hol lekezelő? mellesleg sokan boldogabbak közülük mint a sok okostojás.
hol lekezelő? mellesleg sokan boldogabbak közülük mint a sok okostojás.
hol irtam alávaló? idézd be.
a gondolkodás az nem fájdalmas..legalább is általában.. meg kell próbálni..én csak erre ösztönzök.. nem tudsz olyat beidézni valakinek a saját gondolatát (állitás majd alátámasztás) durván oktalanul lehurrogtam volna.
Ha csak a falkájának jófejkedik valaki velem az nyilván megkapja ami jár. Ha megfigyelnéd azt is megelőzi megkérem támassza már alá valami észérvvel.
Amúgy az emberi faj nálam nem az állati faj része.. hanem a természet egyik faja...jelenleg a legfejlettebb uralkodó faj..
De akkor most miért alávaló dolog egy csoportba szervezödni? Nem értem.
Miért írsz lekezelöen a birkákról? Szerintem anélkül is mindenki tudja magáról, h. hova tartozik, h. egy másik fórumos szüntelenül felvilágosítaná. Tehát max frusztrálsz vele másokat, ráadásul ott a tévedés lehetösége, amikor nincs igazad, és akkor nem csak frusztrálod a másikat, hanem sérted is. Mire jó ez?
szokás szerint nem megy át neked egy tök egyszerű dolog.. a csoport hova szerveződik? az erősek vagy nagyobb tudásúak köré..
már írtam tapasztalatom szerint az emberek
20százaléka egy mocsok..semmirekellő..
40% birka..ez nem feltétlen negatív..ők tagozódnak..nem akarnak saját rendet felismerést építeni..megfelel nekik a meglévő..élvezik a rendelkezésükre álló elérhető örömforrásokat.. elfogadják a leosztott zsugákat...örömmel olvassák a habony híreket veszik a lapostévét 48% thm-en.. és az okos mosóport..
40% az a felfedező típus..stabil értékrenddel állandó tanulással önfejlesztéssel.. individualista indíttatással...
van átjárás.. átcsúszhatnak egyikből a másikba..elfogy az energia..nagyobb csalódás..
Igen, az ember egy állatfaj, és a korábban másik topikban kifejtett módon csoportos szervezödésü. Így a lehetö legtermészetesebb és legnormálisabb dolog a falkákba szervezödés. Ilyen egy nemzet is, egy nagy falka. Ha neked ez nem tetszik és nem szereted, akkor közvetve azt is mondod, nem szereted a nemzeti szintet sem, hisz nem kéne klikkesedni...legyen akkor csak egó, x milliárd ÉN.
Ez érdekes ellentmondás, mert eddig annak a fontosságát hangsúlyoztad minden topikban, hogy nem csak az egó van.
Ahogy mondani szokták: "Kétszer is gondold meg, mielőtt szólsz!" :-)
No! Nem húzogatjuk oroszlánok és tigrisek bajszát!
:-)
gondoltam, csak mókázok itten, hátha tigribigri megenyhül... olyan fagyos és komor mostanság... :))
Ok, én a valóságra írtam, nem a barokkos díszletre... :-)
borús? oszladoztak a felhők a párt körül, süt a nap, mindenki boldog... né má de faja karácsonya lesz a narancsos forradalmároknak http://444.hu/2015/12/09/irgalmatlan-elonnyel-vezet-a-fidesz :)))
Nem kicsit borús a kép. :-/
Engem a külföldre település (hagyjuk a hülyeséget, hogy ők majd haza fognak jönni, blabla), és ennek a nem csökkenő tendenciája aggasztanak leginkább.
A konkrét Habonyos ügybe nem akarok belemerülni, pedig megvan a határozott véleményem róla. De ahogy olvastam a témában a csörtét, látom, hogy ez felesleges lenne.
Tévedsz, mert csak azután írtam le, hogy elolvastam, amit írtál.
Örülök, ha egyetértesz vele.
Persze, hogy neked céloztam, azért írtam neked. :-)
Igen, tudom, hogy mi alakul ki bennem s miről. Szerencsére van egy eléggé kialakult világképem.
Ha megengeded, most nem élek plasztikus példákkal, pedig hidd el, lenne ötletem...
Ha véleményt látok amivel nem értek egyet akkor beírom sztem mi miért nem és utána alátámasztom érvekkel.
A hozzászólásaim tele vannak a szubjektumot jelző szavakkal.. sztem azt gondolom véleményem szerint stb stb..
Ezt nem mindenkiről mondható el..
Ha röffenést akkor általában nem reagálok.. röffenés ha láttál malacot akkor csak egy rövid röff.. lefordítva fórumosra ne máá, azta, ez hüjeség..stb stb..
gondolom tök mindegy mit írtam mert ezt már leírtad és mindenképp közzé akartad tenni.. Hercegnek kéne szólni a lájk gombok miatt.
Amúgy az általad leírtakkal egyetértek +1 like..
ha nekem célzod akkor soha nem kértem senkit úgy gondolkodjon vélekedjen mint én (még azt sem, hogy bárki egyetértsen velem) csupán annyit mindenki gondolkodjon.. a klikkesedést az untermankodást a felszopást (médiás kifejezés mielött ráugranál) nem harapom.. de persze ettől létezik..a gyenge egyedek szoktak falkába rendeződni..ott vannak az erősek a megmondók..és jól mögé lehet állni onnan kiabálni és mintha mi mondtuk volna.. de mivel fórum ezért szabadon reagálhatok rá.
Te tudod mi alakul ki benned és miről..
Részemről szeretem a plasztikus példákat..az állatos és autós példák erre jók ( a valós életben is használom őket).. az ember a fajok egy csoportja.. miért különbözne a viselkedése.