Wallstreetet csak mert kurucinfot linkelt is – szíve joga, ő a gazda, de a kurucinfós linkek jönnek Wallstreet meg ezért rehabilitálva nincs. Mindenki sokat hibázik és Wallstreet jobbikos nézetei sem állnak közel hozzám, meg értem h eladni az oldalt de Ibiza mivel jobb a papagájkodó antiszemitizmusával? Herceg, ha ezen múlik szervezek 10-100 hallgatót akik megnyitják az oldalt, ha ez kell… Nem igaz már h nem látod h megint van 1 túlterjeszkedő egyén, nem h a kereteket feszíti túl de a beírók értékrendjével sem konform, ki menjen el? Maradjon persze hiszen minden közösség 1 szembenvalóval szemben tudja definiálni akár magát (úm mi-tudat) és sok értéke is van /kicsi pöcs nagy kompenzációs igénnyel sztem, ami nem volt meg majd így/ mindezt nem vitatva is: kissé tán fogni kéne :-)