Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: mútkor szidtam a bkv :)

#752841 KawaBazsy Előzmény: #752783

Ott van a japóknál is V8 kisbusz? De yo..

Ma megnéztem egy Usa kisbuszt, Dodge Ram, 5.2 V8. A járgány tetszett (a konkrét példány nem), kényelmes, full plüss, yo hang. Egy ilyennel ugyanúgy utazhatunk, mint eddig, motor is befér, s vihetjük a gyereket is..

Re: nincs cím

#752725 KawaBazsy Előzmény: #752708

Anno a 6-os BMW-ből is volt pár Alpina turbós, azok leverték a népet a gyorsulásin, még a 90-es évek végén..

#752649 joepappa Előzmény: #752646

tényleg nam akarok dízelt, jelenleg reggel 15kilóméter oda 15 vissza pár hónap és költözök vissza kalocsára ott meg 1,5km oda 1,5 vissza :) lehet inkább biciklizni fogok. :) meg heti egyszer egy pest odavisza.

#752646 Sumér harcos Előzmény: #752636

diesel.

de...

én hoztam ki szalonból,sérülésmentes,kombi,facelift,klima,bézs,bézs belső-gyári üléshuzat,gyári 2garnitura szőnyeg-egyik gumi,gyári vonohorog,expression felszereltség,2007 januári,215ezer km,10ezer km-ként ujkora óta olajcsere,minden km-t én hajtottam bele az első tulaj,még a vásárlási papirok,számlák is megvannak.

vadonatuj 4db-4évszakos debica navigator2 gumik.

januárban vittem át műszakin kopp nélkül,hibakod nincs,augusztusban levegő,olaj,üzemanyag,pollen- szűrők -olaj cserélve,összes szervizszámla,szervizkönyv.

éves pest-bács megyei autopálya- matrica.

4-5literrel elvan,nincs lelakva.

Re: nincs cím

#752644 KawaBazsy Előzmény: #752631

Mindenfelé, mert nagyon alacsonyan vagy, meg a tető eléggé betakar. Üljetek bele egybe vmely kereskedőnél.

#752639 rbbj11 Előzmény: #752635

mostanäban azt szoktäk nekem mondani: välogatos f.nak kutyap.csäban a helye :D