Re: nincs cím
Csusza Előzmény: #755008Kaptam segítséget, bár én is így gondoltam elsőre, csak éppen nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyen stílusban írsz. Reméltem, hogy csak valami félreértés, félrement szöveg. De ezek szerint mégsem.
Azért leírom (leröfögöm), bár nem tudom, ez mennyit számít: Ez itt egy fórum, annak is egy nyílt topikja, ahol emberek (nem makik, disznók vagy hörcsögök, de még csak sasok vagy tigrisek sem) beszélgetnek, véleményt cserélnek. Tiszteletben tartják a másik véleményét, stílusát, még akkor is, ha nem egyezik az sajátjukéval. Azt is tiszteletben tartják, ha nem azt és nem úgy írja a másik, amit ők olvasni szeretnének. A beszélgetés része néha csak egy-egy rövid mondat, egy kérdés is. Néha hosszabb írások. Mikor ki mit szeretne mondani. És ez így van jól.
Tiszteletben tartjuk a másik véleményét, de elsősorban a másikat.
Bizony, ez így van, ilyen egy fórumon a beszélgetés. Van, akinek ez tetszik, van, aki elfogadja, és van, akinek nem tetszik, hogy az övétől eltérő vélemények is léteznek, vagy az övétől eltérő módon, stílusban ír valaki. De ettől még ez van, tetszik, vagy sem.