Volt röfögni?! :-)
Gáz ára is jelentősen csökkent az olaj áresése után (ami úgy tűnik, messze nem ért véget), fülkés komcsik azonban nem nagyon kapkodják magukat,hogy a gáz árát csökkentsék,holott a piaci áresés erre lehetőséget ad, inkább lenyelik az így keletkezett hasznot.
Kaptam segítséget, bár én is így gondoltam elsőre, csak éppen nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyen stílusban írsz. Reméltem, hogy csak valami félreértés, félrement szöveg. De ezek szerint mégsem.
Azért leírom (leröfögöm), bár nem tudom, ez mennyit számít: Ez itt egy fórum, annak is egy nyílt topikja, ahol emberek (nem makik, disznók vagy hörcsögök, de még csak sasok vagy tigrisek sem) beszélgetnek, véleményt cserélnek. Tiszteletben tartják a másik véleményét, stílusát, még akkor is, ha nem egyezik az sajátjukéval. Azt is tiszteletben tartják, ha nem azt és nem úgy írja a másik, amit ők olvasni szeretnének. A beszélgetés része néha csak egy-egy rövid mondat, egy kérdés is. Néha hosszabb írások. Mikor ki mit szeretne mondani. És ez így van jól.
Tiszteletben tartjuk a másik véleményét, de elsősorban a másikat.
Bizony, ez így van, ilyen egy fórumon a beszélgetés. Van, akinek ez tetszik, van, aki elfogadja, és van, akinek nem tetszik, hogy az övétől eltérő vélemények is léteznek, vagy az övétől eltérő módon, stílusban ír valaki. De ettől még ez van, tetszik, vagy sem.
az volna a korrekt, ha valaki a sajtó látókörébe kerül, akkor tisztázzák és nem magaslóról belehánynak a nép pofijába. lecsinálom, hogy mit csinál, miért kapja a fizetését, de amikor már azt is lecsinálják, hogy egy elfogadhatót hazudjanak, na az már bicskanyitogató... :)
tudom, tudom, nyafin túl örüljünk, hogy nem tartunk ott, ahol az oroszok :)
:) látod kapsz te itt segítséget. Megmondják mit gondolj..mi miért van..mit mondtam én..és az egésznek az egyetlen oka a fidesz bántása.. nem zavarja a makiörsöt épp levadparasztoztam egy felcsutit.. lemajmoztam egy fideszes mit tudom én mit..szakértő vagy mi a pcsm.. és kistakonynak neveztem rogánt.. ezeket átugorják mert duális fujj fujj hajrá agyuk ezzel nem tud mit kezdeni.. te te teee disznó.. mondták ledisznóztalak.. simán ledisznózott téged de még ezt is rámkeni..ravasz..tehát csak tudd...
a makikon túl..
Az a röfögés amikor csak egy röffenés van.."ezt komolyan gondolod?!! miközben írtam pár dolgot..semmi saját véleményt nem tettél hozzá..szted mi miért nem..semmi kérdés semmi elemzés..semmi ok okozat.. vélemény és vélemény alátámasztás..
Utalás. Levezetem neked: Aki fideszt kritizálja, az mind áljobbos libsi-bolsi disznó -patkány, tetü, majom, stb- Mit csinál a disznó? Röfög. Lehetett volna röfögés helyett makogás is. Most éppen ezt kapta elő a repertoárból.
Ezzel együtt szerintem érezd magad megtisztelve. Nem közvetlenül ledisznózott, csak utalt rá. Ez az ő kommunikációs szintjén a tisztelet jele is lehet akár.
Ez pedig egy nagy lépés a szocializálódás rögös útján. Hisz már csak utalt rá. Figyeltem, Phionával is milyen visszafogott volt. Már-már udvarias. Nem kis teljesítmény ám az embert belülről szétfeszítő, ösztönök diktálta kényszert így megzabolázni. Ha ilyen ütemben fejlődik, néhány év múlva talán normális párbeszédre is képes lesz. Drukkolok neki. :)
ha nem közszereplő akkor olyan mint te.. neked sincs a nyilvánosság felé jelentési kötelezettséged. Alapithatsz céget te is angliában. Nem tudom mit tud nyújtani miért fizetik.. nem is nagyon érdekel..
"én egy olyan országban akarok élni, ahol olyan tanácsadókat alkalmaz a kormány, akik átláthatóan kiszámlázzák az adott szolgáltatást,"
nagy szavak.. a legtöbbet nem is ismered.. sem most sem korábban.. a háttérben működő szakértőket sem ismered...pedig állitólag kb 1000 ember...és egyrészük nem is magyar..
Lázárt kiszúrták a szállodában valakivel találkozott.. inkább kifizette ne kelljen megmondani kivel talizott.
mese..sokakat irritál ahogy él..miből mire számláz..ez szimpla irigység.. nem tudjuk mit tesz vagy mit kell neki tenni. Erre vannak a tényfeltáró újságirók..biztos van egy csomó anyag róla a neten..
mondtam engem ez a majom nem érdekel.. jobban zavar a mészáros féle vadparaszt..
jobban zavar gyurcsóti pártját cégén keresztül finanszirozza az eu.. ez elég komoly beavatkozás..és vajon mi a célja? idegen érdekeket képvisel.. és itt van a nyakadon.. nem véletlenül szipogott.. sokmindent kijött belőle a választások éjszakáján.
irigység meg az átláthatóság nem egy és ugyanaz, de ha a te szótáradban egy helyen szerepel, akkor legyen :)
én egy olyan országban akarok élni, ahol olyan tanácsadókat alkalmaz a kormány, akik átláthatóan kiszámlázzák az adott szolgáltatást, adóznak éstb... ha azért fizetik, hogy a fél kormány seggbe tolja, akkor szolgáltatásként kerüljön kiszámlázásra... de amint látjuk ettől kibeba messze vagyunk... :)
nem tudsz olvasni ,)
de mondtam lesz@rom ezt a lényt.. csak nem birom az irigységet.
háháháhá
libsi libsi libsi libsi még hányszor írod le, hogy libsi... lecsinálom, hogy libsi, komcsi, vagy nemzeti, derítsék ki, addig szorongassák a golyóit, amíg ki nem áll a pódiumra és be nem vallja, hogy honnan van a vagyon, majd ezt követően seppukut hajtson végre önmagán, mert nem bírja elviselni azt a szégyent, amit a családjára, ismerőseire és az egész nemzetre hozott... :))
A nagy lóf.szt. Az egyik legbizalmibb emberük, erre hazudoznak össze-vissza, h nem is ismerik, meg azt se tudják, h ki az.. S nem véletlen a vagyonosodási vizsgálat se, a csávó luxus körülmények közt él a levegőből.. Gondolom pont azért titkolják a szerepét, h ne kelljen átvilágítani, meg vagyonbevallást csinálni, meg egyebek. A média meg nagyon helyesen derítse ki az ilyen disznóságokat, az a dolga többek közt.
nem közszereplő.. a lbibsi média nélkül nem is hallanál róla..
http://inforadio.hu/hirek/belfold/ismet-elnyert-egy-brusszeli-palyazatot-az-altus-781330
nyomják lbibsik a pénzt a hasonszőrűeknek...persze nem a sajátjukat..
nem irigységről van szó, hanem átláthatóságról... :)
Milyen "röfögésre" gondolsz? Nem értem, hogy ezt mire írod.
http://24.hu/belfold/2015/05/15/itt-van-mire-keszul-habony-arpad-az-uj-londoni-cegevel/
kb 2 perc után találtam..
ne legyetek már ovisok.. vannak lehetőségek mindenki úgy használja ki ahogy akarja..
engem egyszerűen nem érdekel ez a majom.. csak annyira amekkora súlya van a gazdasági hírekben..
de engem nem etet ilyen baromsággal a média.. irígy meg nem vagyok.. kit érdekel mi a dolga.. lehet qrogatják vagy valamit tud.. nem izgat...ha valakinek megéri a munkája akkor legyen.