Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#755002 Ibiza Előzmény: #755001

nem tudsz olvasni ,)

de mondtam lesz@rom ezt a lényt.. csak nem birom az irigységet.

#755001 Koffein Előzmény: #754994

háháháhá

http://444.hu/2015/12/08/ibiza-megfekudt-mindenki-orul-a-pislogva-szipogva-bulizo-habony-partiallat-arpadnak

libsi libsi libsi libsi még hányszor írod le, hogy libsi... lecsinálom, hogy libsi, komcsi, vagy nemzeti, derítsék ki, addig szorongassák a golyóit, amíg ki nem áll a pódiumra és be nem vallja, hogy honnan van a vagyon, majd ezt követően seppukut hajtson végre önmagán, mert nem bírja elviselni azt a szégyent, amit a családjára, ismerőseire és az egész nemzetre hozott... :))

#754996 KawaBazsy Előzmény: #754994

A nagy lóf.szt. Az egyik legbizalmibb emberük, erre hazudoznak össze-vissza, h nem is ismerik, meg azt se tudják, h ki az.. S nem véletlen a vagyonosodási vizsgálat se, a csávó luxus körülmények közt él a levegőből.. Gondolom pont azért titkolják a szerepét, h ne kelljen átvilágítani, meg vagyonbevallást csinálni, meg egyebek. A média meg nagyon helyesen derítse ki az ilyen disznóságokat, az a dolga többek közt.

#754986 Ibiza Előzmény: #754942

http://24.hu/belfold/2015/05/15/itt-van-mire-keszul-habony-arpad-az-uj-londoni-cegevel/

kb 2 perc után találtam..

ne legyetek már ovisok.. vannak lehetőségek mindenki úgy használja ki ahogy akarja..

engem egyszerűen nem érdekel ez a majom.. csak annyira amekkora súlya van a gazdasági hírekben..

de engem nem etet ilyen baromsággal a média.. irígy meg nem vagyok.. kit érdekel mi a dolga.. lehet qrogatják vagy valamit tud.. nem izgat...ha valakinek megéri a munkája akkor legyen.

#754953 Csusza Előzmény: #754949

Én szombaton voltam kénytelen bemenni egy mádárás teszkauba, tíz perc után azt hittem, megfulladok, körbevett a tömeg, csak a tülekedés, torlódás, harminc fok, izzadás, elhasználódott levegő, szó szerint kimenekültem.

#754949 matgab Előzmény: #754944

Allee-ban annyian vannak, hogy nem engedik be már az embereket a bevásárlóközpontba, mert már megtelt...

Kemény Hétköznap délután. Nincs pénze az embereknek...

#754942 Koffein Előzmény: #754939

nem más téma, ha a bevételeim után akarna járni bárki is, azt könnyű szerrel utána járhatna. amíg semmi nincs a nevén, ami meg a nevén van, az sem termel bevételt. ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy miből él? tanácsadó, stróman? ha tanácsadó, akkor ki fizeti? ha már sem a kormányhivatal, sem a fidesz egy fityinget sem ad neki...

mert tudnak egymás piszkos titkairól, ha pl borul feri, akkor vele együtt borulhat az egész politikai elit. tehát a megoldás, senki nem bánt senkit, max ellehetetlenítik az ellenfelet, ahogy most is üti a fidesz a haldokló szocikat...

#754939 Ibiza Előzmény: #754935

szerintem más téma.. te kiteríted a lapjaidat?

minden pártnál vannak ki- és átjáró emberek.. kiépítenek és működtetnek egy kapcsolati hálót... a dolgok csak átsúlyozódnak ha kormányváltás van..

Vannak szakértői csapatok..akik mindenkit segítenek...mindegyik párt használja őket.

ne légy naív.. eddig egy elszámoltatás sem lett sikeres.. szerinted miért nem?

#754935 Koffein Előzmény: #754933

nem sajnálom tőle, csak akkor terítse ki a lapokat, ne offshoreon + fű alatt zsírosodjon különböző tanácsadói feladatokért. egy kalap alatt van rogán, mészáros, lázár kaliberű személyekkel.

ha rogánnak lenne esze, akkor nem kapták volna el a golyóit, mivel nem volt elég esze, így verejtékezhet a homloka, és remélem, hogy megizzasztja ez a juhász gyerek...

#754933 Ibiza Előzmény: #754923

jól keres miért ne bulizhatna.. ez nem ugyanaz ráadásul tele van feltételezésekkel megelőlegezett negatív dolgokkal...

Ezt jól nyomja a lbibsi média..ez a komcsilibsik élettere.. lejáratás, sejtetések..azért mert sokan nem tehetik meg.. ez jó táptalaj .. ezért egyszerűbb az a feltételezés lop..másképp hogy..ez egyből ad egy felmentést neked..magadnak.

Nekem is unszimpatikus phasz..de kit érdekel merre jár..milyen táskája szatyra van.. ..nem tudom mit tud..nyílván valamiért szükség van rá..

összekeveritek a dolgokat..nekem rogánok mészáros lőrincek ellenőrizetlen zsirosodása nem tetszik..rogánnak legalább van esze.. de a többi az egy vadparaszt..