nem tudsz olvasni ,)
de mondtam lesz@rom ezt a lényt.. csak nem birom az irigységet.
nem tudsz olvasni ,)
de mondtam lesz@rom ezt a lényt.. csak nem birom az irigységet.
háháháhá
libsi libsi libsi libsi még hányszor írod le, hogy libsi... lecsinálom, hogy libsi, komcsi, vagy nemzeti, derítsék ki, addig szorongassák a golyóit, amíg ki nem áll a pódiumra és be nem vallja, hogy honnan van a vagyon, majd ezt követően seppukut hajtson végre önmagán, mert nem bírja elviselni azt a szégyent, amit a családjára, ismerőseire és az egész nemzetre hozott... :))
A nagy lóf.szt. Az egyik legbizalmibb emberük, erre hazudoznak össze-vissza, h nem is ismerik, meg azt se tudják, h ki az.. S nem véletlen a vagyonosodási vizsgálat se, a csávó luxus körülmények közt él a levegőből.. Gondolom pont azért titkolják a szerepét, h ne kelljen átvilágítani, meg vagyonbevallást csinálni, meg egyebek. A média meg nagyon helyesen derítse ki az ilyen disznóságokat, az a dolga többek közt.
nem közszereplő.. a lbibsi média nélkül nem is hallanál róla..
http://inforadio.hu/hirek/belfold/ismet-elnyert-egy-brusszeli-palyazatot-az-altus-781330
nyomják lbibsik a pénzt a hasonszőrűeknek...persze nem a sajátjukat..
nem irigységről van szó, hanem átláthatóságról... :)
Milyen "röfögésre" gondolsz? Nem értem, hogy ezt mire írod.
http://24.hu/belfold/2015/05/15/itt-van-mire-keszul-habony-arpad-az-uj-londoni-cegevel/
kb 2 perc után találtam..
ne legyetek már ovisok.. vannak lehetőségek mindenki úgy használja ki ahogy akarja..
engem egyszerűen nem érdekel ez a majom.. csak annyira amekkora súlya van a gazdasági hírekben..
de engem nem etet ilyen baromsággal a média.. irígy meg nem vagyok.. kit érdekel mi a dolga.. lehet qrogatják vagy valamit tud.. nem izgat...ha valakinek megéri a munkája akkor legyen.
Én szombaton voltam kénytelen bemenni egy mádárás teszkauba, tíz perc után azt hittem, megfulladok, körbevett a tömeg, csak a tülekedés, torlódás, harminc fok, izzadás, elhasználódott levegő, szó szerint kimenekültem.
Allee-ban annyian vannak, hogy nem engedik be már az embereket a bevásárlóközpontba, mert már megtelt...
Kemény Hétköznap délután. Nincs pénze az embereknek...
nem más téma, ha a bevételeim után akarna járni bárki is, azt könnyű szerrel utána járhatna. amíg semmi nincs a nevén, ami meg a nevén van, az sem termel bevételt. ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy miből él? tanácsadó, stróman? ha tanácsadó, akkor ki fizeti? ha már sem a kormányhivatal, sem a fidesz egy fityinget sem ad neki...
mert tudnak egymás piszkos titkairól, ha pl borul feri, akkor vele együtt borulhat az egész politikai elit. tehát a megoldás, senki nem bánt senkit, max ellehetetlenítik az ellenfelet, ahogy most is üti a fidesz a haldokló szocikat...
Tovább "csökkent" az adósság soha nem látott magasságokba.
http://www.mfor.hu/cikkek/makro/Ujabb_csucson_az_adossagunk__pedig_mar_a_finisben_vagyunk.html
szerintem más téma.. te kiteríted a lapjaidat?
minden pártnál vannak ki- és átjáró emberek.. kiépítenek és működtetnek egy kapcsolati hálót... a dolgok csak átsúlyozódnak ha kormányváltás van..
Vannak szakértői csapatok..akik mindenkit segítenek...mindegyik párt használja őket.
ne légy naív.. eddig egy elszámoltatás sem lett sikeres.. szerinted miért nem?
nem sajnálom tőle, csak akkor terítse ki a lapokat, ne offshoreon + fű alatt zsírosodjon különböző tanácsadói feladatokért. egy kalap alatt van rogán, mészáros, lázár kaliberű személyekkel.
ha rogánnak lenne esze, akkor nem kapták volna el a golyóit, mivel nem volt elég esze, így verejtékezhet a homloka, és remélem, hogy megizzasztja ez a juhász gyerek...
jól keres miért ne bulizhatna.. ez nem ugyanaz ráadásul tele van feltételezésekkel megelőlegezett negatív dolgokkal...
Ezt jól nyomja a lbibsi média..ez a komcsilibsik élettere.. lejáratás, sejtetések..azért mert sokan nem tehetik meg.. ez jó táptalaj .. ezért egyszerűbb az a feltételezés lop..másképp hogy..ez egyből ad egy felmentést neked..magadnak.
Nekem is unszimpatikus phasz..de kit érdekel merre jár..milyen táskája szatyra van.. ..nem tudom mit tud..nyílván valamiért szükség van rá..
összekeveritek a dolgokat..nekem rogánok mészáros lőrincek ellenőrizetlen zsirosodása nem tetszik..rogánnak legalább van esze.. de a többi az egy vadparaszt..